Arama sonuçları

1. F

Japon Fırçaları

Japon Fırçaları uzakdoğu figürlü photoshop fırçaları http://rapidshare.com/files/206888418/japon.rar.html Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz. Şifre:www.grafikerler.org
  2. F

Birkaç tane EDHARDY deseni

İlk defa yükledim pek bilmiyorum bu seferlik böyle olsun.
  3. F

Birkaç tane EDHARDY deseni

EDHARDY Desenleri http://rapidshare.com/files/206662315/edhardy.rar.html Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.Umarım işinize yarar..:)
  4. F

Gece bekçileri:)

Hoşbulduk ufak bi bağlantı sorunu oldu:D
  5. F

bende buradayım arkadaslar nasılsınız görüşmeyeli...
  6. F

Son Kitap Kapağım "Safahat"

Rica ederim hoş bir çalışma gerçekten...
  7. F

Son Kitap Kapağım "Safahat"

Tonlar,renk uyumu,verilen hava harika, ellerinize sağlık...
  8. F

emprime baskı hakkında

Teşekkürler Alper bey güzel bir paylaşım.
  9. F

Ne yapsınlar Alper bey bekçilik yapıyorlar:D aynı hızla çizmeye ve uykusuzluğa devam:)
  10. F

Bilişim Network Firmasına Tişört tasarımı?

işin gerçekten zor :)o bilmiyor sen bilmiyor:)
  11. F

Figen Hanım Allah gözlerinize kuvvet versin ne dyelim. Tesekkür ederim Hakan Bey. Ne güzel adminde bizden:D
  12. F

çiz çiz dur sabaha kadar desen çizmekten geceleri mecburen yatamıyorum eee hal böyle olunca gece bekçisi oluyorum sanırım bende:D
  13. F

Bilişim Network Firmasına Tişört tasarımı?

Daha önce tasarım yapmadıysan zorlanırsın.Yapacağın tişört tasarımında formatın pek önemi yok ama ben psd formatında yapıyorum ve genelde emprime baskıda kullanılan cdr ve psd'dir artı buradan örnek istemek yerine müşterinin daha önceki çalışmalarını incelemen daha mantıklı olur...
  14. F

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

____inatçı arnavut____
  15. F

İş arayan desinatör arkadaslara...

Merter de bulunan birkaç firmaya emprime baskıdan anlayan güvenilir desinatör arkadaşlar aranıyor.... özel mesaj göndererek irtibata gecebilirsiniz..... TEŞEKKÜRLER...
  16. F

Dolmuş muhabbetleri...

süper ya bunları ilk okuduğumda bende krize girmiştim arkadaş gibi hala da aynı durumdayım:) teşekkürler....:) Bu kadar işin arasında iyi geldi:)
  17. F

2. İstanbul buluşma Fotoğrafları.

Süper bi gündü resimlerde harika cıkmış.....Bende istiyorum bunlardaannn:) Bu arada sizlerle tanışmış olmak olmak ayrı bir keyif ayrı bir heyecandı... TEŞEKKÜRLER HERKESE...
  18. F

photoshop ta banner hazırlama dersi ( video )

Evet gerçektende çok hoş, bu şekilde daha kalıcı ve kolay oluyor... Teşekkürler Ömer Bey...
  19. F

Vintage desenli t-shirt dizaynı 300 dpi + eps dahil

paylaşım için teşekkürler
  20. F

muhteşem desenler inanamazzsınız hepsı birer harıka

slm sanırım ordasın bu sitede ve bu işte yeniyim nasıl indiricem bunu:(
Yukarı Alt