Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

9500 Yazı Tipi (Fonts)

Paylaşım için teşekkürler..Dosyalar toplamı 250 MB civarı.. 9500 font için fazla değilmi... 95000 olmasın veya daha fazla... :)
  2. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

@Abdullah Şahin tabii ki.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Bu gazetenin adı hangi font dur ve nerede bulabilirim ?

@Hasan Güner Teşekkür ederim.. :)
  4. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

@Seyit Ali Başer teşekkür ederim.. :)
  5. Ahmet ALTUN

Bu gazetenin adı hangi font dur ve nerede bulabilirim ?

Fontun adı : Cabazon.. Fontu internette mutlaka birileri paylaşmıştır.. ararsanız bulabilirsiniz.. arşivime baktım malesef yok..
  6. Ahmet ALTUN

Photoshop Tenis Topu Ders

Teşekkürler....
  7. Ahmet ALTUN

afiş çalışması

@Murat Güler kesinlikle duymuştur..:D Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.. :)
  8. Ahmet ALTUN

Türkler yaptı dünya kullanıyor.

çeviri kaliteli ise yaygınlaşır.. bilgi için teşekkürler.
  9. Ahmet ALTUN

@hotmail.com.tr mail adresleri hizmette

Kendi adım soyadımdan oluşan hiç bir msn ve hotmail hesabım yoktu alamıyordum. az önce aldım :D yaşasııın.hem de tr uzantılı.. Teşekkürler Hasan kardeş.:)
  10. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER 3

Ellerine sağlık güzel olmuş Hasan Bey.. :) Yalnız resim çok büyük ebatta değilmi.. 3494x5294 forum otomatik küçültünce görüntü bozuluyor.. Başarılar.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Seviyor musun? Sevmiyor musun?

Bu ülkede ne zaman ki; çiftçi babanın resim yetenekli oğlu ziraat mühendisi olmadığı zaman, ailedeki tüm hastaları iyleştirmek için mühendis olmak isteyen çocuk doktor olmadığı zaman, baba asker diye müzisyen ruhlu genç de asker olmadığı zaman, ailesinin zoru ile imam hatip lisesinde okurken...
  12. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

Tüm tipografi çalışmalarımı Adobe İllustrator ile hazırlıyorum ve tamamı vektöreldir. :)
  13. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

@Hasan Güner Dax medium font... :D
  14. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

15. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

@Fulyam Teşekkür ederim..:) Fontlara olan ilgimden olsa gerek tipografik resim çalışmaları hep ilgimi çekmiştir. Bu konu başlığında fırsat buldukça yaptığım çalışmalarımı paylaşacağım.. :) Aşağıda, üçüncü çalışmam.. Haettenschweiler fontunu kullandım.
  16. Ahmet ALTUN

Tasarım ve tasarımcı...

Her meslekte belli bir zaman sonra kişi tarzını belirliyor ve sizin de dediğiniz gibi bu tarz değişmiyor.. Yapılan iş doktorluk,avukatlık vesair gibi mesleker olunca belki çok önemli olmayabilir fakat yapılan iş tasarım olunca buradaki tarz denilen kavram ne yazık ki monotonuluğa dönüşüyor...
  17. Ahmet ALTUN

Tipografi çalışmalarım

18. Ahmet ALTUN

Tipografik Ambalaj Tasarımları

Tipografik Ambalaj Tasarımları Bir web sitesini incelerken çok şık tipografik ambalaj tasarımlarına rastladım. paylaşmak istedim.. :) :)
  19. Ahmet ALTUN

Adobe InDesign CS4 Kullanma Kılavuzu Türkçe

Dosyayı bir türlü indiremedim..:( Aşağıda Adobenin resmi sitesinden indesign CS4 kullanım kılavuzu linkini veriyorum.. buyrun.:) http://help.adobe.com/tr_TR/InDesign/6.0/indesign_cs4_help.pdf
  20. Ahmet ALTUN

Tarık AKSU_Alpay Ekmek Kurumsal_Vol.2

İlk çalışmanıza göre daha sönük gibi ama.. Logotype bakış açınız çok güzel.. Belki renk biraz daha canlı olabilirdi.. Ellerinize sağlık. Başarılar.:)
Yukarı Alt