ortamda doğal ışık verken yatta ters ışık var bu farkediliyor, ardından yatın alt kısmında bir noktaya kadar suya gömseydin havada durmazdı, martılarıda biraz daha ufalta bilirdin daha bütünlük sağlardı.
olmamış arkadaşım. Madem bir resim ve düz yazı yazacaktın Atatürk'ümüzün başka fotosu yokmuydu, onu böyle rahatsız bir şekilde görmek istemiyoruz. Onun bu sitede layık olduğu yazı bu değil, resim bu değil.
O çok kutsal bir görev başardı, o büyük bir devrimci, şuanda dünyaya gelse eminim...
arkadaşlar burası grafik platformu bu konu daha çok hımmmm güzin abla forumlarında olması gerekn birkonu beni yanlış anlamayın ama bu sitede çok fazla geyiğin önüne geçmek niyetindeyim . teşekkürler
ben tekstil tasarımcısı değilim ne derler desinatördü sanırım değilim. grafikerim ama size yorumum şu olacak farklı renkler deneyin sanırım daha hoş birşşey meydana çıkacaktır. kolay gelsin
örnek olarak bu davetiyeyi bana göndermişsin Ömer ofisin duvarları afişlerle dolu bu davetiyede şuan tam arkamda duvarda:D ama bristole gitmemiş ya parlak selefonda basitleştirmiş bu gerçekten kraft bir kağıda basılmalı bence. fikir güzel
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.