Arama sonuçları

1. Ozgul

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı bayramlar herkese.:)
  2. Ozgul

7 GB brush yeniden upload ediyorum fsahinoglu

Bir önizleme ya da içeriğe ait bilgi ya da en azından dosya isimlerinden ne olduğuna dair fikir edinebileceğimiz bir şey olsa daha iyi olmaz mıydı? 7 gb ciddi bir boyut, hele ki fırçalar için çok çok ciddi bir boyut. Yine de emeğinize sağlık, teşekkürler...
  3. Ozgul

Ne Kadar Kolay Aldatılabiliyoruz? :):):)

Greater Idaho Falls Bilim Fuarı'nda, bir lise öğrencisi, yöre insanlarını, hazırladığı projeyi imzalamaya davet etti. Delikanlı, 'dihydrogen monokside' adlı maddenin kullanımının tümüyle yasaklanmasını, mümkün olmadığı taktirde çok sıkı kontrolünü istiyordu. Maddenin zararlarını, duvarlara...
  4. Ozgul

Satranç Konulu HQ Resimler

Resim değil de fotoğraf desek? Malum, arada çok fark var. Teşekkürler paylaşım için.:)
  5. Ozgul

Photoshopta Dalgalı Bayrak Yapımı [Videolu Anlatım]

@galatasaray4748 Resmi büyütüp bakarsanız detayları daha rahat görebilirsiniz. Yine de size bu çalışma "dalgalı hissini" veremediyse, dersteki zeminden farklı olarak daha kıvrımlı ya da dalganın daha net belli olacağı bir zemin seçip onun üzerinde yapabilirsiniz. Ders için de teşekkürler.
  6. Ozgul

Grafikerlerin işine yarayan siteler

Bir tane de benden olsun.:) İçinde bir çok siteyi barındıran, yabancı ama tam bir hazine değerinde benim için. http://www.bluevertigo.com.ar/ Yine üstte paylaştığım site içinde bulunan ve web tasarımı ile ilgilenen arkadaşlara faydasının dokunacağına inandığım bir site...
  7. Ozgul

Adobe İkonları

http://hotfile.com/dl/127871994/d27523d/Adobe_konlar.rar.html Dosya içinde 42 adet png dosyası bulunmaktadır.
  8. Ozgul

Günün sözü

Birilerini veya bir şeyleri suçlamak kimseyi hiçbir yere götürmez. Herkes kendine bakmalı ve gelecekte bir zamanda değil, şimdi ne yapabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmeli, ancak bu şekilde daha yaşanılır bir yer yaratabiliriz. Duyarlılığınız için teşekkürler.
  9. Ozgul

osmanlıdan maşrapa

Merak edip arattım da hep ücretli siteler çıktı karşıma. Ama çizimleri meşakkatli şeyler değil. İngilizce olarak aratıp bulduklarınızın üzerinden çizebilirsiniz çok çok acilse.
  10. Ozgul

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Ben hepsini beğendim.:) Emeklerinize sağlık.
  11. Ozgul

Ateş ve duman resimleri(54adet)

Dumanları sevdim, teşekkürler paylaşım için.:)
  12. Ozgul

web tasarım kartvizit

Çok "şirin" bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık.:)
  13. Ozgul

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

@maximums Çizgiyi çizdikten sonra keskin olduğunu gördüğünüz noktayı seçerek şekilde işaretlediğim araca tıklayın. Böylece keskin noktalar yuvarlaklaşacaktır. (Shape Tool ile yapıyorsunuz bunu.) @maximums Kopyalanan şekle transparanlık verilmiş, farklı bir renk değil o. Umarım sorununuzu...
  14. Ozgul

corelde sprey efekti nasıl verilir ??

Corel Photo Paint'teki fırçalarla bu etki verilebiliyordu diye hatırlıyorum. Oradaki fırçaları bir kurcalarsanız istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.
  15. Ozgul

Taşıtlar Arşivi ...

@lalyoca Doğru yazdığınıza emin misiniz? Ben şimdi indirip denedim, bir yanlışlık görünmüyor.
  16. Ozgul

palyaço

Şu link işinizi görür sanırım: https://www.grafikerler.org/vektor/13512-palyacolar-vektor-ai-cdr-eps.html
  17. Ozgul

Kişisel Çalışmam

@NGraphic Yorumunuza hayran kaldım.:) Yalnız kullandığınız kelimelerin bu işe yeni adım atanlar üzerinde ne kadar ters etki yapabileceğini düşünmediniz sanırım. Biraz texture, biraz hazır action, bir tutam da font. Oldu sana tasarım.:) Ne diyeyim, bol hazır-lı günler dilerim size.
  18. Ozgul

Böyle Tasarımları Hangi Program Ve Araç İle Yapıyoruz

@Geeyz Daha hangi programla yapılabildiği hakkında bir fikriniz bile yokken ve sitede bununla ilgili onlarca ders varken, kimsenin size özel olarak bir şeyler anlatmasını beklemiyorsunuzdur umarım. Sorduğunuz soruyla ilgili olarak Photoshop Dersleri bölümünü incelemenizi tavsiye ederim. İyi...
  19. Ozgul

günün sözü...

Kesinlikle doğru.:) Buradan, aslında kimsenin kimseyi anlayamayacağını da çıkarabiliriz.:) Sevgiler.
  20. Ozgul

nelere geç kaldınız?

Her şeyin yaşanması gerektiği gibi olduğunu ve hiçbir şey için geç olmadığını düşünüyorum. Hayatın işleyiş sistemi çok acayip ve her anda bir anlam gizli. Konu başlığına göre fazla iyimser bir cevap oldu galiba.:)
Yukarı Alt