Arama sonuçları

1. ceddindeden

Lütfen Karanlıkta Yatın

karde guzel bı konuya parmak basmıssın gercekten acıklayıcı bı anlatım saol
  2. ceddindeden

İşinden Şikayetmi Ediyorsun

kardes guzel paylasım hosuma gıttı halımıze zorla sukretcez o zaman:D
  3. ceddindeden

Hangı Sıtelerden Desen Arastırmaları Yapabılırız

http://www.r355.com/Portal/brand/ icerigi cok sitede kafana gore gez dil onemlı degil japonlar ısını bılır:D
  4. ceddindeden

Sevdiğinizi Söyleyerek Kaybedin...

Ewt Insanlar Korkarlar Ama Soylemekten Degil Kaybetmekten Korkarlar Oysa Sevdiklerini Soylemeselerde Onlar Gercek Sevginin Doruguna Ulasirlar Ve O Engin Daglara Ulasmak Icin O Duyguyu Tatmak Lazim Karsiliksiz Kara Sevdayi Gercekten Cok Guzel Bir Paylasim Sevgi Adina Tebrikler
  5. ceddindeden

emrime baskı desenlerı

yakında eklıyecegım sızler ıcın cdr ve psd olarak
  6. ceddindeden

font yardım

SONUNDA BULDUM ARADIGIM FONTU ISMI (Le Cola) yazı fontunun ısmı ısteyen olursa pm atsın burdan
  7. ceddindeden

font yardım

SONUNDA BULDUM ARADIGIM FONTU ISMI (Le Cola) yazı fontunun ısmı
  8. ceddindeden

Eskitmeler

herkesin elinin altinda bulunmasi gerek UMARIM ISINIZE YARAMISTIR http://rapidshare.de/files/39027700/ESKITMELER.rar.html
  9. ceddindeden

font yardım

cvp ıcın tesekkurler en azından bı yorum da olabılırdıama bısey gormeyınce zaten bugun asırı tepkılıyım ondan da olabılır
  10. ceddindeden

font yardım

arkadalar bana coca cola yazı karaktri lazım dafontda karsıma devamlı cıkıyodu ama sımdı kaldırmıslar galıba bı arkas var dedı baktım tıff olarak varmıs yanı coca colanın kendısı ama bana onun yazı sıtılı lazım kımsede bu karakter yokmu?:( gostermıs oldugunuz yogun ılgıye tesekkurler:mad:
  11. ceddindeden

Desıng

burda neden sadece turkısman taktır edıyoda dıgerlerı sorunu on plana cıkarıyor dıgerr paylasımlarda bunlara pek rastlayamıyorum sorunu on plana cıkarma bende daha dunya kadar 2008 modellerı vardı cdr ve psd ama bundan sonra baylasım yapmmaya karar verdım:mad:
  12. ceddindeden

Cdr Hazır Desenler

ya her seferınde desen koyarken sorun yasıyorum ama genelde sorun on plana cıkıyor ve buna cok uzuluyorum emege saygı var ama taktır yok:(
  13. ceddindeden

Cdr Hazır Desenler

http://rapidshare.de/files/38954203/cdr_7.rar.html
  14. ceddindeden

Cdr Hazır Desenler

CDR OLARAK RABİTE ATTIM UMARIM BEGENIRSINIZ:)
  15. ceddindeden

rotasyon için birkaç çalışma

emegının karsılıgını alırsın umarım tuba abla:)
  16. ceddindeden

yeni bikaç desen

tuba abla gene konusurmussun desenleri:D
  17. ceddindeden

birkaç desen çalışması

bunları psd olarak verebi:)lırmısın yda cdr farketmezzipleyip rapide korsan o zaman cok hos olur :D
  18. ceddindeden

Anne Beden Desenleri...

genelde anne bedenlerın cogu sımlı oluyor ve yazı karakteri ıcermıyor 2 boyutlu olarak dusunursek anne bedenler genelde pek fazla piyasada bulunmuyor bunun ıcın tasarım yapmanı nerırım genelde motif ve cicekler oluyor ben bı ara sadece anne bendenlerle ugrastıgım ıcın ordan bılıyorum
  19. ceddindeden

Bir cvp yazacak desinatör yokmu?

@yaykilic link verebilirmisin:)
  20. ceddindeden

Desıng

@aDoBe uyarı icin tesekkur...
Yukarı Alt