Arama sonuçları

1. ftherdogan

Photoshop'ta yapılmış resimler ...

çalışmalrın gayet güzel özellikle windows 8 denemen süper olmuş photoshop'u kendi çabalarımla öğrenmeye çalışıyorum ve bana ilham kaynağı olduğun söyleyebilirim...!:clap2: başarılarının devamı dileğiyle....:grafikerler:
  2. ftherdogan

istanbul

2 çalışma da güzel olmuş.Ama 2.çalışma daha başarılı...:clap2: İyi çalışmalar.....
  3. ftherdogan

Veteriner Karvizit Çalışması

Genel olarak güzel çalışmalar . Ama seçim yapmak gerekirse 2. çalışma biraz daha iyi gibi geldi. Üzerinde çalışılırsa son çalışmada süper olabilir.
  4. ftherdogan

İlk Kartvizit Çalışmam_Eleştirilerinizi Bekliyorum

Renk seçimleri olmamış birbirine dahauyumlu renklerle çalışırsan daha iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum Menüde tabloda uyumu bozmuş Kolay Gelsin!!
  5. ftherdogan

Kuaför kartvizit tasarımı

Bir yakınıma yaptığım kartvizit arkadaşlar :) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
  6. ftherdogan

Karvizit Tasarımı hakkında (yardım)

Merhaba arkadaşlar 1.sorum şu ben 8,4-5,4 cm 300 dpi de kartvizit tasarladım 0,4 cm gvenlik alanı bıraktım tasarımım jpg formatında 992x639 px oluyor bazı sitelerde 2140px x 1247px yazıyor kafam karıştı benim ölçüler doğru mu? 2. sorum ise karvizitte yazılar en az kaç pt olmalı...
  7. ftherdogan

Toolbar alt menüler açılmıyor/çıkmıyor...

evomas nasıl düzelttiğini yazarsan sevinirim aynı problem bende var ıllustrator cs4 kullanıyorum alt menülere ulaşamıyorum dolayısıyla bazı araçları kullanamıyorum:( teşekkürler..
  8. ftherdogan

Illustratorde Hoparlör Yapımı (videolu)

Videoyu göremiyorum.Üç farklı tarayıcıda denedim olmadı. ilgilenirseniz sevinirim Teşekkürler
  9. ftherdogan

3D Wallpaper Çalışması

süper olmuş eline sağlık!
  10. ftherdogan

İlk karvizit denemem

Adres kısmını şerit halinde almayı bende düşünmüştüm ama şerit sıradan olmaya başladı diye böyle yaptım. Özenir ve oto boyama atelyesi yazısı konusuna diyecek bir şeyim yok onu düzeltmeye çalışacağım. çok teşekkür ederim
  11. ftherdogan

İlk karvizit denemem

Yorumlarınızı bekliyorum.
Yukarı Alt