Arama sonuçları

1. Ndesign

bir göz atın

http://www.illustratorworld.com/ bu site yi gezin derim size hadi kolay gelsin
  2. Ndesign

Türkiye nin yeni sınırları

3. Ndesign

çalışmaya eleştiri

evet arkadaşlar dün akşam bir anda esti yaptım fakat gif yapmak hesapta yoktu lütfen yorum yapınız..
  4. Ndesign

el yazısı fontları

özellikle düğün davetiyelerinde kullandığımız el yazısı fontları İndir şifre: grafikerler.org
  5. Ndesign

bir tasarımcının en çok kullandığı 2 komut

kopyala yapıştır bunu kullanmayanınız varmı..................?
  6. Ndesign

ps efekti ile yapılabilecek basit avatarlar

evet arkadaşlar benim asıl işim inşaat sektörü fakat ps veya corel frehand ı da açıp oyalanmak ta ek işim :) yorum yazın muhakkak
  7. Ndesign

arşiv kataloğu oluşturmak

8. Ndesign

yazıyı resme çevirme

öncelikle yazımızı yazıyoruz ve ardından yazı nın yazılı olduğu layer seçili iken layer<rasterize<type dedikten sonra işlem bitiyor.........kolay gelsin.........
  9. Ndesign

Kandiliniz mübarek olsun

"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin (Güneşin) doğuşuna kadar." (Kadir Suresi )...
  10. Ndesign

Mausuna güvenenler buyursun

evet arkadaşlar ben 3. bölümü geçemedim geçen arkadaşlar mutlaka yassın http://www.winterrowd.com/maze/
  11. Ndesign

AutoCAD Kısa Yolları

F1:AutoCad hakkında yardım almak. F2:Çizim ortamından yazı ortamına geçme yada tersi işlemi yapma. F3:OSNAP penceresini açar veya kapatır. F5:İzometrik izdüşüm arası geçişi. F6:Kordinat görüntüsünün açık / kapalı durumunu ayarlar. F7:Izgara fonksiyonunu açıp kapamaya yarar. F8:Yatay...
  12. Ndesign

AUTOCAT File Edit View Insert Format Tools Draw Dimension Modify Window menüleri

File Menüsü (Dosya) New : Yeni bir çizim dosyası açılır. New Sheet Set: Yeni katman ayarı. Open : Önceden kaydedilmiş bir dosyayı açar. Open Sheet Set: Açık katman ayarı. Load Markup Set: (dwf) Formatındaki çizimleri açar. Close: Çalışılan dosyayı kapatır. Partial load: Birden fazla...
  13. Ndesign

basit bir logo

sadece bir kaç dakika da Photoshopla elde edebilirsiniz
  14. Ndesign

buzlu yazı efekti

kolay gelsin
  15. Ndesign

istediğin action u nasıl kullanırsın resimli anlatım

1.action kısmına tıklayın. 2.ok şeklindeki tuşa basınız. 3.action açmak için load action yerini boşaltmak için reset 4.seçmek istediğiniz actionu seçiniz. 5.load tuşuna basınız. 6.actionu seçerek. 7.play tuşuna basınız. sonraki işlemlerde sizi yönlendirecektir şimdiden kolay gelsin.
  16. Ndesign

istediğin brush ı nasıl kullanırsın resimli anlatım

resimleri izleyerek yapabilirsiniz bilmeyenler için kolay gelsin
  17. Ndesign

Noktadan Dağılan Arkaplan Yapımı

Noktadan Dağılan Arkaplan Yapımı 1- İstediğiniz boyutta yeni bir sayfa acın.. 2 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Layer i mizi duplicate ediyoruz 14. çoğalttığımız layera filter < disort < twirl e giriyoruz..Ve asağıdaki değerleri yazıyoruzz.. 15...
  18. Ndesign

Neon yazı efekti

1.CTRL+N Kombinasyonu ile Yeni Bir Çalışma Açıyoruz.Arka Planımız Beyaz Yapıyoruz.Yazımızı Siyah Renkle Yazıyoruz. 2. Layer > Flatten Image 3. Image > Adjust > Invert işlemlerini Uyguluyoruz.. Ardından 4.Filter > Blur > Guassian blur (Radius 2.0) 5.Filter > Stylize > Solarize...
  19. Ndesign

Yanıp sönen ışıklı yazı efekti

Yanıp Sönen Işıklı Yazı Yapımı 350*150 boyutunda yeni belge açın ve arka planı gri renk tonuyla doldurun.Daha sonra yazınızı yazın. Yazı layerinin style ayarlarına girin ve aşağıdakileri uygulayın Bunları uyguladıktan sonra duplicate layer yapın ve aşağıdaki glow değerlerini girin...
Yukarı Alt