Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Bahtı-ı nur

Ben yalnız bir akşam vakti şiir yazmayı isterdim, aklımın, kalibimin süzgecinden geçiremediğim, hangisi olmalı, hangisi durmalı bilemediğim şeyler için... Ben genelde her akşam vakti şiir yazmak isterdim, Kapanan perdeler ardındaki loş ışıklar, sokak lambası altından aynı saatte geçen kumral...
  2. Bahtınur YILDIZ

Kenar İnceltme Yardım

Kenar yumuşatmayı Blur aracı ilede yapabilirsiniz...
  3. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Doğru ya :) O kadar yoğunum ki bu SBS ler neden bugün açıklandı ki? Billboard yetiştirmeye çalışıyorum ben direkt burdan bayrama geçicem gibi geliyor :))
  5. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Yarın bayram... Erişenler, erişemeyenler, ramazanın vedasını üzülenler, bayrama sevinenler... Grafikerlerin hepsi bu akşam başucuna koyacakları kırmızı-mavi pabuçları almaya gitmişlerdir. Buraları ondan sessiz :) Herkese şimdiden huzurlu bayramlar, büyüklerin gönüllerini almayı unutmayın...
  6. Bahtınur YILDIZ

DERS:Corel'de KISAYOLDAN "LED DİZME"

Merhaba, Led dizmek, daha doğrusu manuel olarak corelde ya da farklı bir programda led dizmek grafikerler için büyük sıkıntıdır. Corele makro olarak eklenebilen LED TOOL programı tabi ki işimizi kolaylaştırıyor. Ama ledtool kullanmayanlar için kısa yoldan LED DİZME DERSİ VİDEO' lu bir şekilde...
  7. Bahtınur YILDIZ

Günün Sözü...

Senlik-benlik ortadan kalktığı gün tüm sözler "günün sözü" olacaktır.
  8. Bahtınur YILDIZ

Üstatlar Bana Yardımcı olurmusunuz

Selam, fotoğrafını siyah beyaza dönüştür. view menüsündeki modlar bölümünden yapabilirsin. Siyah zemine fotoğrafını al, silgi aracı ile silerek fotoğrata blur görünmesini istediğin yerleri silersin. Yumuşak bir geçiş sağlamış olursun. Ekte caps yaptığım araç ilede yüzün itediğin yerlerini...
  9. Bahtınur YILDIZ

Kalıp için yazı karakteri

Rica ederim. Benim elimdekiler bunlar... Dilerseniz arial ile yazıp harf göbeklerinle harfe bir bağlantı yaparsınız yani kesersiniz.Ben bazen o şekilde de yapıyorum.
  10. Bahtınur YILDIZ

Kalıp için yazı karakteri

@exertn Merhaba, umarım işinizi görür... http://www.yukletr.com/download.php?file=51526acee4b5f41c030b3c7590782328
  11. Bahtınur YILDIZ

Corel Draw Kopyalama Sorunu Acil

merhaba, poweclip uygulayacağınız nesnenin kenar çizgisine tıklayınız. Yada içerisini doldurunuz ve içine tıklayınız. Powerclip yapmaya çalışıyorsunuz ama içine gömeceği nesneyi görmiyor. Ben öyle anladım... Koplayalama yöntemi değil bir gömme yöntemidir bu. Ben soruyu doğrumu anladım, doğru mu...
  12. Bahtınur YILDIZ

Logo düzenleme Yardım

Hangi programda yaptınız?
  13. Bahtınur YILDIZ

Bahtı-ı nur

Evet... Bende çocuksu duygularla yazmıştım. teşekkürler tekrar
  14. Bahtınur YILDIZ

Bahtı-ı nur

Teşekkürler. İlginçti derken? Alışılageldik değildi anlamında mı? : )
  15. Bahtınur YILDIZ

Bahtı-ı nur

şimdi akşam... güneş topladı tasını tarağını burdan, yalpalanarak gitti kızıl ufuktan, ılımlı, ılık bir rüzgar dağıttı yaprakları... bam teli de ne? derken, bam telime vuran türküler yükseldi , plakçı kazım abiden... komşunun oğlu ali, akşam ekmeklerini almış fırından, ımmm dumanıda...
  16. Bahtınur YILDIZ

Gözlerimin nuru...

Güzel şiirler... Yüreğinize sağlık. Bende yazdığım birkaç şiiri ekleme kararı aldım :)
  17. Bahtınur YILDIZ

baskı da mı hata yoksa bende mi?

@detya Merhaba, Bu kartvizit corel yani vektörel değil ki güzel çıksın. Siz bunu PS d Yapmışsınız Corele atmışsınız Fotoğraf bu vektör değil... Herşeyi tamamen corelde yapın ve baskıya corel gönderin. Yada Corel bilmiyorsanız PS da 300 dpi Tiff Cmyk olarak yapın. İyi akşamlar.
  18. Bahtınur YILDIZ

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

Merhaba, Çalışmanız güzel olmuş devamını dilerim. Endirekt aydınlatmalıyı yapabiliyorum ama direkt aydınlatmalı yani önü pleksi olan harfleri (biz fileli paslanmaz kutu harf deriz) yapamıyorum. O ışık etkisini yaratamıyorum maalesef :(
  19. Bahtınur YILDIZ

Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

@Aslı SAYILIR Takıldığınız yer burası mı? Meslekte yeni olabilir ya da kullandığı font "ö" türkçe karakteri desteklemiyor olabilir... Gökhan bey, İsminizdeki efektleri daha soft yaparsanız çalışmada daha çok bütünlük sağlanacaktır. Şahsi fikrim elbette... Kolaylıklar dilerim.
Yukarı Alt