Arama sonuçları

1. Hakan Konakçı

Trafik İşaretleri

teşekkürler paylaşımın için
  2. Hakan Konakçı

Trafik İşaretleri (Traffic Light)

teşekkürler emeğine sağlık
  3. Hakan Konakçı

Sizce Gerçekten Aşık olan Kıskanırmı ?, Aşık olduğunu Kısıtlarmı ?

seven sevdigini kıskanır kıskanmassada baskasına kaptırır çogu bayanda zaten kıskanan erkeği sever kısıtlayan onu koruyan erkeği sever
  4. Hakan Konakçı

photoshop'ta 3D yazı hazırlama | video ders

paylaşımın için teşekkürler
  5. Hakan Konakçı

Font istek

mrb arkadaşlar bana tek çizgi font ihtiyacım var böyle bir font varmıdır yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınız için teşekkürler
  6. Hakan Konakçı

cs5 bilen varsa lütfen yardım etsin

merhaba bende aynı sorunu cs4 yaşıyorum ve cs4 window altındaki seçenek yok bilgisi olan varsa yardım lütfen :) şimdiden teşekkürler
  7. Hakan Konakçı

Sünnet Davetiyeleri

paylaşımın için teşekkürler
  8. Hakan Konakçı

Ne yapmalıyım?

faruk abim şunuda unutma meyve veren ağaç taşlanır. ben yardımcı olmayı çok seviyorum o yüzden bunları yazdım kırmak kırılmak için degil sana ihtiyacımız olucak öyle çekip gitmek olmaz daha bize yardımcı olucaksın :)
  9. Hakan Konakçı

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

arkdaşlar aynı sorunu yaşadım ve sorunu çözdük :D suan takır takır çalışıyor yardımcı olabilirim :)
  10. Hakan Konakçı

Ne yapmalıyım?

konuyu hiç uzatmıyorum şunu diye biliriz bana grafikerler org. ile bir çalışma yaparmısınız aklınızdan gelen her hangi bir şey ne olursa olsun afiş - kart - tabela vs kusura bakmayın sizin kadar bilgilide değilim ve arkadaş azimliyse söz dinler birseyler yapar ve sizde buna göre bir açıklama...
  11. Hakan Konakçı

Ne yapmalıyım?

güzel abim tamam yazdıkların doğru hepsi doğru tamam güzel bir hedefin var ama bir öğretmen öğrencisene bu şekilde uygulama yaparsa yetişecek öğrencilerden % 20 si kalır buda bana yeter diyorsan ayrı benim demek istedigimde adam tasarımcı grafikerin t anlamıyor vede anlama özürlüde olsa alıp...
  12. Hakan Konakçı

İnsert Çalışmaları İçin Market Fotoğrafları

teşekkürler erkin bey süper bir paylaşım
  13. Hakan Konakçı

Ne yapmalıyım?

faruk abim biz öğretmekmi istiyoruz yoksa öğretmemekmi istiyoruz önemli olan aşıyı vurabilmek aşıyı vurmadan bir insanın elinin ne yattın oldugunu öğrenemezsiniz tamam dogruları konuşuyorsunuz ama aşıyı vurmadan bu iyne çok acıtır diyorsunuz ben bu başlayalı 10 yıl oldu ve benim usta diyebilecem...
  14. Hakan Konakçı

Meslek Resimleri 100 Adet

link yenilenmiştir arkadaşlar indirebilirsiniz
  15. Hakan Konakçı

Baloncuk ve Yıldız Fonu Yapalım

teşekkürler güzel paylaşım
  16. Hakan Konakçı

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

66 vatan 16 mekan :)
  17. Hakan Konakçı

tabela tasarım dpı

tasarımın yapım şekli ve içinde kullanılan yazılar resimlerin durumuna göre yükseltmek istersen yükselte bilirsin 2 veya 3 cm altında yazı yoksa birde çok aşırı kaliteli bir resim kullanmadıysan yükseltmenede gerek yok ben birebir baskı ve tasarım yapıyorum
  18. Hakan Konakçı

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

)_(= düşünceli )_(=
  19. Hakan Konakçı

Abstract background

teşekkürler dilek hanım
Yukarı Alt