Arama sonuçları

1. neo32

Siyah zeminli arkaplan ve kartvizit çalışmaları

Hotfile.com: One click file hosting: Dark_business_cards.rar
  2. neo32

Sevgililer Günü Tasarım Konseptleri

Sevgililer Günü Tasarım Konseptleri Hotfile.com: One click file hosting: StVector_AbValentine_DConcepts.rar
  3. neo32

İş dünyası vektörleri

İş dünyası vektörleri Hotfile.com: One click file hosting: StVector_Business_Concept_Design.rar
  4. neo32

Diploma ve Sertifika örnekleri Vektör

Diploma ve Sertifika örnekleri Vektör Hotfile.com: One click file hosting: Diploma_certificates.zip
  5. neo32

Çerçeve vektör

Çerçeve vektör Hotfile.com: One click file hosting: Cute_frames.zip
  6. neo32

Sevgililer Günü-Kalp vektörleri

Sevgililer Günü-Kalp vektörleri Hotfile.com: One click file hosting: Happy Valentines Day.zip
  7. neo32

Renkli background

Renkli background Hotfile.com: One click file hosting: Colorful_backgrounds.zip
  8. neo32

Alfabe vektör

Alfabe vector Hotfile.com: One click file hosting: Alphabet.zip
  9. neo32

Çeşitli konularda Vektörler - 4 Set

Bu paylaşımda Arkaplan, pattern,kuşaklar, mühür, broşür,kozmetik, elektronik, çeşitli ikonlar, logolar, floral desenler, kartvizit çalışmaları, antetli, zarf, cd kapağı, kalp vektörleri ve tasarımda ihtiyaç duyabileceğiniz bir çok vektörel malzeme bulunmaktadır Hotfile.com: One click file...
  10. neo32

T-shirt/Tekstil Desenleri

Hotfile.com: One click file hosting: bookstreetchic.zip Hotfile.com: One click file hosting: CRIAMODA_GLAMOUR.zip Hotfile.com: One click file hosting: CRIAMODA_GLITTER.zip Hotfile.com: One click file hosting: CRIAMODA_PRINCESA.zip Hotfile.com: One click file hosting...
  11. neo32

Tasarımlarınız için Arkaplan Serisi PSD-CD

Daha önce vektörlerini paylaştığım bu serinin dosyalarını da ayrı ayrı başlıklar altında açmak yerine birarada sunmayı uygun gördüm. Dosyaları arşiv olarak saklamak isteyen arkadaşlarım olabilir. Çalışmalar layer esasına göre 300 dpi ve yeteri derecede büyük ebatlardadır. Keyifli...
  12. neo32

Vektörel Arkaplan Zemin Serisi CD

Vektörel Arkaplan Zemin Serisi CD Arkadaşlar bu paylaşımı tek konular halinde açarak dağıtmak istemedim. Bu dosyalar tek bir set halinde olduğu için arşiv yapabileceğinizi düşünerek tek bir başlık altında konuyu paylaşıyorum. Daha önce bir kaç parçayı paylaşmıştım onların da konu...
  13. neo32

Floral Arkaplanlar-Çiçekli Zeminler

Hotfile.com: One click file hosting: Absback9.rar
  14. neo32

Karışık Vektörler

En detaylı karışık vektör paylaşımım... Dosyaları rahat indirmeniz için boyutlarını düşürdüm. Önizlemelerin dışında birçok konuya ait vektörel temalar-objeler dosyalar içinde mevcut. iyi kullanımlar Hotfile.com: One click file hosting: designobjects 1.rar Hotfile.com: One click file...
  15. neo32

Kadın-Erkek-Moda-Yaşam Vektörleri

Hotfile.com: One click file hosting: ZZVE 30 Love&Life.zip
  16. neo32

Çocuk ve Spor Konulu Vektörler

Hotfile.com: One click file hosting: KidsSportsvectors.rar
  17. neo32

Arşivlik Vektör Paketi. Arkaplan Setleri

Hotfile.com: One click file hosting: Asada_Megapack.part1.rar Hotfile.com: One click file hosting: Asada_Megapack.part2.rar Hotfile.com: One click file hosting: Asada_Megapack.part3.rar
  18. neo32

Karışık Vektörler

En detaylı karışık vektör paylaşımım... Dosyaları rahat indirmeniz için boyutlarını düşürdüm. Önizlemelerin dışında birçok konuya ait vektörel temalar-objeler dosyalar içinde mevcut. iyi kullanımlar Hotfile.com: One click file hosting: designobjects 1.rar Hotfile.com: One click file...
  19. neo32

Floral Arkaplanlar-Çiçekli Zeminler

Hotfile.com: One click file hosting: Absback9.rar
  20. neo32

Su ve dalga konulu arkaplan

Su ve dalga konulu arkaplan Hotfile.com: One click file hosting: _Jkaipsd_13.rar Hotfile.com: One click file hosting: Water.rar Hotfile.com: One click file hosting: ASA_freshWater Folder.rar
Yukarı Alt