Regaip, elde edilmesi arzu edilen değerler demektir. Bu mübarek gecede, Yüce Mevla kullarına bol bol rahmet ve hibede bulunduğu için bu adı almıştır. TÜM GRAFİKERLER.ORG Üyelerinin Kandili Mübarek olsun...
aslında ben freehand kullanıcısı olmama rağmen coreldraw bence daha çok isteklere karşılık veren bir program film çıkış ünitelerinde de en az sorun çıkaran
program.
bu işi bir not defteri yapıp kırtasiyelere dağıtsan anında satılır çocuklar için neşeli bir çalışma olmuş ama bir menü için olmamış, belki çocuk menüleri için bir menü tasarımı denirse uyar.
@aaydoogduu
burası firmaları karalama alanı yada forumu değil. bu mesajınızı silmiyorum uyarımı görün ve tekrarlamayın diye biz burda tasarıma bakarız içeriğine değil teşekkürler.
üstad bir vizör, üstad bir kadraj üstad bir yürek ile çekilen bir fotoğraf eline sağlık bi hüzün kapladı beni bu fotoğrafa bakarken kim bilir ne derdi vardı ya bir bisiklete sahip olmak yada evine ekmek götürmek kim bilir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.