Arama sonuçları

1. C_a_K_a

gelin damat resmi

https://www.grafikerler.org/bunlarda-benden-studyo-cekimleri-t728/index.html Burda 1-2 tane gelin damat resmi var Buyrun ...
  2. C_a_K_a

Photoshop Dersleri "Siyah Beyaz Renklendirme " ( resimli anlatım )

Ben teşekkür ederim arkadaşlar Yararlı Olabildiysem Ne mutlu bana ... :)
  3. C_a_K_a

müzik

Ali kınık - Kurtlar Sofrası Ahmet şafak - Yalnız Kurt Mustafa Yıldızdoğan - Yalnızım - Bu diyarda
  4. C_a_K_a

psd çerçeveler

Emeğinize sağLık arkadaşlar Paylaşımlarınız Çok GüzeL ..
  5. C_a_K_a

selam

Hoşgeldiniz ...
  6. C_a_K_a

Rar dosyasını indirip resimleri dikkatlice incelerseniz karışıklık olmadığını görecekssiniz arkadaşlar ... ;)
  7. C_a_K_a

Merhaba Arkadaşlar Bu Dersimiz'de de " siyah beyaz imajı Renkliye çevirmeyi öğreteceğim" ilk Önce İmajımızı Açıyoruz .. Ve Eğer Bu İmaj gibi Solmuş ise orjinal siyah beyaz Efekti uyguluyoruz " Ctrl - Shift ( u ) " Daha Sonra Gösterdiğim Şekilde Efektimizi Uyguluyoruz Ve İmajı...
  8. C_a_K_a

photoshop çalışması mervetto

Valla Ben beğendim GüzeL ben ay Birazdaha Küçük Olsaymış daha güzel gözükecekmiş ama olsun buda güzel ..
  9. C_a_K_a

Terör eylemlerini protesto etmek için...

Arkadaşlar Lafçok görüntü yok Bize Laf DeğiL görüntü Lazım ... Lütfen
  10. C_a_K_a

Müzik layout çizimi

Anca Mehmet Abi İhsanda Çok iyi bilmiyo coreli Yine iyi Bence Çok kısa Bi Süre Önce Başladı Çok Çabuk Öğrendi Eline SağLık Kanka Hocaların Yorumları Kulağına Küpe Olsun ...
  11. C_a_K_a

Önemli Olan Düşünmen Duygu GüzeLL oLmuş Çirkin oLmuş ÖnemLi değiL BizimLe PayLaştığın için Teşekkürler Saygılarımı Sunarım ...
  12. C_a_K_a

Sanırsam bu Sitede İhsanla Benden baska Photoshop Bilen yok Baksana Hiçkim Kimse Bi Tasarım yapıp Sunmadı ...
  13. C_a_K_a

Kaldırıldı ...
  14. C_a_K_a

Bu Şarkı Ali Kınık Tarafından Şehitlerimize yazılmıştır Lütfen Yanlış Anlaşılmasın ..... Buda Benim küçük Bi Çalışmam Buda Ayrı Bi Video Bunuda izleyin ...
  15. C_a_K_a

Teşekkürler sMiLe ...
  16. C_a_K_a

Şekilli Fontlar

Paylaşım için Teşekkürler Burak ...
  17. C_a_K_a

Düşünce İçin Saygılar Kanka Ben Wallpaper Yapımından Anlamam Ama Olabildiğince Yardım Yaparım ...
  18. C_a_K_a

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Ders İçin Teşekkürler Admin ...
  19. C_a_K_a

yardımlarınızı bekliyorum

Nasıl bi yardım istediğini tam yazarsan arkadaşlarımız size yardımcı olmaaya çalısırlar ...
Yukarı Alt