Arama sonuçları

1. neo32

Meyve ve Sebzeler - HQ 185 dosya

linkler yenilenmiştir. keyifli tasarımlar
  2. neo32

Kargo - Ambalaj görselleri - HQ 10 dosya

3. neo32

Alışveriş görselleri - HQ 5 dosya

4. neo32

Ev Temizliği ve Aile 2 Set - HQ 100 Dosya

5. neo32

Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya

@Yaşar Karadeniz Rica ederim Yaşar Abicim.. bir emek harcadığım doğru ama teşekkür edilecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Meslektaşlarımızla aynı sorunları yaşıyor ve aynı stresi paylaşıyoruz, ister tekstil ister reklam sektörü olması önemli değil. Benim amacım yaptığım paylaşımların...
  6. neo32

Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya

Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya Yeni Yıla ait bütün malzemeleri bir araya toplamaya çalıştım. Umarım işinize yarar. Yeni Yıl Vektörleri - 10 Set Hotfile.com: One click file hosting: MERRY CHRISTMAS & NEW YEAR.zip Yeni Yıl Vektörleri - 1 Hotfile.com: One click file hosting...
  7. neo32

Araç Giydirme için Bütün Modellerin Teknik Çizimler

Araç Giydirme için 1/30 olarak hazırlanmış Teknik Çizimler Bütün araba modellerinin çizimlerini bulabilirsiniz. Dostlarım daha önce Vektörler bölümünde bu konuyu paylaşmıştım. Araç Giydirme Başlığına dikkat etmemiştim. Biraz önce farkettim ve bu konuyu paylaşmam gerektiğini düşündüm. Umarım...
  8. neo32

Çocuk spor - günlük yaşam - insan vektörleri 143 dosya

@Yaşar Karadeniz Rica ederim Yaşar Abicim...
  9. neo32

T-shirt desenleri

Bu bölümle çok alakalı değilim aslında dostlarım. Fakat bu bölüme göz attığımda daha önce Vektörler bölümünde paylaştığım dosyaların size lazım olacağını düşündüm ve daha önce paylaştığım örnek bir dosyayı paylaşmak istedim. Eğer bu tarz desenlere ihtiyacınız varsa paylaşımlarım olmuştu...
  10. neo32

T-shirt Dizayn Vektörel Setler

rica ederim, keyifli tasarımlar
  11. neo32

Sertifika ve Diploma Vektörleri - 42 Dosya

12. neo32

Çocuk spor - günlük yaşam - insan vektörleri 143 dosya

13. neo32

Araç Giydirme için Bütün Modellerin Teknik Çizimler-Vektör

@REİS İnana bana bu konuda bir bilgiye sahip olsam bu şablonların nasıl kullanılacağına dair seninle paylaşırım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Bir arkadaşımız daha aynı sorunla karşılaşmıştı ve ben keşke bu paylaşımı yapmasaydım diye düşünmeye başladım.. Bu karşılaştığınız durum için...
  14. neo32

Çok çeşitli muhtelif vektörler 2

Hazır Kurumsal Kimlik Çalışmaları 1 - Antetli-Zarf-Dosya-CD Hotfile.com: One click file hosting: Business Letter-Company 1.rar Hazır Kurumsal Kimlik Çalışmaları 2 - Antetli-Zarf-Dosya-CD Hotfile.com: One click file hosting: Business Letter-Company 2.rar ZZVE OneFineDay -...
  15. neo32

Çok çeşitli muhtelif vektörler

T-shirt Design Collection 165 dosya Hotfile.com: One click file hosting: T-shirtcollection15-tshirtvector.rar -------------------------------------------------------------------------------- Moda Desenleri - 157 dosya Hotfile.com: One click file hosting: graphixstyle.rar...
  16. neo32

4 Farklı Konuda Vektörler

Dünya vektörleri Hotfile.com: One click file hosting: worlddesign.rar Floral vektörler Hotfile.com: One click file hosting: Floralvector.rar Kahve Vektörleri-28 dosya Hotfile.com: One click file hosting: Cafevector.rar Yemek-Meyve Vektörleri-39 dosya Hotfile.com: One...
  17. neo32

Tekstil Desenleri Vektör

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - 265 Dosya Set 1 Hotfile.com: One click file hosting: Fashionset 1.zip Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - 58 Dosya Set 2 Hotfile.com: One click file hosting: Fashionset2.zip
  18. neo32

Moda Vektörleri

Bayan-Erkek moda vektörleri 1 Hotfile.com: One click file hosting: GFX_FASHION_2-4 Folder.zip ----------------------------------------------------------------- Bayan Moda Vektörleri Hotfile.com: One click file hosting: KoreanIllustrators_FashionSeries_07.zip...
  19. neo32

Zeminler ve Desenler Vektör

Abstract Background 1-Arkaplan zeminler Hotfile.com: One click file hosting: Absbackg1.rar ---------------------------------------------------- Abstract Background 2-Arkaplan zeminler Hotfile.com: One click file hosting: absback2.rar...
  20. neo32

Kurban Bayramı Tebrik Kartı

Yasemin Hanım... elinize sağlık.. Grafikerler.org ailesinin tüm üyelerine sevdikleriyle güzel bir bayram tatili temenni ediyorum..
Yukarı Alt