Arama sonuçları

1. F

Pixel Tabanli Çalışmayı Vektöre Çevirme

Syskey kardeşim,forumun başka bir yerinde dile getirdiğim fakat uzun zamandan bu yana yanıt alamadığım bir soru vardı.Photoshop ile çizdiğimiz pathleri kapatmadan corele import ettiğimizde corelde o pathler'in uç kısımları kapanıyor.Photoshoptan corele import ettiğimiz bu uçları açık pathlerin...
  2. F

tram

yalnız kardeşim eğer nokta yoğunluğu konusunda tram vermek istiyor iseniz bunu photoshop ta yapmanız daha iyi olacaktır.photoshopun tram değerleri biraz daha yüksek oluyor.
  3. F

T-shirt ve afişe uygun desnler (yaralı kalp ve kartal başı)

ooow bu harika desenler merteral kardeşim çok teşekkür ederim
  4. F

Kalplerle yapılmış ağaç resmi !!! 300 dpi + eps

alaattininsihirli lambalı olanı benim daha çok hoşuma gitti.Ya buse kardeşim sana zahmet olmazsa sen de onu bizimle paylaşır mısın :)
  5. F

Emprime Soru - cevap

@Feyzullah DOGALA Sanırım kimse bu konuda bir bilgiye sahip değil veyahut ps ta uçları açık olarak bırakılan pathleri corele ımport ettiğinde uçlarının birleşmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
  6. F

Bunu nasıl çalışabilirim

Nihat kardeşim. Bu tesadüf değil sanırım.Özel'den sana irtibat numaralarımı yazdım.Lütfen beni ara veya sen de numaranı özel mesajdan gönder ulaşayım sana.Öncelikle bir hasret giderelim kardeşim benim
  7. F

Emprime Soru - cevap

Merhaba arkadaşlar.Ben Photoshop ta path ile çizdiğim bir deseni pathlerin uçlarını kapatmadan bitiriyorum.Bu path'i corele import ettiğim de uçlarının corel tarafından kapatılmamasını istiyorum.Bu pathleri corele import ettiğimde uçlarının açık kalması bitişmemesi için ne yapabilirim.Teşekkür...
  8. F

100 Tane T-shirt Tasarimi

Kardeşim benim bu desenler belki işimize yarayabilir.Teşekkür ederim ellerine sağlık
  9. F

Pixel Tabanli Çalışmayı Vektöre Çevirme

Arkadaşlar verdiginiz bilgi icin tesekkur ederiz.Gercekten yardımcı oluyorsunuz.Allah sızlerden razı olsun
  10. F

Bunu nasıl çalışabilirim

SüperTürkishMan kardeşim ben sadece DC olarak görülen tarafları çizeceğim.fakat DC yazısının içindeki şekillerin her biri farklı şekilde çizilmiş.Beni uğraştıran o
  11. F

Bunu nasıl çalışabilirim

Yok hocam sonuç alamadım
  12. F

Bunu nasıl çalışabilirim

Merhaba arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim resimin çalışmasını nasıl yapabilirim.Sanki kart devresi verilmiş gibi.Çok acil yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim. http://img253.imageshack.us/my.php?image=2dchf1.jpg
  13. F

Tram nasil yapilir

Merhaba arkadaslar.Benim sorum su.Tramli gelen bir desende tram bolgesini nasil islememiz gerekir.Path ile mi cizmemiz gerekiyor tum trami yoksa farkli bir yontemi mi var.Tesekkur ederim.
  14. F

Puzzle Yapımı ( Yapboz )

Gercekten fevkalede emegine saglik guzel kardesim GRAFXX
  15. F

Ilk Yabanci Kitap Kapaği Denemem

Vallahi gorduklerime inanamiyorum desem yeridir.Ya arkadaslar ne kadar guzel bir calisma bu.Merak ettim acaba hangi program ile calistiniz.
Yukarı Alt