Ewt Insanlar Korkarlar Ama Soylemekten Degil Kaybetmekten Korkarlar
Oysa Sevdiklerini Soylemeselerde Onlar Gercek Sevginin Doruguna Ulasirlar Ve O Engin Daglara Ulasmak Icin O Duyguyu Tatmak Lazim Karsiliksiz Kara Sevdayi
Gercekten Cok Guzel Bir Paylasim Sevgi Adina Tebrikler
arkadalar bana coca cola yazı karaktri lazım dafontda karsıma devamlı cıkıyodu ama sımdı kaldırmıslar galıba bı arkas var dedı baktım tıff olarak varmıs yanı coca colanın kendısı ama bana onun yazı sıtılı lazım
kımsede bu karakter yokmu?:(
gostermıs oldugunuz yogun ılgıye tesekkurler:mad:
burda neden sadece turkısman taktır edıyoda dıgerlerı sorunu on plana cıkarıyor dıgerr paylasımlarda bunlara pek rastlayamıyorum sorunu on plana cıkarma bende daha dunya kadar 2008 modellerı vardı cdr ve psd ama bundan sonra baylasım yapmmaya karar verdım:mad:
genelde anne bedenlerın cogu sımlı oluyor ve yazı karakteri ıcermıyor 2 boyutlu olarak dusunursek anne bedenler genelde pek fazla piyasada bulunmuyor bunun ıcın tasarım
yapmanı nerırım genelde motif ve cicekler oluyor ben bı ara sadece anne bendenlerle ugrastıgım ıcın ordan bılıyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.