bu bölümde tek bilmeyen benim heralde hep ben soruyorum:
1- sıklık,dikiş adımı gibi parametrelerde yaptığımız değişiklikleri monitörde yani bilgisayar ekranında desen üzerinde görme imkanımız var mı? kısaca Makinada dikilmeden görebilirmiyiz...
2- Deseni lazer kesimine nasıl aktarabilirim...
1-Desen seçilmiş durumunda mouse sağ tıklatınca açılan pencerede sıklık ayarı var ben o ayarı değiştirdiğim halde desende herhangi bi değişiklik olduğunu göremiyorum.
2-parametrelein içinde de sıklık var farklı ayarlar mı yoksa her ikisi de aynı şey mi?
3- dikiş adımını da aynı şekilde...
Eos2 ye yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum. Birkaç sorum olacak.
-1-Yapılıp bitmiş bi desenin üzerinde çalışma yaparak renk değiştirmek istiyorum.zemin rengi değiştirebildim yalnız.çizgilerin rengini değiştiremedim.
-2- Eos 2 de yazı deseni çıkartmak istiyorum. içi boş sadece kenarları dikişli...
Greeneyes paylaşımın için teşekkürler. ben de eos 2 yi kullanmaya yeni başladım. verdiğin bilgiler faydalı oluyor. teşekkür ederim.ileride çok sık olarak sorunum olacağını sanıyorum.
Selamlar. eos 2 programını yeni kullanmaya başladım. nerdeyse hiç bilgim yok. kısaca mantığı nedir bu programın? programın kullanımını kısaca özetlermisiniz..(kısa olduğunu sanmıyorum ama) yardımcı olur musunuz??
Merhaba arkadaşlar. sitenize yeni üye oldum. tabii öncesinde formu az da olsa inceledim ve çok faydalı gördüm. eos 2 yi kullanmaya bugün başladım. inş. zamanla ve sizlerin yardımıyla öğreneceğim.. yardımcı olursanız sevinirim... herkese iyi paylaşımlar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.