Arama sonuçları

1. M

Zavallı müşteri temsilcileri

evet haklısın, bende bir ara kullanıcı ve site yöneticileri arasında gecen diyalogları yayınlayacağım:)
  2. M

Zavallı müşteri temsilcileri

çok güzel makaleler arkadaşım iyi güldüm, allah sabır versin müşteri temsilcilerine:) ve site yöneticilerine:)
  3. M

Işın Geçişli Yazı Dersi

Bu dersi sizmi hazırladınız? Öyle değilse lütfen alıntı olduğunu belirtin. paylaşım için teşekkürler.
  4. M

Ufak Bir Logo ÇaLışması :)

Buna logo değilde efekt verilmiş yazı karakteri desek daha doğru olurum sanırım.
  5. M

renklerin anlamı

Bilgiler güzel de e-kitap ile bir bağlantı kuramadım. Konuyu doğru kategorilere açalım. yoksa karma karışık bir forum olur burası. Cafe org.
  6. M

Reesiim

Emine arkadaşımızın dediği gibi de yapabilirsiniz. o da farklı bi yol
  7. M

Reesiim

@BARAN-18 Photoshopta actions kullanılarak resimlere efekt verilmiştir bu resimde. BURADAN buna benzer actionsları indirebilirsiniz. BURADAN Da actions kullanımı ile ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.
  8. M

Uyuşturucu kullanmış ve dayak yemiş efekti, Resimli anlatım

Yeni sayfa açıp Sivilceli bir yüz ile normal yüz resmini aynı sayfa içerisine alın. Araç menüsünden Clone stamp tool aracını secin. sivilceli bölgenin üzerine gelip Alt tuşuna basın basılı tutup kopyalamak istediğiniz bölgeyi secin. daha sonra sivilceyi kopyalayacağınız resim üzerine gelip...
  9. M

ilginç tasarımlar ...

ceddindeden, Lütfen türkçe yazım kurallarına dikkat et. Güzel tükçemizi ne hale getirdiğinin farkındamısın. https://www.grafikerler.org/en-komik-reklam-tasar-305-mlar-305-t973.html Buda açılan başka bir reklam tasarımları konusu, burada ilginç tasarımlar var.
  10. M

ilginç tasarımlar ...

Kemer ve cd tasarımları güzelmiş paylaşım için teşekkürler.
  11. M

Corel Drawınız hızlı açılsın...

paylaşım için teşekkürler.
  12. M

amatör bi çalışmam..

Unuttuğun diğer bir detay ise resimdekin insanın gölgesi, Ayrıca kendi site adresinizi çalışmalarınızdan siliniz lütfen, bu tür çalışmaları yayınlamıyoruz. Diğer çalışmalarınızı lütfen reklamsız yayınlayın.
  13. M

selamlar

Aramıza hoşgeldiniz.
  14. M

nelere geç kaldınız?

herşey yolunda, herhangi bir şey için geç kalmadığımı düşünüyorum. Hayatım şuanda tam istediğim gibi..
  15. M

merhaba

hoşheldin arkadaş.
  16. M

Merhaba

@ayfel Merhaba hoşgeldiniz. https://www.grafikerler.org/usercp.php buraya tıklayın ardından "Avatarınızı değiştirin" linkine tıklayın. Gözat seceneğinden resminizi secip yükleyin..
  17. M

Grafiker Aranıyor.

@freevolition @grafikportfolyo Özel den ulaşın lütfen..
  18. M

Walpaper Dünyası High Definition (güncellenecektir)

Paylaşımlar süper.. +rep
  19. M

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

Grublardan izmirliler grubu 8 kişiyle birinciliği elinde tutuyor:)
  20. M

PSD TASARIMLAR (Güncellenecektir)

teşekkür ederim paylaşımm için.
Yukarı Alt