Arama sonuçları

1. B

Banyo Çalışmam

Modelleme render baştan sona bana ait. Daha tamamlanmadı duşakabinin olduğu bölümüde render edeceğim yakında eklerim. Vray kullanıyorum
  2. B

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Gümüşlük klasik müzik festivali afiş yarışması için hazırladığım çalışmam.Kazanamadım:)
  3. B

Grafik Tablet ? (Yardım)

Bende sizin gibi bu iş için almıştım tableti bu yüzden hüsrana uğradım.sanmayın bunklar tabletle yapılıyor tam tersi illüstratörde bunları mouse ile yapıyorlar çünkü tablette bu şekilde düz çizgi çekmek nerdeyse imkansız yani böyle mesela kafasını çiziyim içini boyıyım gibi yapamıyosunuz ...
  4. B

"Han Yapı" Kartvizit ve Logo Çalışması

Basarili:) İsinizi freelance mi yapiyorsunuz ofisiniz varmi boluda?
  5. B

3 Boyutlu çizim yapabilecek grafiker Mümkünse solid Works te

bertanmizrak.daportfolio.com 3d max kullaniyorum yardimci olabilirim ne tur seyler modellenecek?
  6. B

logo ve kartvizit tasarımı için grafiker aranıyor

Meslek lisesi grafik bolumu okuyorum 2.sinifim eger ilaniniz devam ediyor ilgilenebilirim.Banada yardimi dokunacaktir
  7. B

Grafik Tablet ? (Yardım)

Ben A4 uc logic lapazz aldım iyi bir tablet tablet hakkında sıkıntım yok fakat eğer dijital paint de kullanmıcaksanız yan logo yaparım kolay olur yada işte broşürdeki karakterleri kolay çizerim gibi şeyler için tablt almayın.ben dijital paint öğrenmeye çalışıyorum fakat bunun dışıda dediğim gibi...
Yukarı Alt