Arama sonuçları

1. Y

webmaster

Dynamic HTML sayfalar tasarlayabilecek ,flash seo bilmesi tercih sebebi proje bazlı çalışabilecek dynamic page code ile çalışmış ekip arkadaşı aranıyor proje tv için bant reklam filmlerine yeni bir tasarım bakışı ve ilk olacak bir proje broadcast design ile ilgili çalışmalar da var ama...
  2. Y

wordpress

slm kendime bir wordpress teması seçtim bunu editleyebilcek arkadaslar arıyorum buton ve başlıklar logo değişecek site ingilizce olacak http://www.press75.com/v4/the-tv-elements-wordpress-theme/ video text ve picture giricem destek olbilecek var mı ucret nedir ancak vadeli...
  3. Y

grafikerler amblem yarışması

ben de bu şekilde çalışmıyorum çalışmam da olayı biraz da mascot olarak düşünmdüm eğer seçilirse adobe ae programında animasyonunu da yapıcam ordan flash video a olarak da convert edeceğim
  4. Y

grafikerler amblem yarışması

grafikerler ajanslarda surekli bir kosturma halinde öyle yerler varki tasarım dışında ofisboy luk bile yaptırıyorlar trafikerleri yok çoğunun büyük olanlar hariç tasarımı boyacı fırçası gibi sür bitsin diye bakanlar var halbiki tasarımın bir derdi olmalı bence ben bunu yansıtmaya çalıştım
  5. Y

template forum sitesi

merhaba türkçe desteği tam olan template bir kaç forum sitesi kurmak istiyorum bu konuda yardimci olabilecekler mesaj atsın lutfen ne gerekir bedeli nedir yulufer@gmail.com 0537 705 67 24
  6. Y

ae works

www.yusufulufer.com ae ve ps projelerim arkadaslar yorumlarınzı bekliyorum lutfen bir sey ler yazın olumlu olumsuz
  7. Y

i love you type particle

yeniden yapmaya kalksam aynısını yapamam cok guzel oldu bence brush i olusturduktan sonra serbest boyama yapıyorsunuz kalp path haricinde hersey elle zooor aynı eli yakalamak denedim bu kadar güzel olmadı
  8. Y

Egadap works

yorumlarınız için teşekkurler arkadaslar renk seçimi konusunda zayıfım biraz dogru özelklle anahtar deliği olan çalışmayı şimdi bende baktığımda beğenmiyorum yaparken öyle düşünmemiştim renk analizi konusunda kaynak biliyorsanız lutfen paylaşın arkadaşlar
  9. Y

Egadap works

10. Y

Afiş Çalışmalarımızı Yürütecek Freelance Tasarımcı

merhaba www.yusufulufer.com dan çalışmlarımı izleyebilirsiniz
  11. Y

lalezarkoleji works <1> <2> <3>

merhaba bu forumu kullanma konussunda biraz beceriksizim web kullanamakdan cok anlamayyorum diyelim tarık bey e cavaben attıgım çalışmlarında degerlendirmeye alınmasi icin bir çaba göstermem gerekiyor mu tekrar özür dilerim
  12. Y

lalezarkoleji works <1> <2> <3>

tarık ilgin icin tesekkur ederim
  13. Y

hafizeana çalışmalar 2

logo dış cephe tabela indoor sign dış cephe tabela uygulaması logo iç mekan lightinig signboard
  14. Y

logo hafizeana

15. Y

flash e-dergi

arkadaslar elimde bir page flip bir template source olarak var bir e-dergi projesi var kafamda birlikte yapabilecegimiz bir arkadas ariyorum max 50 sayfa orta tus zoom ve pan özelligi aynı zamanda olması önemli bu scripti aranızda bilen var mi bilmiyorum örnek site...
  16. Y

Yeni şubemize grafiker & yardımcı alınacaktır

merhaba garfiker olarak daha cok video ile ilgili isler yapamaktayım ama still frame isler de yapiyorum asadaki linkden yaptigimn işleri izleyebilirsiniz http://yusufuluferport.blogspot.com/ http://www.metacafe.com/watch/1519464/yusuf_ulufer_demoreel/ 0537 705 67 24
Yukarı Alt