değerli arkadaşlarım ben indiremiyorum neden acaba .bu hata mesajı geliyo rapidden.ne indirmek istesem bunu yapıyo sadece bu derslerle ilgili değil ama bu dersleride indirmek istediğmide aynı hatayı veriyo lütfen yardım.ALLAH RAZI OLSUN:)
@Fatih Coşkun
ewt çok güzel bi tesbit,teşekkürler.ben dijital copy center da çalışmaktayım ve bu sorunla çok karşılaşıyor ve en çok dikkat ettiğimiz konu olduğunu belirtmek istiyorum.kesim de çok büyük sorun oluyor can sıkabiliyor.kartvizit kenarlarına 5 mm den yaklaşmamanız sizin için iyi...
vaalhi süper,bazı hikayeler vardır ya ,okumaya başladığın zaman sonu belli olur, bu öyle bişey değil hemde süper bi hikaye,önüne gelene eleştiri fırsatı verme diyor hikayede sanırım...
Abdullah ve busse arkadaşlarım hayırlı geceler nasılsınız?ben bu konu için önce düşünce önemli değilmi yani beynimizde ilginç bi tasarım oluşturup bunu programa dökmemiz lazım değilmi?ben grafikerlik kursuna gitmekteyim yeniyim yani daha.ellerinize sağlık:)
burak akrdeşim merhaba ben siteye 2 dk.önce üye oldum.bu video ilgimi çekti fakat youtube kapalı olduğu için izleyemiyorum.ne tavsiye edersin izlemem için eline sağlık paylaşım için çok teşekkür
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.