Arama sonuçları

1. Wish

masa sümeni

eline meğine sağlık ömer.rica etsem ai formatındada kaydedebilirmisin. tekrar teşekkürler.
  2. Wish

bursa ili imsakiye ai

http://rapidshare.de/files/40248985/BURSA.ai.html
  3. Wish

imsakiye her şehrin

bilemiyorum eminecik.ben izmirli değilim. bu bilgiyi paylaşmak iistedim. burdan bilgi alan arkadaşlar ellerine müftülükten bilgi geldiğinde son kontrollerini yapar bu uyarı üzerine. incelediğin için teşekkürler.
  4. Wish

merhaba :)

slm siteye hoş geldin arkadaşım
  5. Wish

imsakiye her şehrin

rica ederim.
  6. Wish

imsakiye her şehrin

istediğiniz heryerin imsakiye bilgisine buradan ulaşabilirsiniz. http://www.fazilet.com.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27
  7. Wish

imsak saatleri

http://www.fazilet.com.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27 buyur burdan istediğin yerin saatini bulabilirsin.
  8. Wish

Vektörel Kabartmalı Otomobil Logoları

paylaşım için teşekkürler burak
  9. Wish

En Çok Kullandığınız Programlar

freehand + photoshop sürekli kulanıyorum. Gerekirse diğer programlardanda kullandıklarım var.
  10. Wish

Kurumsal Logo Çalışmalarım-3- yorum

çalışmaların çok şık.devamını bekliyorumm. eline sağlık
  11. Wish

bir konser için

fikir güzel bence.sade oluşuda benim hoşuma gitti.çalışmanı konuya kaydederken keşke etrafına strok koysaydın.sayfayla bütün durduğu için ilk bakışta hoş değil.Adres ve tarih bilgileri fikir olarak güzel.fakat göze çarpmıyor.insanların bilgilenmesi için yetersiz olabilir diye düşünüyorum ben...
  12. Wish

1600 Vector Clip Arts....

PaylaŞim İÇİn Çok teŞekkÜrler....
  13. Wish

Çanta, Kart ve Etiket çalışmalarım.

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar.Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
  14. Wish

Mac mi? Pc mi?

Bende mac kullanıcısıyım.Pc de kullandım.Ama mac vazgeçilmezim olmuş artık.Tasarım aşamasında mac kullanmak işimi daha kolaylaştırıyor.Bunun için yapılmış özel kısa yollar var.Ben hazırladığım işleri filmede hazırlıyorum.Bunu için en güzel yönü, üst üste binmiş imajları ,çizgileri yerinden...
  15. Wish

Su Resimleri (çeşmede damacanada gölde v.b)

paylaşım için teşekkürler gsmoffice.
  16. Wish

Bilboard Tasarımım.

Çok şık bi tasarım olmuş elinize sağlık. Yalnız fen bilimleri yazısı diğer karakterlere göre sanki biraz ince kalmmış gibi.Dershane ismi çok arka planda kalmış.
  17. Wish

ürün dergi kapağı

yorum yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlarım.Sizlerin sayesinde doruyu bulmak en güzeli. Ama kapaktaki logoların duruşunu klişeleşmiş zemin içine otutturmak istemedim.Bu hali benim hoşuma gidiyor...ama aralarını biraz kapatabilirmişim die düşündüm. En azından yorumlarınız bana fikir...
  18. Wish

ürün dergi kapağı

Teşekkürler xblack... Gerçekten yaaaaa.Bugune kadar ilk defa böle birşey yaptım ve en altta adres değil logolar varrr. Bu iş az adet olucaktı baskısı üzerinde çok durmaddım.ama bunuda hiç farketmemiştim. Diğer açıklamaların içinde teşekkür ederim hayalin.
  19. Wish

hangi meslekteniz

Matbaa bölümü mezunuyum. matbaa alanında grafikerim. Açık hava reklamcılıgı ve ajnsta da çalıştım.
  20. Wish

Merhabalar

hoş geldin
Yukarı Alt