Arama sonuçları

1. Hasan Can Arslan

Meraklı bir çocuk

Kardeş , bak benden sana tavsiye ; eğer resim yeteneğin varsa bir güzel sanatlar lisesine git . Çünkü , üniversitelerde grafik bölümü güzel sanatlar fakültelerinde bulunmakta ve bu fakülteye gidebilmek için resim yenenek sınavından geçiyorsun. Yani resim tekniği falan bilmek gerekli . Ben de...
  2. Hasan Can Arslan

GS , FB ve BJK Wallpaper Denemem

Onları değiştirip metin oktay , hakan şükür vb. koymalı o zaman , Boş bir zamanımda değiştireyim onları :D
  3. Hasan Can Arslan

Oyuncular niye olmamış ki :D Zebra Reg Ð oneonezero . İndirmek isterseniz : http://fontzone.net/font-details/zebra-reg--oneonezero
  4. Hasan Can Arslan

Bir yerden bakan adam.

Vallaha sayın reddark şunu buldum ama bunun da düzenlenmesi gerekiyor : http://sosyalfobinedir.com/alt_sayfa1.jpg Düzenleme : Ya da şunlar var ...
  5. Hasan Can Arslan

Selçuk inan wallpaper

Vay , abicim bu müthiş olmuş ya :D Elinize sağlık . Daha iyi çalışmalar gelir inşallah :) Hangi programdan yaptınız bunu ? Photoshop tan mı ?
  6. Hasan Can Arslan

GS , FB ve BJK için wallpaper çalışmalarım. Profesyonellerin yanından bile geçemez ama değerlendirmelerinizi bekliyorum. :D
  7. Hasan Can Arslan

Bir Kaç Küçük Logo :)

Çok güzel logolar , özellikle "edge art " ı çok beğendim . Ellerinize sağlık . İyi çalışmalar :D
  8. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

Evet böyle daha iyi , ilginiz için teşekkürler :D
  9. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

Adobe Illustrator ile yaptım. ( Kullanmaya yeni başladım sayılır :D ) Tamam dediğinizi yapacağım . Teşekkürler :D
  10. Hasan Can Arslan

Kendimce Vektörel Denemelerim

Yok yok o bardak , yanlış anlaşılmasın yani :D (Yalnız ; .net olarak yazmışsınız :D )
  11. Hasan Can Arslan

Kısacık Bi Şiir Yazayım Dedim :D

İlim ilim bilmektir , hep yol katetmek gerek, İlim kendin bilmektir , kendin tanımak gerek. İlim Çin'dedir bak şimdi , gidip de almak gerek. Uyuma ey insanoğlu devir ilmin devridir ! (Kısacık birşey yazayım dedim. :D )
  12. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

O kadar kötü mü ya ? :D
  13. Hasan Can Arslan

Yeni Dergi Kapağı Denemem

Peki , dediklerinizi yapacağım boş bir zamanımda . (Malum yazılılar , dönem ödevi , performans ödevleri hep üst üste geldi . :D )
  14. Hasan Can Arslan

Yeni Dergi Kapağı Denemem

Aslı Hanım'ın " örnekler incele ve daha sade çalış " demesi üzerine ben de yeni bir dergi kapağı yaptım . Bu da olmadı herhalde ama yorumlarınızı bekliyorum :D
  15. Hasan Can Arslan

Kendimce Vektörel Denemelerim

Evet vektörel çalışmak iyi oluyor , Ben tabi yeniyim elimden ancak bunlar geliyor. Pek beceremiyorum :( (Telefonu görüyorsunuz zaten ; "vasat" :rolleyes:)
  16. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

Doğru , seneye inşallah resim kursuna gideceğim .Yapılmış çalışmaları belki o zaman daha iyi incelerim. Sergi , tiyatro vb. gitmeye pek imkanım olmayabilir ama örnek incelemesi yapacağım . İnşallah ben de sizler gibi bi grafiker olurum. :D
  17. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

Peki , teşekkür ederim yorumunuz için. Daha sade çalışmalar yapmaya çalışacağım. ( Eğitim almak şart , üniversitede veya başka yerde grafik tasarım eğitimi almadığım için olsagerek bana iyi gibi gelmişti aslında.:hmmm:Bir daha paylaşım yapacağım zaman iyice inceler , öğrenir öyle paylaşırım...
  18. Hasan Can Arslan

canlı model ...

Çok güzel çiziyorsunuz , sizin gibi çizmek isterdim :D Daha iyi çalışmalar yapmanız dileğiyle :D
  19. Hasan Can Arslan

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Kullanıcı ismim : Hasan Cn Yerine talepte bulunduğum isim : Hasan Can Arslan
  20. Hasan Can Arslan

Dergi Kapağı Çalışmam

İyi olmamış mı ? :confused:
Yukarı Alt