her biri birbirinden güzel.o kadar monoton desenlerin içinde gözlerim bayram etti diyebilirim...bence çalışmalarına devam et vehep farklı olsun herkes gibi taklitle yola devam etme....bak farkın anlaşılıyor..
Belki çoğu gözümün önünden bir ya da bir çok kez geçti.Ama hiç birinde bu hataları göeremdim.Çok iyi bir gözlemcisiniz.Ayrıca bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim..
iy bir çalışma.Ama yine de oldukça klasik...Öğrenci psikolojısını bilirsiniz..artık çalışmaktan bıktığı için daha farklı olanı ister.. Belki daha eğlenceli daha farklı daha çılgınca olmalı....o zaman diğer çalışma kıtaplarının en üstünde durur...öss ye giren çok ii anlar ne demek istediğimi...
valla ben çoook beğendim hepsini de ... çok yaratıcı her biri...ama benim favorim ilk baştaki içki reklamı oldu.içki ve onun insanlar üzerindeki etkisi (bence)en iyi böyle anlatılabilirdi...
Teşekkür edrim arkadaşlar....İnternette bakmadığım sayfa kalmadı diyebilirim.Benim yapmak istediğim çizgi filmlerde seyrettiğimiz japon karakterlerin bi benzerini çizmek...Ama nerden başlayacağımı bilmiyorum....1yıldır freehand kullanıyorum ama insan çizimi konusunda çok da başarılı olduğumu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.