Arama sonuçları

1. Hamit Kürklü

Rapid den Dosya indirme

arkadaşlar ne yaparsam yapayım hep bu hata!!!yardımcı olurmusunuz lütfen!!! neredn ne indirsen aynısı?
  2. Hamit Kürklü

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

değerli arkadaşlarım ben indiremiyorum neden acaba .bu hata mesajı geliyo rapidden.ne indirmek istesem bunu yapıyo sadece bu derslerle ilgili değil ama bu dersleride indirmek istediğmide aynı hatayı veriyo lütfen yardım.ALLAH RAZI OLSUN:)
  3. Hamit Kürklü

alttaki objeyi seç(eme)me

arkadaşlar ekran görüntüsünü keyline(ctrl+k)yaparsanız seçme işlemi daha da kolaylaşıyo.başarılar...
  4. Hamit Kürklü

ders: freehandde symbol özelliği ve anlatımı

çok yararlı ellerinize sağlık:)...
  5. Hamit Kürklü

ajans veya matbaa deneyimi için...

İstanbul bağcılarda yaşamakdayım, Adım /Soyadım:Hamit Kürklü p.shop (iyi) freehand(iyi) quarkxpress(az) office 2003 (iyi) coral draw(az) ayrıca pc operatörlüğümde vardım donanımdanda anlarım İş deneyimlerim Barkon ltd. E-ticaret p.shop Necdet ozalit dijital baskı Copy center...
  6. Hamit Kürklü

Stajyer Grafiker - istanbul avrupa yakası

İstanbul bağcılarda yaşamakdayım, Adım /Soyadım:Hamit Kürklü p.shop (iyi) freehand(iyi) quarkxpress(az) office 2003 (iyi) coral draw(az) ayrıca pc operatörlüğümde vardım donanımdanda anlarım İş deneyimlerim Barkon ltd. E-ticaret p.shop Necdet ozalit dijital...
  7. Hamit Kürklü

kartvizit çalışmam

@Fatih Coşkun ewt çok güzel bi tesbit,teşekkürler.ben dijital copy center da çalışmaktayım ve bu sorunla çok karşılaşıyor ve en çok dikkat ettiğimiz konu olduğunu belirtmek istiyorum.kesim de çok büyük sorun oluyor can sıkabiliyor.kartvizit kenarlarına 5 mm den yaklaşmamanız sizin için iyi...
  8. Hamit Kürklü

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

vaalhi süper,bazı hikayeler vardır ya ,okumaya başladığın zaman sonu belli olur, bu öyle bişey değil hemde süper bi hikaye,önüne gelene eleştiri fırsatı verme diyor hikayede sanırım...
  9. Hamit Kürklü

9000 Photoshop Actions

çok sağolun.elleriniz dert görmesin
  10. Hamit Kürklü

Fotograflarınızı yırtın

çok sağol elleriniz dert görmesin:)
  11. Hamit Kürklü

Yetiştirilmek Üzere Grafiker Aranmaktadır ..

CV mi attım bilginize ,teşekkür ederim:)
  12. Hamit Kürklü

Rutuş Filitresi

burak kardeşim ellerine sağlık:)
  13. Hamit Kürklü

Bakanlığa logo_10 bin YTL

Abdullah ve busse arkadaşlarım hayırlı geceler nasılsınız?ben bu konu için önce düşünce önemli değilmi yani beynimizde ilginç bi tasarım oluşturup bunu programa dökmemiz lazım değilmi?ben grafikerlik kursuna gitmekteyim yeniyim yani daha.ellerinize sağlık:)
  14. Hamit Kürklü

Adobe Illustrator Video Dersleri-2-

burak akrdeşim merhaba ben siteye 2 dk.önce üye oldum.bu video ilgimi çekti fakat youtube kapalı olduğu için izleyemiyorum.ne tavsiye edersin izlemem için eline sağlık paylaşım için çok teşekkür
Yukarı Alt