Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Oto Pak Broşür

Hoş bir çalışma olmuş ismail tebrik ederim ben beğendim.
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Yoğun bi günün ardından herkeze iyi akşamlar :=)
  3. Emre DEMİRCİ

Tasarımcılar ıçın hedıye – 69000 desıgn fonts collectıon {yenı}

Paylaşımın için teşekkürler gerçekten hediye oldu :=)
  4. Emre DEMİRCİ

S.D.Ü Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Logo Tasarım Yarışması

Paylaşımın için teşekkür ederim. Ödül fena sayılmaz, katılacak arkadaşlara başarılar.
  5. Emre DEMİRCİ

yapım aşamasına örnek

Buna benzer bir indexte bende var apaçhi marşıyla oynuyorlar arada açıp izliyorum :=) buda iyiymiş :=)
  6. Emre DEMİRCİ

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Ben iş bulamadığım ve geçici olarak şoför olarak işe başladığım ajansta önce fotoğraf sonra grafik tasarım öğrendim sanırım biraz ilginç :=)
  7. Emre DEMİRCİ

Bayan Moda ve Yaşam Konulu Çizimler

Paylaşım için teşekkürler.
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Sedat Gül Teşekkür ederiz, sizede kolay gelsin.
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Bi bulamadın çikolatalı ekmek bende aradım senin için ama bende bulamadım :=)
  10. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

İsmail bana inan seni gerçekten ama gerçekten çok iyi anlıyorum, neyse tamamladıysan atlatmışşın ben o işlerin yarısındayım daha Geçen gün bir hata yaptım Schafer bizim müşterilerden biri Nişanlımı Showroom'a soktum 3 saat orda dolandık :=)
  11. Emre DEMİRCİ

Elitinternet kartvizit çalışması

@Tayfun ŞENOĞLU Teşekkür ederim , iyi forumlar ..
  12. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Perde aldınmı ismail :)
  13. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Günaydın yeni birgüne hatta haftaya :)
  14. Emre DEMİRCİ

Sitem için yaptığım logoma destek

@umitcivi Yapmış olduğunuz çalışma üstünden şahsi tavsiyelerimi söylüyorum; -Öncelikle sokak lambasını beğendim o orada dursun, -Yapmış olduğunuz yuvarlağı yazıya orantılı küçültün yada yazıyı yuvarlağa kadar büyütün, -Yuvarlakta ki Buy ifadesinde değişik font kullanılabilir...
  15. Emre DEMİRCİ

Sadri Şener Manipulasyon UP

@Fatih D. Güzel bir çalışma çıkartmışsınız tebrik ederim. Art niyet olduğunu düşünmüyorum, zaten bildiğim kadarıyla böyle espirili çalışmalar ortaya çıkartmak yasal bir suç dahil teşkil etmiyor bknz:gırgır dergisi görseller örnek olarak Gırgır dergisi bir çok sayısında Başbakan ve...
  16. Emre DEMİRCİ

Lightning S1 Helikopter Tasarımım

Emeğinize sağlık etkileyici bir helikopter meydana gelmiş :=) devamının gelmesi dileğiyle iyi forumlar..
  17. Emre DEMİRCİ

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Ders anlatımın çok güzel ve etkileyici devamının gelmesi dileğiyle teşekkürler. İyi forumlar.
  18. Emre DEMİRCİ

5 yıl boyunca açık hava ilan-reklam vergisi alınmayacak !

Meclisten geçmesi halinde sektörümüz için çok ciddi bir nefes alma söz konusu olucağına inanıyorum. Vergiden kaçmak için tabelasında sadece logosunu sergileyen firmaların büyük çoğunluğu tabelalarına ürünlerini eklemek için yenilemeye gideceklerdir.
  19. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Baumax sanırım Bauhaus ibi bir yer :=)
Yukarı Alt