faruk abim şunuda unutma meyve veren ağaç taşlanır. ben yardımcı olmayı çok seviyorum o yüzden bunları yazdım kırmak kırılmak için degil sana ihtiyacımız olucak öyle çekip gitmek olmaz daha bize yardımcı olucaksın :)
konuyu hiç uzatmıyorum şunu diye biliriz bana grafikerler org. ile bir çalışma yaparmısınız aklınızdan gelen her hangi bir şey ne olursa olsun afiş - kart - tabela vs kusura bakmayın sizin kadar bilgilide değilim ve arkadaş azimliyse söz dinler birseyler yapar ve sizde buna göre bir açıklama...
güzel abim tamam yazdıkların doğru hepsi doğru tamam güzel bir hedefin var ama bir öğretmen öğrencisene bu şekilde uygulama yaparsa yetişecek öğrencilerden % 20 si kalır buda bana yeter diyorsan ayrı benim demek istedigimde adam tasarımcı grafikerin t anlamıyor vede anlama özürlüde olsa alıp...
faruk abim biz öğretmekmi istiyoruz yoksa öğretmemekmi istiyoruz önemli olan aşıyı vurabilmek aşıyı vurmadan bir insanın elinin ne yattın oldugunu öğrenemezsiniz tamam dogruları konuşuyorsunuz ama aşıyı vurmadan bu iyne çok acıtır diyorsunuz ben bu başlayalı 10 yıl oldu ve benim usta diyebilecem...
tasarımın yapım şekli ve içinde kullanılan yazılar resimlerin durumuna göre yükseltmek istersen yükselte bilirsin 2 veya 3 cm altında yazı yoksa birde çok aşırı kaliteli bir resim kullanmadıysan yükseltmenede gerek yok ben birebir baskı ve tasarım yapıyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.