yaratıcı bulmadım... şöyle ki arka plandakinin ne olduğunu anlamadım dalga mı su efektimi boru mu? nedir bu anlamadım evet fontta olmamış netteki wallpaper uygulamalarını fikir edinmek, kendinizi geliştirmek yaratıcılık uyumluluk açısından incelemenizi tavsiye ediyorum. Tavsiye için...
karton dediğiniz süleyman beyin dediği gibi çocuk kitapları var sıvama tekniği ile yapılıyor mukavvaya sıvanıyor acaba bundan mı bahsediyorsunuz kıvrılamayacak kadar kalınlar.
kutlu doğum afişlerinde ve elilanlarında hatta davetiyelerinde kullanamıyoruz maalesef malum milletimiz tuhaf yerlere atılıyor yırtılıyor v.s. bunu engellemek için ben koymuyorum şahsen ama cephe giydirme gibi alanlarda kullanılabilir çokta güzel olur teşekkürler ahmed bey
şu çocuk topluluğunun arkaplanını temizlesen, ardından dalgalanan bir kırmızı zemin yapsan arkaya ay yıldızı sol üste Atatürk ü de sağ üst köşeye yerleştirsen bayram mesajınıda uygun bir yere koysan bacım nacizane fikrimdir çalışman hakkında :)
1. çalışmada fontları beğenmedim düzenlemeye ihtiyaç var
diğer çalışmalara (sanırım içleri derginin) çok renkli ve çok mat kavramlarını aynıu anda kullanmışsınız karışmış biraz... çok üzerinde durulmamış bir dergi gibi olmuş daha iyilerini sizden bekliyoruz dergi çalışmak görsellik açıısndan...
yorumunuz için teşekkürler Süleyman Bey
....
Vallahi Fatih bey yazılacak o yazı bana ait değildi kaçırmayın filan :) ama henüz basmadım onu sanırım bugün basılacak enazından kaçırmayını iptal edebilirim Okul müdürünü ikna edersem :) teşekkürler
Hatice hanım'ın dün öğleden sonra neler yaptın ekle bakiim foruma demesi ile ekliyorum arkadaşlar herşey bacım için:D
bak bacım ekledim dün öğleden sonra bunları yaptım
1- ciks yeni açılna bir firma ciks yazısını logo gibi düşünmedim ama logotype gibi oldu acil yapılan bir çalışma
2- Kutlu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.