Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Grafikerlik Dosya Sistemi Hakkında Bilgi Almak İStiyorum

Elinde nasıl bir bilgisayar var bilmiyorum ama 10bin adet fontu bir pc ye yükleyipte photoshopta text aracına basmanızla o bilgisayarın harddiski yanması bir olur herhalde :) tabi bu bir abartıydıda okadar fontu yükleme gerek yok yada şöyle bir şey yapabilirsin fontların tamamını yükle fakat...
  2. Emre DEMİRCİ

Pervaneli uçak parçalanmış hali

@wblocker %100 katılıyorum bu şekilde bi animasyon çalış bence çok güzel olur eline sağlık iyi forumlar :)
  3. Emre DEMİRCİ

flex pilates 250gr broşür

@grapiksel daha onaya göndermedim bi kapak daha yapıcam bu yorumlardan sonra :) yorumun için teşekkürler iyi forumlar
  4. Emre DEMİRCİ

broşür tadında katalog çalışması

kapaklarını beğendim hoş duruyorlar, iç sayfalar işte kataloğ budur dedirtmiyor fakat elindeki malzemeyle zaten en fazla hemen hemen böyle bi çalışma olurdu iyi forumlar.
  5. Emre DEMİRCİ

@danisman yorumunuz için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcağım.
  6. Emre DEMİRCİ

:grafikerler:
  7. Emre DEMİRCİ

çok acil iş arıyorum

@feritaltnts Üzülme ben 18 yaşındaydım ve beni ailem çanta işinin içine sokmuşlardı istemiyordum ama suan yıl 2012 ben 24 yaşındayım mesleğim grafik tasarım ne demek istediğimi anlamışındır elbet bir gün istediğin olur yeterki isteklerin için savaş.
  8. Emre DEMİRCİ

F ve Q klavyenin Karşılaştırılması

F klavyeyi oldum olası sevemedim bence tamamen gereksiz yere çıkartılmış bir klavye türü hızla da pek bir ilgiside yok bence en iyisi Q klavye :s8: belkide kullnamadığım için bukadar hakaret etmişimdir f klavyeye :p
  9. Emre DEMİRCİ

2 Adet Stock Photo (Vectorel)

sabah sabah ilaç gibi geldi tamda çizicektim bunun gibi bişeyler paylaşımına sağlık :)
  10. Emre DEMİRCİ

Grup Nezih Kartvizit Çalışması

güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık grapikselinde dediği gibi mavi ve siyah birbirlerini çok iyi tamamlıyor çalışmalarının devamını bekliyoruz. kartvizitte matselefon + ney ve gitar gofle güzel olurdu
  11. Emre DEMİRCİ

Rilke - Bütün Şiirleri

@gezegen bu haliyle daha güzel olmuş eline sağlık çalışmalarının devamını dilerim
  12. Emre DEMİRCİ

Kız kulesi

tek kelime ile anlatırsak ''muhteşem'' çalışmalarının devamını dilerim.
  13. Emre DEMİRCİ

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Rica etsem evilboyemre olan kullanıcı adımı Emre DEMİRCİ olarak değiştirebilirmisiniz.?
  14. Emre DEMİRCİ

çok acil iş arıyorum

@feritaltnts Madem okadar çok hevesin var daha az önce siteden geldim sabah sabah bi sürü iş ilanı gördüm hiç olmadı illah tecrübe arıyorlarsa sende sitede başka bi iş olarak gir çırak vs. gibi orda çalıştıkça ordaki insanlarla samimiyetin arttılça elbet bir gün bir şekilde biri sana yardımcı...
  15. Emre DEMİRCİ

Rilke - Bütün Şiirleri

genelleme itibariyle güzel bir kapak çalışması olmuş ellerine sağlık sadece rilke okunaklı değil üzerinde azıcık daha çalışırsan onuda halledersin .
  16. Emre DEMİRCİ

Han Yapı Logo Çalışması

başarılı bir çalışma ben çok beğendim
  17. Emre DEMİRCİ

çok acil iş arıyorum

@feritaltnts topkapı matbacılar sitesinde yığınla stajer yada yetiştirilmek üzere grafiker arıyorlar atla hemen minibüse doğru tapkapıya :)
Yukarı Alt