Ben Deü Gsf Grafik 4. sınıf öğrencisiyim. 6 aylık iş tecrübemde oldu. 2 ayda staj yaptım. Sana tavsiyem dikey geçiş yapabiliyorsan kesinlikle değerlendir.
Bazı şeyleri okulda öğrenemezsin ama işte öğrenirsin. Ama bir çok şeyide işte öğrenemezsin okulda öğrenirsin. İş sonuçta kaçmıyor. Sormak...
Çalışmadaki renkler ve tasarım Yeni Muğla logo'su fazla çağrıştırıyor. (renkleri aynı olmuş hatta) Kartvizitte kullandığın turuncu renk diğer renklerle uyumsuz. Ad soyad kısmında dikkat etmelisin bence. Çok sıkışık gözüküyor. Kolay gelsin.
Sedat bey iç sayfa örneği bence güzel gözüküyor. Ama kapakta kulladığınız görsel bence işin gerçekçiliğini olumsuz etkiliyor gibi. Ayrıca öne çıkarmak istediğiniz güven vermesini beklediğiniz izlenimden çok tedirginlik hissini arttırıyor. Güven vermiyor yani bence. Görsel seçimi bence uygun...
Bantlardaki ışık efektinin gereksiz olduğuna bende katılıyorum. Logoda condensed bir font mu kullanılmış yoksa gerçekten oraya sığsın diye yandan bastırılmışmı anlayamadım ama sıkıntılı duruyor. Oraya sıkışmış gibi sanki. O kadar büyük olmasınada gerek yok bence. Başlıklardan önceki * işareti ne...
Bir kaç öneri. Silahı tükenmez kalemle çizdiğini düşün. Bold yada büyük karakterleri genellikle kontüre yakın yerlere yerleştirmen lazım. Küçük puntolu harfleri silahın asıl algılanması gereken detaylarında kullandığın için silahın formunu anlamak güçleşmiş.kolay gelsin.
Sana bir kaç tavsiyem olacak. Bu tasarım fazla hareketli olmuş. Bence ana sayfada biraz daha düzenli bir layout kullanmalısın. Ayrıca font seçimleri hatalı. Birbirinden farklı çok fazla yazı karakteri var. Buda anasayfanın okunaklı olmasını engelliyor. Başlıklarda bırak birbirinden farklı iki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.