Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Facebook Hesabı Olan Mutlaka Okusun

Ben de Facebook hesabınızı ilelebet silin diye bir grup oluşturacağım :D Paylaştığınız için teşekkürler....
  2. Hatice Ceylan

SpongeBob Vector - Sünger Bob Vektör

Paylaştığınız için teşekkürler...
  3. Hatice Ceylan

Muhtelif Clipartlar

Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler...
  4. Hatice Ceylan

Araç giydirme uygulamam

Emeğinize sağlık kendimi gökyüzünde balonun içerisindeymişim gibi hissettim..Bu arada kuşbakışı peri bacaları da çok güzel gözüküyor:)
  5. Hatice Ceylan

Tekstil ve Alışveriş Resimleri

Paylaştığınız için teşekkürler...
  6. Hatice Ceylan

tukenmez kalemle yaptıgım bır calısma umarım begenırsınız

Resminiz hiç amatörce :) değil siz ressam mısınız...Bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
  7. Hatice Ceylan

İşte Yeni T.C Kimlik Kartlarımız

Bu kimlik kartları vakit kazanmak için birebir yapılmış gibi gözüküyor.Umarım sıra bekleme sıkıntısı bununla sona erer.Hızlıca akıp giden zamana hızlı bir başlangıç olur.... Paylaştığınız için teşekkürler...
  8. Hatice Ceylan

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Anlaşılır bir dille anlatılmış ders için teşekkürler...
  9. Hatice Ceylan

2 Kırımlı Broşür

Çalışmanız çok güzel olmuş...Emeğinize sağlık...
  10. Hatice Ceylan

kapak okul ekipmanları için

Tüm çalışmalarınızda da renk uyumunu ve canlılığını yakalamışsınız ...Okul gereçleri ancak bu ölçüde tanıtılabilir..Emeğinize sağlık...
  11. Hatice Ceylan

Çıldırtan Müşteri

Bu yazıyı ilk kez okuduğumda hakikaten bi sorun var :D müşteri de demiştim ama şimdii...nolursa olsun telefon konuşmasının sonu öyle bitmemeliydi...Kişi pcnin elektrikle çalıştığını bilmeyebilir ( tabi bu en pozitif bir yaklaşım :D) ; bir şey bilmiyor diye karşındakine hakaret etme yetkisinin...
  12. Hatice Ceylan

Örnek olarak Yaptığım afiş Bilboard Çalışması

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...Reklamlarda ki tavuk değil mii bu :D
  13. Hatice Ceylan

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

@Mehmet KIYMIK Mehmet Bey ,dediğim gibi bu sadece kişisel fikrimdir..Kendimce öyle görmek istediğim için size öyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
  14. Hatice Ceylan

Animasyonlu Düğme Oluşturma

Ders çok basit,anlaşılır bir dille anlatılmış hemen deniycem...Teşekkürler...
  15. Hatice Ceylan

Yükleniyor Ekranı

Ders için teşekkürler...Çok işime yarayacak...
  16. Hatice Ceylan

Ateş efekti ( resimli anlatim )

Ders için teşekkürler...
  17. Hatice Ceylan

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

2 numaralı logoyı seçtim...Ama gıda sektörüyle ilgili bir logoda gıda ürünlerinden bir resim olmalıydı logoda diye düşünüyorum...Tabi bu sadece benim nacizane fikrimdir...emeğine sağlık...
  18. Hatice Ceylan

"Gitar" Dolap, Duvar Çıkartması tasarımı

Gitarlar güzel gözüküyor ama genç odası olduğu için (biraz mat gözüküyoda )daha da canlı renklerle göze hitap etmeliydiniz...Emeğinize sağlık...
  19. Hatice Ceylan

flash çalışmalarım

@Fatih Coşkun Teşekkürler Fatih Bey,Amacım tüm flash kodlarını öğrenip sceneleri çoğaltıp kendimce bir çizgi film yapmak... Okulum grafikerler.org olunca öğrenci olmak kolay ,zevkli ve eğlenceli oluyor.
Yukarı Alt