Arama sonuçları

1. Ozgul

İlk Tipografi Çalışmam

Azminizi tebrik ediyorum, tipografi aşkı insana neler yaptırıyor.:) Ben de bir ara başlayıp sonra bırakmıştım. Artık sadece incelemekle yetiniyorum.:) Çalışmalarınız gitgide daha iyi oluyor. Aynı çalışma içinde farklı font kombinasyonlarını da deneyebilirsiniz. Daha iyilerini de görmek...
  2. Ozgul

Website Arayüz Çizimi

Ben yine boşluklara takıldım İsmail Bey.:) Belki simetri hastalığımdan belki bu işe ilk başladığımda gelen ilk tepki çalışmamdaki boşluklar olduğundan, bilmiyorum ama "gelişmelerden haberdar ol" kısmının, üstündeki kutularla aynı yerden başlamaması; yine aynı şekilde tüm bu kutuların...
  3. Ozgul

Grafikerler.org 30 Ağustos Çalışması

Yazı tipleri tümden değişmeli bence. Kontürler iptal edilmeli ya da daha yumuşatılmalı ya da inceltilmeli. Böyle bir çalışma yapmayı düşünmeniz çok güzel fakat daha iyi de olabilir. İyi çalışmalar.
  4. Ozgul

bi şirket için hazırladığım amatör logo

Arkadaşların dediklerine ek olarak; işin uygulanabilirliğini de hesaba katmalısınız. Şimdi o incecik çizgiler baskıya gittiğinde yok olmayacak mı? Yani hayali, deneme amaçlı da olsa işin tüm aşamalarını düşünmelisiniz ki ilerleyebilin. Basılacak zeminde renkler ve şekiller kaybolmamalı, ekranda...
  5. Ozgul

Baskı ve Kabartma efekti & PSD_vb

Tam da bu tarz bir şey lazımdı, teşekkürler.:)
  6. Ozgul

Aşkın Depresif İmitasyonu (AŞK Gercekte Var Mıdır?)

Merhaba, Açlık konusunda haklısınız. Kendini tanımayan, tamamen zihnin egemenliğinde, doyumsuz bireylerin ilişkilere yaklaşım biçimi tam olarak budur. Kişi kendini bilmiyor ki karşı tarafı nasıl bilsin? Ne ile mutlu olacağını, ne eksiklikleri olduğunu, düşüncelerini, duygularını, vs,… Bu da...
  7. Ozgul

İlk Tipografi Çalışmam

Çok karışmak istemedim ama çalışmada tipografi diyemediğim bir şey var. Bu konuda bilgili arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır. Emeğinize sağlık.
  8. Ozgul

acil vektör boya

Elimde bunlar var, önizleme koymuyorum. Dosya boyutları küçük zaten. Umarım işinizi görür. http://hotfile.com/dl/126605154/1313d4e/boya.rar.html http://hotfile.com/dl/126605426/5d0cd63/f_r_a_ve_boya.rar.html http://hotfile.com/dl/126605686/60cecb3/boya_ve_f_r_alar.rar.html
  9. Ozgul

Restoran için Logo Tasarımı

30 logo mu? :) Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Bir de kendinizi müşterinin yerine koymayı denediniz mi hiç? Çıkıp birine logo tasarlamasını istiyorsunuz ve o size 30 adet (kaç sayfa eder, 2 mi 3 mü?) logo sunuyor. Ne düşünürsünüz? Az bir rakam değil. Bunu ciddi ciddi sorun kendinize bence...
  10. Ozgul

Adrenalin...

Bakarken bile fena oluyorum. Bisikleti geçtim orada ayakta bile duramam.:)
  11. Ozgul

Istek pano

http://hotfile.com/dl/126497413/b93c9fa/happy_businesswoman.rar.html Şimdilik bunları buldum, bir kaç tane daha vardı. Bulup onları da yükleyeceğim. Umarım işinizi görür.
  12. Ozgul

türklere özgü davranışlar :D

Evet, hepsini olmasa da çoğunu yapmışlığım vardır.:) Biz böyleyiz işte.:):)
  13. Ozgul

Tasarım, Kurallar ve Sanat

Harika bir yazı hazırlamışsınız Erkan Bey. Bazen kurallara fazlaca kapıldığımı farkettim. Esneklik hayatın her alanında şart, yoksa dediğiniz gibi yerimizde sayar dururuz. Emeğinize sağlık.:)
  14. Ozgul

İnce Detay ( Kartvizit ve Oluşumu ) 7 Adet Görsel

Şık bir çalışma, emeğinize sağlık.:)
  15. Ozgul

Istek pano

Hala mı arıyorsunuz? Ben bu zamana kadar bulmuşsunuzdur diye bir şey dememiştim. İsteğinize uygun bir kaç foto var arşivimde. Yarın ekleyebilirim isterseniz.
  16. Ozgul

Birbirinden güzel vectorler3

Tek link değil de parçalı yapsaydınız keşke. Yine de teşekkürler.
  17. Ozgul

Restaurant menü tasarımım.. yorumlarınızı bekliyorum..

Çok boş görünüyor. Yani, kullandığınız vektörler o kadar göze batıyor ki çalışma amacından sapmış oradaki vektörleri sergiler gibi bir hava almış sanki. Vektörleri sadeleştirerek içeriği artırmalısınız bence. İyi çalışmalar.
  18. Ozgul

portre tipografi

"FEMALE" dışında gayet başarılı bence. Bu fontu çok mu aradınız?:) Başka bir tane deneyin ya da çıkartın daha iyi. Tabi ki benim görüşüm, size hoş gelmiş olabilir. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
  19. Ozgul

Website Arayüz Çizimlerim

1. çalışma için; çok fazla boşluk var. Ayrıca yazı büyüklükleri arasında bir uyumsuzluk var, özellikle sol menü ve alttaki elemanlar arasında çok belirgin. 2. çalışmada Yaşar Kimdir yazısı ile gölgesi içiçe girmiş. Gölgeyi Y'nin kuyruğundan başlatırsanız daha iyi olur. 3'te yine sağ ve sol...
  20. Ozgul

Ps4 Afiş Çalışması_vb

Bu haliyle de hoş ama sloganın anlamına uygun olarak daha da renklendirilse daha güzel olabilirdi sanki... Emeğinize sağlık.:)
Yukarı Alt