Arama sonuçları

1. Kübra Kara

Asya_Kartvizit

@Kemal Aksekioğlu Teşekkürler
  2. Kübra Kara

imgur.com ile foruma resim yüklemek

Teşekkür ederim.
  3. Kübra Kara

imgur.com ile foruma resim yüklemek

Aynı şekilde yüklüyorum resmi fakat direkt link seçeneği yok sitede, diğer linkleri deniyorum fakat resim gözükmüyor? Yardımcı olursanız sevinirim
  4. Kübra Kara

Asya_Kartvizit

Örnek kartvizit çalışması
  5. Kübra Kara

Menü Tasarımı

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Neden çoğul kullandım bilmiyorum açıkcası dikkat etmedim. Aynı renklerin menüyü boğacağını düşündüğüm için orta kısmı beyaz bırakmak istedim :)
  6. Kübra Kara

Menü Tasarımı

Örnek menü çalışması... :) https://imageshack.com/i/p1BQ0wIwj
  7. Kübra Kara

Yaz dönemi staj

Güncel
  8. Kübra Kara

Yaz dönemi staj

Güncel
  9. Kübra Kara

Yaz dönemi staj

Günceldir...
  10. Kübra Kara

Yaz dönemi staj

İstanbul Doğuş Üniversitesi Grafik 2.sınıf öğrencisiyim, ayrıca Meslek Lisesi Grafik alanından mezunum, yaz dönemi için staj yeri arıyorum, bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum. Bildiğim programlar: İllüstratör, FreeHand, İndesign, Photoshop, 3ds max(başlangıç). kubrakra@gmail.com'dan bana...
  11. Kübra Kara

3dmax ta kedi nasıl modellenir.

evet sadece hangi araçları kullanacağımı söyledi o kadar. yarın teslim etmem lazım ve hiç birşey yapmadım :) ilginize çok teşekkür ederim.
  12. Kübra Kara

programı hiç bilmiyorum ve hoca bize ödev olarak sadece bir küreden nasıl kedi yapabilirsiniz dedi, küreden oluşan bir kedi yapılmamız istendi. ilginize çok teşekkür ederim. :)
  13. Kübra Kara

3D MAX 2012 programında basit bir kedi yapmak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Kübra Kara

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

karmakarışık :confused:
  15. Kübra Kara

Fikuku - Kurumsal Kimlik *Kübra Kara

@Grafikir40 Çok teşekkür ederim. Oranlarda sorunum oldukça fazla, açıkcası düzeltmeye vaktim olmadı. İlginiz için teşekkürler. @Sedat Gül Yorum için teşekkür ederim Sedat Bey, umarım daha iyi çalışmaları sizinle paylaşacağım, fakat uzun süredir çalışma yapmıyorum. Kendimi sınavlara verdim:) Daha...
  16. Kübra Kara

ayran bardağı tasarımı

Harika çok beğendim. Ellerinize sağlık.
  17. Kübra Kara

CorelDraw Barkod Özelliğini Kullanma

Ders için teşekkürler, fakat link silinmiş tekrar güncelleyebilir misiniz?
  18. Kübra Kara

@RODERİC Teşekkür ederim...
  19. Kübra Kara

Teşekkürler:)
  20. Kübra Kara

Tabii. Örnek bir çalışma zaten, farklı renklerde de çalışılabilir. Başarılar
Yukarı Alt