Kardeş , bak benden sana tavsiye ; eğer resim yeteneğin varsa bir güzel sanatlar lisesine git .
Çünkü , üniversitelerde grafik bölümü güzel sanatlar fakültelerinde bulunmakta ve bu fakülteye gidebilmek için resim yenenek sınavından geçiyorsun. Yani resim tekniği falan bilmek gerekli .
Ben de...
İlim ilim bilmektir , hep yol katetmek gerek,
İlim kendin bilmektir , kendin tanımak gerek.
İlim Çin'dedir bak şimdi , gidip de almak gerek.
Uyuma ey insanoğlu devir ilmin devridir !
(Kısacık birşey yazayım dedim. :D )
Aslı Hanım'ın " örnekler incele ve daha sade çalış " demesi üzerine ben de yeni bir dergi kapağı yaptım . Bu da olmadı herhalde ama yorumlarınızı bekliyorum :D
Evet vektörel çalışmak iyi oluyor ,
Ben tabi yeniyim elimden ancak bunlar geliyor.
Pek beceremiyorum :(
(Telefonu görüyorsunuz zaten ; "vasat" :rolleyes:)
Doğru ,
seneye inşallah resim kursuna gideceğim .Yapılmış çalışmaları belki o zaman daha iyi incelerim. Sergi , tiyatro vb. gitmeye pek imkanım olmayabilir ama örnek incelemesi yapacağım . İnşallah ben de sizler gibi bi grafiker olurum. :D
Peki , teşekkür ederim yorumunuz için. Daha sade çalışmalar yapmaya çalışacağım.
( Eğitim almak şart , üniversitede veya başka yerde grafik tasarım eğitimi almadığım için olsagerek bana iyi gibi gelmişti aslında.:hmmm:Bir daha paylaşım yapacağım zaman iyice inceler , öğrenir öyle paylaşırım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.