Arama sonuçları

1. T

karakalem çalışması**açılış***

Teşekkürler güzel Paylaşımın için. ellerine sağlık..
  2. T

Sagopa Kajmer

çok güzel olmuş gerçekten. eline sağlık..
  3. T

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Çok teşekkür ederim saolun. programı sizin sayenizde ögrenicem. çok yardımcı oldunuz tekrar teşekkürler..
  4. T

bu bölümde tek bilmeyen benim heralde hep ben soruyorum: 1- sıklık,dikiş adımı gibi parametrelerde yaptığımız değişiklikleri monitörde yani bilgisayar ekranında desen üzerinde görme imkanımız var mı? kısaca Makinada dikilmeden görebilirmiyiz... 2- Deseni lazer kesimine nasıl aktarabilirim...
  5. T

Teşekkür ederim saolun
  6. T

Gömülü Yazılar

Teşekkürler emeklerinize sağlık. güzel olmuş..
  7. T

1-Desen seçilmiş durumunda mouse sağ tıklatınca açılan pencerede sıklık ayarı var ben o ayarı değiştirdiğim halde desende herhangi bi değişiklik olduğunu göremiyorum. 2-parametrelein içinde de sıklık var farklı ayarlar mı yoksa her ikisi de aynı şey mi? 3- dikiş adımını da aynı şekilde...
  8. T

Eos2 ye yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum. Birkaç sorum olacak. -1-Yapılıp bitmiş bi desenin üzerinde çalışma yaparak renk değiştirmek istiyorum.zemin rengi değiştirebildim yalnız.çizgilerin rengini değiştiremedim. -2- Eos 2 de yazı deseni çıkartmak istiyorum. içi boş sadece kenarları dikişli...
  9. T

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

Greeneyes paylaşımın için teşekkürler. ben de eos 2 yi kullanmaya yeni başladım. verdiğin bilgiler faydalı oluyor. teşekkür ederim.ileride çok sık olarak sorunum olacağını sanıyorum.
  10. T

Selamlar. eos 2 programını yeni kullanmaya başladım. nerdeyse hiç bilgim yok. kısaca mantığı nedir bu programın? programın kullanımını kısaca özetlermisiniz..(kısa olduğunu sanmıyorum ama) yardımcı olur musunuz??
  11. T

2008 bayan yaz sezonu turkishman arsivinden

Emeklerine sağlık arkadaş. paylaşımın için teşekkürler.
  12. T

Merhaba

Merhaba arkadaşlar. sitenize yeni üye oldum. tabii öncesinde formu az da olsa inceledim ve çok faydalı gördüm. eos 2 yi kullanmaya bugün başladım. inş. zamanla ve sizlerin yardımıyla öğreneceğim.. yardımcı olursanız sevinirim... herkese iyi paylaşımlar...
Yukarı Alt