Arama sonuçları

1. O

Dişlerimizi kaybetmeden önce (infografik)

Daha okunaklı olabilirdi. Sonuçta amaç bilgilendirmek.
  2. O

Fikrinize ihtiyacım var.

Ben Deü Gsf Grafik 4. sınıf öğrencisiyim. 6 aylık iş tecrübemde oldu. 2 ayda staj yaptım. Sana tavsiyem dikey geçiş yapabiliyorsan kesinlikle değerlendir. Bazı şeyleri okulda öğrenemezsin ama işte öğrenirsin. Ama bir çok şeyide işte öğrenemezsin okulda öğrenirsin. İş sonuçta kaçmıyor. Sormak...
  3. O

2 Dergi İlanı

Oldukça sağlam ve şık gözüküyor bencede.
  4. O

Logo ve Basılı malzeme tasarımı

Çalışmadaki renkler ve tasarım Yeni Muğla logo'su fazla çağrıştırıyor. (renkleri aynı olmuş hatta) Kartvizitte kullandığın turuncu renk diğer renklerle uyumsuz. Ad soyad kısmında dikkat etmelisin bence. Çok sıkışık gözüküyor. Kolay gelsin.
  5. O

Irsaliyeli fatura tasarım çalışması

Bencede qrcode büyük duruyo. Ayrıca logoyu faturanın ortasında kullanmanıza gerek yok. İşi daha iyi göstermiyor.
  6. O

Broşür çalışması | sedat gül

Sedat bey iç sayfa örneği bence güzel gözüküyor. Ama kapakta kulladığınız görsel bence işin gerçekçiliğini olumsuz etkiliyor gibi. Ayrıca öne çıkarmak istediğiniz güven vermesini beklediğiniz izlenimden çok tedirginlik hissini arttırıyor. Güven vermiyor yani bence. Görsel seçimi bence uygun...
  7. O

Dergi kapağı çalışmam...

resim gözükse yorum yapacaktım
  8. O

A5 tek yön el ilanı - torino sigorta

Bantlardaki ışık efektinin gereksiz olduğuna bende katılıyorum. Logoda condensed bir font mu kullanılmış yoksa gerçekten oraya sığsın diye yandan bastırılmışmı anlayamadım ama sıkıntılı duruyor. Oraya sıkışmış gibi sanki. O kadar büyük olmasınada gerek yok bence. Başlıklardan önceki * işareti ne...
  9. O

SCREAM afiş çalışması

Tipografi bu değil ama. Aslında tanımı çok kısa ve basit. http://tr.wikipedia.org/wiki/Tipografi kolay gelsin.
  10. O

V For Vendetta Tipografi

Bencede çalışmanın tipografiyle bir alakası yok. :)
  11. O

İlk tipografi çalışmam / Kendi ismim için hazırladım

Bu kadar koyu bi fon üzerinde siyah okunaklı olmamış sanki.
  12. O

"Cash" tipograffiti

Oldukça güzel. Biraz daha hareket ekleyebilirsin belki.
  13. O

"Burn" Tipografi çalışması

Güzel çalışma bencede. Ama renk seçimi ve formların yumuşaklığı "burn" kelimesiyle çok bağdaşmıyor sanki.
  14. O

Tipografik Tabanca Çalışmam - Bitirmeden Yorum Almak İstedim.

Bir kaç öneri. Silahı tükenmez kalemle çizdiğini düşün. Bold yada büyük karakterleri genellikle kontüre yakın yerlere yerleştirmen lazım. Küçük puntolu harfleri silahın asıl algılanması gereken detaylarında kullandığın için silahın formunu anlamak güçleşmiş.kolay gelsin.
  15. O

Yüzey giydirme

üstteki çalışma bence çok başarılı.
  16. O

Hazırladığım 1. sayfalardan bir kaç tanesi

Sana bir kaç tavsiyem olacak. Bu tasarım fazla hareketli olmuş. Bence ana sayfada biraz daha düzenli bir layout kullanmalısın. Ayrıca font seçimleri hatalı. Birbirinden farklı çok fazla yazı karakteri var. Buda anasayfanın okunaklı olmasını engelliyor. Başlıklarda bırak birbirinden farklı iki...
  17. O

Özel Güvenlik Kartvizit Tasarımı

Bencede öyle olmalı. İsim sanki adresle biraz karışıyor. Şirketin adı da belki isimle başka biryerde (yukarda) kullanılabilir.
  18. O

Parfüm Kutusu

Logo ile ambalajın fonu arasında kopukluk var sanki. Birbirlerinden çok ayrı duruyorlar. Renk seçimleri bencede hoş. Kolay gelsin
  19. O

Sizce Hangi kutu?

Bence birinci çalışma. Sonuçta hedef kitle çocuklar. Renkler birinci çalışmada daha uygun gibi geldi bana. Kolay gelsin.
  20. O

Vivident sakız paketi - ambalaj tasarımı

imaj gözükmüyor
Yukarı Alt