Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

yeni yıl Tebrik kartı

@Erkin KARATAŞ bence bu ısı basıtte ındırenler 3 aylık kurslarla kendını grafıker ılan edenler ben asla kendıme grafıker demedım dıyememde daha pısmeme cok var bız aılece bu ısle ılgılenıyorum kuzenlerım babam amcam ve yukarıda okudusanız yenısı bırebır kendı emegımı yapıp yollucam dedım bıde...
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

tebrik kartı son hali

@ismail koc sence borda nasıl durur
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

tebrik kartı son hali

arkadaşlar bu tamamıyle bana aıt tasarım yandakı ağaç dilek ağacı yenı yılda yenı dılekler gelmesı manasında koydum sımdıden yorumlarınız ıcın tsk ederım
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

yeni yıl Tebrik kartı

Hepınıze ıyı kotu yorumlarınız ıcın tsk ederım bugun kendı yaptıgım ısı koyup sızden kendı ısım ıcın yorumlar beklıcem hepınızın emegıne sağlık buyuk harflerle yazmamı kımse yanlıs anlamasın alıskanlık benımkısı :d hepınıze iyi gunler
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

yeni yıl Tebrik kartı

arkadaşlar alt zemın calısması bana aıt degıl sadece ısı musterıye begendırebılırmıyım onu ogrenmek ıstedım yanlıs anlasılmasın
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Teknosec güvenlik bilgisayar a5 önlü arkalı broşür

hırsızı bende cok befendım cok guzel olmus emegınıze sağlık am abırazda kalabalık olmus
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

davida

@Fatih Coşkun onerınızı dıkkate alıcam tsk ederım
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

2009 Takvim Çalışmam

evt keske desenlerı daha flu verseydın kardesım cok goz yoruyor boyle
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

tek kırım mönü çalışması

guzel bir çalısma olmus emegıne sağlık onerılerı dıkkate alabılırsın
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

Tanıtım Davetiyesi - Broşür

çalışmanız cok guzel olmus ama ben 2 ayrntıya takıldım bır ısımı cok goz yoruyor 2. sı ıse yuvarlaklar cok buyuk duruyorr bıraz daga kuculemez mı ? başarılar
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

Marmara Balık Restaurant Takvim (Kütük Takvim Karton)

Guzel bır calısma olmus arkadasım emegıne sağlık
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Yeni Tasarımlarım....

Arkadasım once emegıne sağlık ama iş karışık olmus biraz bıde ısın altına bı zemın verıp ole sergıleseydın bence daha guzel olurdum başarılar
Yukarı Alt