Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

ücretsiz clipart sitesi

dosya indirme işaretine tıklayarak beğendinizi indirebilirsiniz. TIKLAYIN
  2. Bahtınur YILDIZ

psd dosyalarım (güncellenecektir)

RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting
  3. Bahtınur YILDIZ

Kurumsal Kimlik Çalışmam

eline sağlık güzel bir paylaşım oldu, faydalı teşekkürler.
  4. Bahtınur YILDIZ

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

Regaip, elde edilmesi arzu edilen değerler demektir. Bu mübarek gecede, Yüce Mevla kullarına bol bol rahmet ve hibede bulunduğu için bu adı almıştır. TÜM GRAFİKERLER.ORG Üyelerinin Kandili Mübarek olsun...
  5. Bahtınur YILDIZ

mac freehand kursu

aslında ben freehand kullanıcısı olmama rağmen coreldraw bence daha çok isteklere karşılık veren bir program film çıkış ünitelerinde de en az sorun çıkaran program.
  6. Bahtınur YILDIZ

mac freehand kursu

bilge adam olabilir pahalıdır ama kalitelidir
  7. Bahtınur YILDIZ

Font Bilginizi test Edin...

34 te 13 hiç alakam olmadığı belli:D isimlerine bakmam pek tüm listeyi tararım gözüme hangisi uygun gelirse
  8. Bahtınur YILDIZ

birkaç makro denemem ...

madem imkanın var hemen getirt:D canon eos450d yada nikon d80
  9. Bahtınur YILDIZ

birkaç makro denemem ...

haberlerde izledim bugünden itibaren yüzde 20 ötv alınacakmış fotoğraf makinalarından ben 1449 ytl ye aldım sen yüzde 20 ekle üstüne:D
  10. Bahtınur YILDIZ

birkaç makro denemem ...

ozaman hemen bir dslr almanı tavsiye ederim
  11. Bahtınur YILDIZ

birkaç makro denemem ...

dslr bir makina ile mi çekildi bunlar? merak ettim.
  12. Bahtınur YILDIZ

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

@sekerkiiiz ilgili layerı seçipmi overlay tıklıyorsunuz eğer seçim yapmasanız olmaz.
  13. Bahtınur YILDIZ

Anahtar kutusu tasarımım

eline sağlık Arzu senin sade ve şık anlayışına bayılıyorum;)
  14. Bahtınur YILDIZ

menu Çalışması

bu işi bir not defteri yapıp kırtasiyelere dağıtsan anında satılır çocuklar için neşeli bir çalışma olmuş ama bir menü için olmamış, belki çocuk menüleri için bir menü tasarımı denirse uyar.
  15. Bahtınur YILDIZ

Akuzman Afiş

güzel kötü değil, bakınca resimleri başka nasıl serpiştirebilirdi diye düşündüm. Belki biraz oynama yapılabilir.
  16. Bahtınur YILDIZ

susuz günler...

tamamı size aitse güzel bir çalışma tebrikler
  17. Bahtınur YILDIZ

kartvizit çalışmam

@aaydoogduu burası firmaları karalama alanı yada forumu değil. bu mesajınızı silmiyorum uyarımı görün ve tekrarlamayın diye biz burda tasarıma bakarız içeriğine değil teşekkürler.
  18. Bahtınur YILDIZ

Hakan Kalmış Fotoğrafları

üstad bir vizör, üstad bir kadraj üstad bir yürek ile çekilen bir fotoğraf eline sağlık bi hüzün kapladı beni bu fotoğrafa bakarken kim bilir ne derdi vardı ya bir bisiklete sahip olmak yada evine ekmek götürmek kim bilir...
Yukarı Alt