Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Sektörde Kadın Olmak.

sayın Faruk ÇAĞLA Amacınız nedir ? size kısa öz ve pek te uzatmaya gerekbile duymadığım cevaplar verdim. lütfen gidip başkaları ile uğraşın. Site de olma amacımızda saptırıyorsunuz şimdi iyi forumlar 1) çocuğumu 7/24 düşünmüyorum ve bu düşücelerim tasarımcı yönümü olumsuz etkilemiyor...
  2. Bahtınur YILDIZ

selam

aramıza hoşgeldiniz.
  3. Bahtınur YILDIZ

Adobe Türkçe Çağrı Merkezi Açıldı

sorunu çözmek için aradığında ürünün lisans numarasında soruyor mu acaba :D sanırım lisanslı ürün kullanmayanlar arayamayacak :) bilgi için teşekkürler
  4. Bahtınur YILDIZ

Köşk Restaurant - Broşür

@Elif Tekin bol bol pratik yaparak olabilir :) herdefasında hatalarınızı görecek ve geliştireceksiniz.
  5. Bahtınur YILDIZ

Köşk Restaurant - Broşür

emeğinize sağlık güzel bir broşür olmuş
  6. Bahtınur YILDIZ

"Küçük Melekler"

inşaallah ilerde benimde bir kızım olur aynı bu kıza benzer "hamsi gözlü"
  7. Bahtınur YILDIZ

Şuan ki Ruh Haliniz?

bugün bende tuhaflıklar hakim ayaklarım yere sağlam basmıyor :D
  8. Bahtınur YILDIZ

Sektörde Kadın Olmak.

merhaba; benim gibi emin kaç evli çocuklu bayan grafiker meslektaşım bu yazıyı okuyup "kesinlikle beni anlatıyor" demiştir. Yaşadığımız şehirler, sosyal çevreler, yaşam zevkleri ayrı ama bu noktada birleşiyoruz. Hepimiz kendimizi zaman zaman suçlu hissediyoruz, çocuğumuza karşı...
  9. Bahtınur YILDIZ

Katalog çalışmam (basılıyor)

aaa lüleburgaz :) çarşıda lütfen ta oralardan bizim burdaki müşterilerimizi almayınız :D işin şakası hoş bir katalog olmuş yalnızca kapakta sağ taraftaki efektleri beğenmedim
  10. Bahtınur YILDIZ

Vedat Ardic - Hoşgeldiniz

hoşgeldiniz iyi forumlar
  11. Bahtınur YILDIZ

islami tişört tasarımlarım

baskılı yok ama düşünüyorum bastırmayı ama sonrada diyorum ki hem yaşadığım çevre hem de bu ülke kaldırır mı tarzı... sanırım herşey tasarımda kalacak :) teşekkürler yorumlarınız için
  12. Bahtınur YILDIZ

açıklamasını enüstte yapmıştım :) sayfanın enbaşında okuyabilirsiniz.
  13. Bahtınur YILDIZ

Burada bana da yer var mı?

hoşgeldin ablacığım :D
  14. Bahtınur YILDIZ

teşekkür ederim burak bey :)
Yukarı Alt