Arama sonuçları

1. R

ben daha çok acemiyim sizlerin yanında ama begenirsiniz umarım

eğer bunlar işin başında yaptığın çalışmalarsa ileride neler çıkar düşünemiyorum...ellerine sağlık.hepsi çok hoş...
  2. R

emprime desenleri yaz sezonu desenleri. (superturkishman)

her biri birbirinden güzel.o kadar monoton desenlerin içinde gözlerim bayram etti diyebilirim...bence çalışmalarına devam et vehep farklı olsun herkes gibi taklitle yola devam etme....bak farkın anlaşılıyor..
  3. R

Photoshop- Corelde çalışılmış emp. bayan deseni

ikiside çok güzel olmuş ama ikinciye bayıldım....eline sağlık...
  4. R

erkek deseni

valla iddialı bir desen bence!!!! ellerine sağlık...
  5. R

Erkek Deseni

tam yaz havasın uygun bir desen....güzel bir çalışm aellerine sağlık..ama renkleri biraz açsan,veya desen kenarlara göre biraz daha flulaşsa?
  6. R

Merhaba Arkadaşlar

Teşekkür ederim,eğer yardımcı olursanız çok sevinirim,bi an önce çalışmaya başlamak istiyorum...
  7. R

Merhaba Arkadaşlar

@bybless
  8. R

photosohop hataları

Belki çoğu gözümün önünden bir ya da bir çok kez geçti.Ama hiç birinde bu hataları göeremdim.Çok iyi bir gözlemcisiniz.Ayrıca bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim..
  9. R

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

Gerçekten çok güzel bir çalışma...Eline ve emeğine sağlık...Ama sanki yazının puntosu ve yeriyle ilgili küçük bir sorun var...
  10. R

hangi meslekteniz

öğrenciyim...
  11. R

öss hazırlık kitabı

iy bir çalışma.Ama yine de oldukça klasik...Öğrenci psikolojısını bilirsiniz..artık çalışmaktan bıktığı için daha farklı olanı ister.. Belki daha eğlenceli daha farklı daha çılgınca olmalı....o zaman diğer çalışma kıtaplarının en üstünde durur...öss ye giren çok ii anlar ne demek istediğimi...
  12. R

1. buluşma resimleri

Valla çok güzel bir gün olmuş gibi görünüyor..orda olmayı çok isterdim.ama antalyadan oraya gelmek baya bir zaman alıyor....
  13. R

Acil Grafiker Aranıyor

mrb.ben hangi sehirde olduğunuzu göremedim..yardımcı olursanız sewinirim.
  14. R

ilginç reklamlar...

valla ben çoook beğendim hepsini de ... çok yaratıcı her biri...ama benim favorim ilk baştaki içki reklamı oldu.içki ve onun insanlar üzerindeki etkisi (bence)en iyi böyle anlatılabilirdi...
  15. R

Merhaba Arkadaşlar

Teşekkür edrim arkadaşlar....İnternette bakmadığım sayfa kalmadı diyebilirim.Benim yapmak istediğim çizgi filmlerde seyrettiğimiz japon karakterlerin bi benzerini çizmek...Ama nerden başlayacağımı bilmiyorum....1yıldır freehand kullanıyorum ama insan çizimi konusunda çok da başarılı olduğumu...
  16. R

Merhaba Arkadaşlar

mrb ben grafik tasarım okuyorum ama öğrenmek istediğim birşey var.... freehandde insan çizimini nasıl yapabilirim?... yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Alt