Slm arkadaşlar, bir arayüzü tasarımı yaparken müşteri logosunun flash gibi olmasını istedi bende photoshop'ta animasion hazırladım ama bu logonun olacağı yere nasıl edit'lanacak. Çünkü format mp4 ..
Logonun Olduğu yer.
Animasyon da bu.
YÜklenmedi sanırım. Link Bu : TIKLA
Arkadaşlar, bir gruba Photoshop'u sıfırdan öğretmeyi düşünüyorum ama eğitim aşamaları ve ücret hakkında biraz bilgi almak istiyorum.
Mesela;
Ücretler saat şeklinde mi?
vb.. Yardımcı olursanız sevinirm.
Slm arkadaşlar, sitem hakkında bir sorun var yardım istiyorum..
....
wp bir tema var elimde, temayı yükledim etkinleştirdim ama siteye tıkladığımda sadece arka plan hali gözüküyor.
Ne şekil uğraştıysam yapamadım..
SİTENİN ORJİNAL HALİ;http://i.imgur.com/NiA5O.jpg
SİTEMDEKİ YÜKLENMİŞ...
MİCROSOFT 25 YILLIK LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ!
------------------------------------------------------
Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı.
Son dönemlerde teknoloji dünyasında yaşanan büyük değişimlere artık logolarda eklenmeye başlandı. Microsoft, yeni işletim...
İyi forumlar arkadaşlar. Kendine ait bir Twitter Background yapmayı düşünüyordum ve 1600x1200 arka plan boyutuymuş. Buna göre bir grafik görsel hazırladım ama boyut fazlalığından olmadı. Küçülttüm bu seferde tam erken olmadı. Ne yapmam gerekiyor acil yardm. ?
Slm arkadaşlar, grafik tablet almayı düşünüyorum. Ve biraz araştırmadan almayayım dedim.
Önerebileceğin bir tablet varmı. İllüstrasyon çizimlerini başlayı düşünüyorum artık.
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kesin yorumlarını bekliyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.