Arama sonuçları

1. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@hürrem muhtemel olarak yazıyı aldığınız kaynakta satır araları açıktır. transfer esnasında böyle bir olumsuzluk oluşması mükün değil. eğer kaynaktan bu hatayı düzenleyemiyorsanız CTRL+T tuş kombinasyonunu kullanın. sağ tarafta açılan charecter formating seçeneğinden satırları seçerek ve yüzde...
  2. Emine Şahin

Fast food dev arşiv isteyenlere...

harika. ellerniz dert görmesin. + rep ...
  3. Emine Şahin

photoshopta dış cephe kaplama

evin etrafını yada en azından bizim gördüğümüz cephelerde kesintisin balkon var. ve siz sadece sağ ve sol cephelere balkon koymuşsunuz. dolayısı ile binanın izdüşümüde hatalı olunca giriş kısmındaki merdivenler duvara yaslanmış gibi perspektif sorunu oluşturmuş... ayrıca üst katlardaki balkon...
  4. Emine Şahin

Bakanlığa logo_10 bin YTL

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  5. Emine Şahin

Selamlar

hoş geldiniz. iyi forumlar. teknoloji yerinde durmadıkça bizimde gelişmeye ihtiyacımız var. siz hala "Win 98" 'mi kullanıyorsunuz? ;):D
  6. Emine Şahin

Film Afişi Çalışmam..!!

çok aykırı yada olumsuz yorum almamış. benimde olumsuzluk adına bulabildiğim bir şey yok. gayet hoş bir çalışma... baskı aşamasındada aynı sonuç alınabilirse süper derim. yalnız bir katkı olarak şunu eklemek istiyorum. 7 dalda oskar'a aday olmakta büyük bir başarıdır ve vurgulanması gereken bir...
  7. Emine Şahin

Yüksek Çözünürlük Baharat ve Bakliyat

harika... süper bir paylaşım olmuş. + rep ...
  8. Emine Şahin

Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları - Kamyonet

@Targ3t bu nasıl kamyonetin arka tarafı anlayamadım. kamyonun sağ tarafı değil mi? ayrıca uygulamada hatalar var sanırım. ek yerleri belli oluyor.
  9. Emine Şahin

Altın Düğün Nişan Yüzükleri :)

sabah sabah hiç iyi olmadı...:D:D:D teşekkürler. güzel paylaşım... + rep
  10. Emine Şahin

Corel draw da resmi evrak fatura hazırlama

teşekkürler. eksik bir bilginin giderilmesinde faydalı oldunuz. emeğinize sağlık.
  11. Emine Şahin

yüksek çözünürlükte porselen resimleri

çok güzeller. teşekkür ederim. + rep :)
  12. Emine Şahin

merhaba

editlenmiş mesajınızdan bir şey anlayamadım ama... hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  13. Emine Şahin

Corel draw da resmi evrak fatura hazırlama

teşekkürler paylaşımınız için. maliye bakanlı logosu için ayrıntılı bilgi içinde ayrıca teşekkürler. çemberlerin çapı hakkında bilgi vermişsiniz ama yazı karakteri ve puntosu hakkında da bilgi alabilir miyiz? saygılar...
  14. Emine Şahin

Yeni Çalışmalarım

web'de kullanılması yada afiş çalışması olmaması sizce bir savunma mı? kaldiki bir çalışmanın güzel olması illaki o çalışmanın basılması ile orantılı değildir. isterseniz basmayınız web'de yayınlayınız. ek olarakta noktalama işaretlerine ve yazım hatalarına dikkat etmelisiniz. saygılar...
  15. Emine Şahin

vektörel ağaçlar

teşekkürler. harika bir paylaşım...
  16. Emine Şahin

yüksek çözünürlükte dondurma resimleri

allah razı olsun. harika resimler...
  17. Emine Şahin

Rapid den Dosya indirme

@hilde rapid dosyalarını açamamak... öncelikle anadığım sizde bir winrar programı yok. bir winrar PC nize kurun. winrarım var hala açamıyorum diyorsanız, vinrar dosyasının üzerinde sağ tıklayın "buraya çıkar" yada "klasöre çıkar" seçeneklerini kullanarak içeriği çıkarmayı sağlayınız. buraya...
  18. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@xml sayın xml görülen oki siz resim eklemek konusunu tam olarak idrak edememişsiniz. madem resminizi upload edecek kadar öğrenmişsiniz, devamında (direct) kopyalamış olduğunuz linkinizi mesaj panosunda bulunan grafik ekle butonunu tıklayarak açılan iletişim penceresine yapıştırıyorsunuz. hepsi...
  19. Emine Şahin

prizma bilgisayar logo

@Busse çizim ve font. :) sanırım baştan yap demek istedin :D:D:D
  20. Emine Şahin

Bana yaratıcılığı öğretenin kırk yıl kölesi olurum...

özgür olmak... evet ilk sırayı çekmesi çokta yadırganmamalı. iş patronlarının ben bu işi bilirim edasıyla çalışmanıza müdahale etmesi, iş bilmezlik nedeni ile yanlış dizayn edilmiş çalışma ortamlarında, müşterilerin bile tasarımcının yanı başından geçmesi, oturup sohbet etmesi... olmadı şöyle...
Yukarı Alt