@Yaşar Karadeniz
Rica ederim Yaşar Abicim.. bir emek harcadığım doğru ama teşekkür edilecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Meslektaşlarımızla aynı sorunları yaşıyor ve aynı stresi paylaşıyoruz, ister tekstil ister reklam sektörü olması önemli değil. Benim amacım yaptığım paylaşımların...
Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya
Yeni Yıla ait bütün malzemeleri bir araya toplamaya çalıştım. Umarım işinize yarar.
Yeni Yıl Vektörleri - 10 Set
Hotfile.com: One click file hosting: MERRY CHRISTMAS & NEW YEAR.zip
Yeni Yıl Vektörleri - 1
Hotfile.com: One click file hosting...
Araç Giydirme için 1/30 olarak hazırlanmış Teknik Çizimler
Bütün araba modellerinin çizimlerini bulabilirsiniz.
Dostlarım daha önce Vektörler bölümünde bu konuyu paylaşmıştım. Araç Giydirme Başlığına dikkat etmemiştim. Biraz önce farkettim ve bu konuyu paylaşmam gerektiğini düşündüm. Umarım...
Bu bölümle çok alakalı değilim aslında dostlarım. Fakat bu bölüme göz attığımda daha önce Vektörler bölümünde paylaştığım dosyaların size lazım olacağını düşündüm ve daha önce paylaştığım örnek bir dosyayı paylaşmak istedim. Eğer bu tarz desenlere ihtiyacınız varsa paylaşımlarım olmuştu...
@REİS
İnana bana bu konuda bir bilgiye sahip olsam bu şablonların nasıl kullanılacağına dair seninle paylaşırım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Bir arkadaşımız daha aynı sorunla karşılaşmıştı ve ben keşke bu paylaşımı yapmasaydım diye düşünmeye başladım..
Bu karşılaştığınız durum için...
Hazır Kurumsal Kimlik Çalışmaları 1 - Antetli-Zarf-Dosya-CD
Hotfile.com: One click file hosting: Business Letter-Company 1.rar
Hazır Kurumsal Kimlik Çalışmaları 2 - Antetli-Zarf-Dosya-CD
Hotfile.com: One click file hosting: Business Letter-Company 2.rar
ZZVE OneFineDay -...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.