Arama sonuçları

1. Mehmet Can AKPINAR

Background sorunu

Illustartorde hazırladığım logoyu background olmadan kayıt ettim. Orada bi sorun yok ama siteye attığımız zaman arkada siyah background oluşuyor. Bunun nedeni sizce ne olabilir?
  2. Mehmet Can AKPINAR

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

Stajer deyince akıla ne geliyor ? Kimilerine göre sekreter, kimilerine göre çaycı, yani ayak işleriyle uğraşan öğrenciler. Tabi bu her yerde böyle değil. Grafik tasarım üzerine staj gören öğrencilerden bahsediyorum. Adamlar çok az miktarda para vererek kendine stajer adı altında ayakçı...
  3. Mehmet Can AKPINAR

Yine denedim

Illustrator programını öğrenmeye çalıştığım zamanlarda el pratiği olsun diye yaptığım çizim Öylesine yaptığım bir şey, tasarımın ismi olsun dedim ve Tek Göz kattım :) Bir sitenin tanıtımı için yaptığım deneme amaçlı broşürler. İkinci broşürde yeşil renk bu kadar açık değil :/
  4. Mehmet Can AKPINAR

Bir şeyleri tasarlamak

Sizce bir şeyi sıfırdan tasarlamak mı daha kolaydır, yoksa tasarlanmış bir şeyin üstünde değişiklikler yapmak mı kolaydır ? Bence sıfırdan tasarlamak daha kolay. Daha yeni sigara kutusu tasarlamak için ölçüleri göndermişler ve şablon göndermişler. Boyutu yeniden ayarlamam lazım. 45 dakikadır...
  5. Mehmet Can AKPINAR

Kendimce bir reklam tasarımı

Kendimce sosyal ağ bağlantılarında reklam vermek için yaptığım tasarım
  6. Mehmet Can AKPINAR

Blend Olayı

Illustrator CS6'da blend olayında hayali çizgilerle oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Böyle bi özelliği var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
  7. Mehmet Can AKPINAR

Grafik tasarım iş yeri arıyorum

Gözen Institute'de Web ve Grafik tasarım eğitimi aldım. Kendimi daha iyi geliştirmek için Bilge Adam'da grafik tasarım eğitimi aldım ve web tasarım eğitimi almaktayım. Ligona Sanat Reklam Ajansı'nda staj gördüm. Adana'da yaşıyorum, 18 yaşındayım. Hafta içi 4 gün çalışabileceğim iş yeri arıyorum...
Yukarı Alt