Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Personal Wallpaper | Can Sıkıntı.

Resmin Orjinal Hali Ve Final Hoşuna gidip de alan olur belki yüksek kalite olarak BURADA var.
  2. Bulut Mashar

Acil Yardım | Logo Gif Sorunu

Slm arkadaşlar, bir arayüzü tasarımı yaparken müşteri logosunun flash gibi olmasını istedi bende photoshop'ta animasion hazırladım ama bu logonun olacağı yere nasıl edit'lanacak. Çünkü format mp4 .. Logonun Olduğu yer. Animasyon da bu. YÜklenmedi sanırım. Link Bu : TIKLA
  3. Bulut Mashar

Ilıca İnşaat | Web Arayüzü ( Sıfırdan Özgün Tasarım)

Ana Sayfa Kurumsal / Hakkımızda / Vizyon / Misyon Kalite Politikamız Hizmetlerimiz Ürünlerimiz Görsel Tanıtım İletişim Ilıca İnşaat'ta Ne Yaptık / Nasıl Yaptık ?
  4. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ? Bilgisi olan varsa acil yardım edebilir mi ?
  5. Bulut Mashar

Eğitim Ücretleri ?

Arkadaşlar, bir gruba Photoshop'u sıfırdan öğretmeyi düşünüyorum ama eğitim aşamaları ve ücret hakkında biraz bilgi almak istiyorum. Mesela; Ücretler saat şeklinde mi? vb.. Yardımcı olursanız sevinirm.
  6. Bulut Mashar

Emin PC - Ön Kapak + S.1,2 | Dergi Çalışması

Emin PC diye bir dergi çıkışı yoktur. Üniversite ödevi amaçlı yapılmıştır. ÖN KAPAK SAYFA 1-2 SUNUM
  7. Bulut Mashar

Emin • Kartvizit

8. Bulut Mashar

Emin • Logo

9. Bulut Mashar

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

10. Bulut Mashar

Can sıkıntısı :) | Typography

11. Bulut Mashar

Wordpress Tema- ACİL YARDIM

Slm arkadaşlar, sitem hakkında bir sorun var yardım istiyorum.. .... wp bir tema var elimde, temayı yükledim etkinleştirdim ama siteye tıkladığımda sadece arka plan hali gözüküyor. Ne şekil uğraştıysam yapamadım.. SİTENİN ORJİNAL HALİ;http://i.imgur.com/NiA5O.jpg SİTEMDEKİ YÜKLENMİŞ...
  12. Bulut Mashar

Microsoft 25 yıllık logosunu değiştirdi!

MİCROSOFT 25 YILLIK LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ! ------------------------------------------------------ Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı. Son dönemlerde teknoloji dünyasında yaşanan büyük değişimlere artık logolarda eklenmeye başlandı. Microsoft, yeni işletim...
  13. Bulut Mashar

Bu efekt nasıl veriliyor ?

BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞ VARMI. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK sEVİNİRİM.
  14. Bulut Mashar

DELAREDO 3D Text & Wallpaper

Delaredo 3D Text W-1 W-2 W-3 W-4
  15. Bulut Mashar

T-shirt Tasarımları (Günceldir)

.................................................................................. TASARIMLARIN BASIM İŞİNİ ÜSTLENECEK FİRMA ARIYORUM
  16. Bulut Mashar

Twitter Background

İyi forumlar arkadaşlar. Kendine ait bir Twitter Background yapmayı düşünüyordum ve 1600x1200 arka plan boyutuymuş. Buna göre bir grafik görsel hazırladım ama boyut fazlalığından olmadı. Küçülttüm bu seferde tam erken olmadı. Ne yapmam gerekiyor acil yardm. ?
  17. Bulut Mashar

İlk illustrator çalışmam.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ---
  18. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Slm arkadaşlar, grafik tablet almayı düşünüyorum. Ve biraz araştırmadan almayayım dedim. Önerebileceğin bir tablet varmı. İllüstrasyon çizimlerini başlayı düşünüyorum artık. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kesin yorumlarını bekliyorum.
Yukarı Alt