Arama sonuçları

1. M

banner

Merhaba ilk önce foruma, aramıza hoş geldiniz. istediğiniz konunun anlatımı photoshop derslerinde mevcut.. Buradan bakabilirsiniz Umarım işine yarar
  2. M

Yüksek kalitede duvar kağıtları (sizin için özel) !!!!

Teşekkürler merteral paylaşım için
  3. M

Bakmadan geçme !!!! ( Film afişiniz olsun) !!! (ingilizce)

Güzel çalışmalar sağol merteral birde türkçeye çevirirsek daha güzel olur bir ara el atalım tercümanlığa ;)
  4. M

Türk Bayrağı .eps

anlı şanlı türk bayrağı teşekkürler:)
  5. M

Kısayol Atama Dersi (Resimli Anlatım)

teşekkürler adminim..
  6. M

Photoshop Gerçekçi Yara İzi Efekti !!!!! ( resimli anlatim )

@bat2626 Tabiki herkes güzel yorum yapmak zorunda değil. ama "hiçte gerçekçi olmamış" yerine daha açıklayıcı bi yorum yada dersi eleştiri yapabilirsiniz. hakaret içermediği sürece bütün eleştirilere açığız arkadaşım.
  7. M

@bat2626 Ah be arkadaşım bu çalışmayı yapamayan okadar çok kişi varki. emeğe saygı lütfen. sen daha güzelini yaparsın bizde takdir ederiz
  8. M

Fotoğrafı İki Renge Bölme ( resimli anlatim )

1-Fotoğrafımızı Photoshop'ta açtıktan sonra Araç Kutusundan Rectangular Marquee Tool'u seçiyoruz. 2-Daha sonra Araç Seçenekleri Paletinden Style'ı Fixed Size seçip genişliği fotoğrafımızın yarısı, yüksekliği ise fotoğrafımızla aynı değerde giriyoruz. 3-Fotoğrafın yarısını seçili...
  9. M

:p

hg arkadaşım
  10. M

teşekkürler paylaştığın için merteral .:)
  11. M

Foruma ilk mesajım...bende aranıza katıldım

hg arkadaşım:)
  12. M

Photoshopla Evil Yapımı

teşekkür ederim arkadaşlar sizlerin bu desteği beni ice iştahlandırıyor:D
  13. M

Pratik ve İyi Bir Şekilde Arka Planı Temizleme Yöntemi

Uygulama yapmak istediğimiz resmimizi Photoshop'ta açıyoruz Sonra resimde de görüldüğü gibi ilk başta üst menüden “Filter” seçeneğini tıklıyoruz ve çıkan yerde de “Extract” seçeneğini tıklıyoruz. Bu işlemden sonra karşımıza aşağıda da görmüş olduğunuz gibi yeni bir pencere geliyor. Çıkan...
  14. M

Hayal Efekti Yapalım ( resimli anlatım )

1*Efekti uygulayacağımız resimi Photodhop'ta açıyoruz. 2*Layer'a sağa tıklayıp Duplicate Layer seçeneğini kullanarak layer i kopyalalım ve ismini Duplicate 1 yapalım. 3*Duplicate 1'de iken Filter > Blur > Gaussian Blur seçeneğine girip aşağıdaki ayarları uygulayalım...
  15. M

Photoshop'la Sakal Ve Bıyık Yapalım ( resimli anlatım )

1*Photoshop'la istenilen resmimizi açıyoruz, ctrl+j yaparak ve damalık yardımıyla alt tuşuna basarak saçtan iki yere tıklayıp renklerin ayarlanmasını saglıyoruz. 2*Fırca yani brush tool seçiyoruz(dune grass) 3*Window>brushes ya da f5 basıyoruz ve sonra açılan penceremizden...
  16. M

Resimlerde İstenmeyen Bölümleri Kaldırma ( resimli anlatim )

Photoshop'la beğendiğimiz bir resmimizi açıyoruz. Resimlerde genelde görüntü güzeldir fakat resimlerdeki bazı bölümleri silmek isteyebiliriz.Bende bu direklerden hoşlanmadım ve onları temizliycem. Clone aracını seçiyorum. Çalışmaya başlayacağımız alanın büyüklüğüne göre fırça...
  17. M

Photoshopla Evil Yapımı

Evil Look by Hatch Bu, bir 47mb videoda uygulamalı anlatım dosyasıdır, bundan dolayı lütfen dosyayı indirirken sabırlı olun. http://rapidshare.com/files/37040938/damin-evil.zip.html Hepinize merhaba, bu görüntüde maskelemeyi kullanacaksınız, Ayar katmanları, çekilme ve yakma, ve...
  18. M

Majestic Tarot Brushes

Majestic Tarot Brushes ""Download from Buraya Tıklayın""
  19. M

Brush 100'lerce Fırça-1-

HQ Vector Brushes Set for Adobe Photoshop Download Link HQ Vector Brushes Set for Adobe Photoshop DownLoad Linki
  20. M

Brush 100'lerce Fırça-1-

116 Photoshop Brush | 85 Mb 1-Download 2-Download
Yukarı Alt