Arama sonuçları

1. G

hareketli yazı efekti

arkadaşa katılıyorum keşke ders olarak anlatsaydın
  2. G

Photoshop ile Nesneyi Ön Plana Çıkarma Efekti..

paylaşımlarınız için teşekkürler
  3. G

Resime gökkuşağı eklemek ( resimli anlatim )

benim için bir deneyim oldu ellerine sağlık
  4. G

otel tabela çalışması

arkadaşım sanırım biraz basit olmuş bir otel için daha ağır bir tasarım olması gerek ben böle düşünüyorum yinede emeğine sağlık
  5. G

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

çok güzelbir ders ellerinize sağlık sizden bir ricam olacak bana önerebileceğiniz corel ya da freehand dersleri bulunan ve bu site kadar güzel olan bir site var mı?
  6. G

Hoş efek :)

gerçektende hoş bir efekt olmuş emeğinize sağlık
  7. G

photoshop'da kırık yazı efekti

Ellerine Sağlık çok Güzel Bir Ders Yapmışsın Başarılarının Devamını Dilerim
  8. G

Photoshop bilgileri ve dersleri

serap hanım bu bilgileri paylaştıgınız için size çok teşekkür ederim SAYGILARIMLA...
  9. G

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

Emeginize sağlık çok güzel bir tasarım
  10. G

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

paylaşımınız için teşekkürler ellerinize saglık bende bir logo çalışması yaptım ama sitede sizlere nasıl göstereceğimi bilmiyorum bana özel mesajla açıklarmısınız?
  11. G

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

Arkadaşlar ben yaptığım çalışmayı bu sitede size nasıl gösterebilirim bana yardımcı olur musunuz?
  12. G

photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

Gayet düzgün çizmişsiniz ama resimin çözünürlüğü yüksek olursa daha kolay anlaşılır. Kaliteli resimlerde çalışma yapmak isterseniz size www.deviantart.com sitesini öneririm. Ellerine sağlık.
  13. G

grafik tasarım terimleri

Bu sitede çok güzel bilgiler edindim sizlere ne kadar teşekkür etsem az gelir. Şuan bu sitedeki öğretici dostlara kendimi borçlu hissediyorum. inşallah ben de birgün sizlerin kıvamına gelir ben de sizler gibi insanlara yararlı bilgiler verir onlara yararlı olmaya çalışırım. Paylaşımlarınız için...
  14. G

BuLutun Arasından Sızan Güneş Efekti Vermek

paylaşım için teşekkürler. Ellerine sağlık
  15. G

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

ben bu arka planı yaptım ama "grafikerler.org" yazısındaki efekti nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz.
Yukarı Alt