Elinde nasıl bir bilgisayar var bilmiyorum ama 10bin adet fontu bir pc ye yükleyipte photoshopta text aracına basmanızla o bilgisayarın harddiski yanması bir olur herhalde :)
tabi bu bir abartıydıda okadar fontu yükleme gerek yok yada şöyle bir şey yapabilirsin fontların tamamını yükle fakat...
kapaklarını beğendim hoş duruyorlar, iç sayfalar işte kataloğ budur dedirtmiyor fakat elindeki malzemeyle zaten en fazla hemen hemen böyle bi çalışma olurdu
iyi forumlar.
@feritaltnts
Üzülme ben 18 yaşındaydım ve beni ailem çanta işinin içine sokmuşlardı istemiyordum ama suan yıl 2012 ben 24 yaşındayım mesleğim grafik tasarım ne demek istediğimi anlamışındır elbet bir gün istediğin olur yeterki isteklerin için savaş.
F klavyeyi oldum olası sevemedim bence tamamen gereksiz yere çıkartılmış bir klavye türü hızla da pek bir ilgiside yok bence en iyisi Q klavye :s8:
belkide kullnamadığım için bukadar hakaret etmişimdir f klavyeye :p
güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık grapikselinde dediği gibi mavi ve siyah birbirlerini çok iyi tamamlıyor çalışmalarının devamını bekliyoruz.
kartvizitte matselefon + ney ve gitar gofle güzel olurdu
@feritaltnts
Madem okadar çok hevesin var daha az önce siteden geldim sabah sabah bi sürü iş ilanı gördüm hiç olmadı illah tecrübe arıyorlarsa sende sitede başka bi iş olarak gir çırak vs. gibi orda çalıştıkça ordaki insanlarla samimiyetin arttılça elbet bir gün bir şekilde biri sana yardımcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.