Ayrıca google dan arama satırına microsoft clipart yazıp türkçe bölümünde ara seçeneğini tıklarsanız karşınıza türkçe arama yapılabilecek microsoftun clipart sitesi çıkıyor.bilginiz olsun belki işinize yarar
biri benden rusça takvim istemişti sen miydin o dostum yaa :D
ya da başkasıydı herneyse tüm gün birileri bişeler istiyor zaten :)
çalışmaların başarılı tebrikler arkadaşım :)
aslında normalde site de bu tür istekleri olumlu karşılamıyoruz. Ama iş çıkar ve emek hırsızlığı hazıra konma değil de bu tür eğitimsel verimli işler olunca Yöneticimiz Ömer bey de sanırım hoş karşılar ki nitekim konuya gösterdiği ilgiden de bunu anlıyorum. Bu tür çalışmalarda yardımcı...
30*64 mü basılacak bu sanırım...
bende başlıkta 7renk yazısını görünce ekstra renklerden bahsediyorsunuz sandım :D neyseki konuya girince anladım.
bu trigromi bir çalışma olacaksa kapağı daha farklı çalışmanızı öneririm, fotoğraflı olabilir ya da
7rengi temsilen çok renkli bir kapak...
@Emine Şahin
her ne sebeble olursa olsun kimse şiddeti haketmez heleki ben erkeğim bakın der gibi sokak ortasında eşini yada kız arkadaşını dövemez, ben ona erkek demem zaten. bunun hiçbir haklı sebebi olamaz. vardır bir sebebi diye bir cümleyi düşünmeyip yazmış olmalısınız...
@ahmed guclu
hernekadar cübbelilere gerici olarak bakılsada memleketimizde işte şekil a ne kadar modern işlerle uğraştıklarını ve ne kadar modernize işler çıkardıklarını görebiliyoruz
çalışmalarınız gerçekten çok başarılı inşaallah hayalgücü dolu günler dilerim :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.