Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

Aşk-ı Memnu Dizisine Bir Çikolata Çalışması

güzel bir çalışma olmuş ama resmi beren saatin hatırla sevgili dizisindeki resmini koymussunuz yeni bir resimle dahada ilgi çekiçi olabilir. mesala lacivert renkte de çok hoş şeyler çıkabilir. emeğnize sağlık Sizden bir ricam var bir tanede "KIVANÇ TATLITUĞ" için yaparmısınız. :D:D:D:D
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Gothic Glamour

cengiz bey yine süper bir çalışma yapmışsınız :)
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

Bez Afiş, Kurumsal, Araç Giydirme Vektörleri

Rica ederim yararlı olduysa ne mutlu bana :D
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

Vob Logosunu Değiştirdi

ben bu logoyu begenmedım hiç çok itici geldi gözüme :D:D
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

Reklam Kurulu'ndan Reklamlara ceza yağdı!

süper olmuş çok güzel yapmışlar :D oh olsun
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Elimizdekilerin Kıymeti

teşekkür ederim ama bu yazıyı ben yazmadım alıntıdır. ama saygınızdan dolayı ben sıze cok tesekkur ederım
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

Format sabit diski öldürür mü?

ya ben zaten format atmaktan sıkılmıstım ama son 1.5 senedır hıc atmadım :D
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

Rose

evet 22 yaşındayım hayatımda birkaç durum oldu yani artık bitti yapamam geçti gibi şeyler düşünmüştüm. Bu yazıyı okuduktan sonra" vay bee demıstım hayatta ne insanlar var bu kadın bunu yapabilmiş bu gücü kendinde bulmuş. ben neden yapamayım diye içimden geçmişti." o an içimde bişey oldu bende...
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Format sabit diski öldürür mü?

ne kadar aralılarla atalım peki abdullah bey
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

Rose

Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra "Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri, bakalım bulabilecek misiniz? dedi... Ayağa kalkıp etrafa bakmaya başlamıştım ki yumuşak bir el omzuma dokundu.. Döndüm.. Yüzü iyice kırışmış bir yaşlı hanımefendi bana...
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

Elimizdekilerin Kıymeti

Üstlerine küçük gelen yırtık pırtık mantolar giymiş iki çocuk, birbirlerine sokulmuş dış kapının önünde duruyorlardı. "Kullanılmış kağıt var mı bayan?" Meşguldüm.Yok deyip onları başımdan savmak istedim, ama o sırada gözüm ayakkabılarına ilişti. Karla kaplanmış ince sandaletlerden giymişlerdi...
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Eski Ramazanlar

Ramazan' ın müjdecisi Yeni Hilal... Günlük hayatın karmaşasında unutulan değerler Ramazan ayıyla birlikte hatırlanırken, eski Ramazanları özlemle hatırlayan çok. İslam inanışına göre her yıl Ramazan ayı, ramazan hilalinin...
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

güzel bir ders olmusş teşekkürler
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

erka matbaa logo

@hattice bencede sadece tesadüf benımki bi anda aklıma gelen kendı yaptıgımdı zaten bu tarz sekıller veya logolar matbaalarda çok kullanılmaktadır.
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

AAA Logo 2008 2.0

ben bu programı hıc denemedım adını duydum ama merak ediyorum
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı daha o kademeye gelemedik :D altaki bir dişi kartal :)
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

erka matbaa logo

inan bey söylediklerinizde haklsıınız logo yapmak basit bir iş degil her ayrıntıyı dusunmem lazım sizin geçen gun kı sunumunuza hayran kaldım ole bir iş yapmak isterdim. ama biz işimiz artık ole bır hale geldı kı musterı gelıyor 2 gunde bana logomu antetlımı zarfımı matbu 2 evragımı yap ver...
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

erka matbaa logo

6 rengin olustugu yerler renklerın birleştiği noktalardır. :D:D Qesta : "not:hastam adlı üyenin yazısına katılıyorum.. " demişşiniz peki o kadar sert uslupla konusmak hosmu bu tarz konusmalar genellıkle ınsanlarda ısteksızlıge yol acar bunun yerine daha öğretiici konusmak mümkün degilmi ...
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

AAA Logo 2008 2.0

bu tam sürün mü yokse demo mu canan hanım
  20. BURÇİN DAMLA YETEN

erka matbaa logo

hemen açıklamamı yapim 3 yuvarlağın birleştiği nokta siyahtır. O kısmı siyah olarak verdim yani aslında 4 renk var orda ama belli olmuyor galiba :)
Yukarı Alt