Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Kitap kapağı çalışmam ( Misafir ) /Erkan Nehir

Avukat bir arkadaşımın yakında basılacak kitabı için tasarladığım bir kapak çalışması. Fantastik, bilim kurgu ve güncel olayların karışımı bir konusu var. Şu anda edit aşamasında. İsmi Misafir fakat telif hakları yönünden daha önce bu isimle bir kitap basılmadığı araştırıldıktan sonra isim...
  2. Erkan Nehir

Grafikerler.org/Logo_3-Erkan Nehir

Program: Corel Draw X4 Taban: Vektör Font: Avantgarde Grafik tasarım'ı çağrıştırması bakımından hemen hepimizin kullandığı renk skalasını baz aldım. Çok küçük bir clip art olarak bile kullanıldığı zaman göze çarpmasını ve "grafikerler.org" a ait olduğunun farkedilmesini amaçladım...
  3. Erkan Nehir

İkincilik ödülü kazanan Logo çalışmam

Bir firmanın düzenlemiş olduğu logo yarışmasında ikincilik ödülü kazanan çalışmam. Dövüş sporu malzemeleri satan bir firma ve agresif bir logo istenmişti. Göz çizimi bana aittir.
  4. Erkan Nehir

Corel Draw ile Pratik siyah beyaz görsel üzerinde renkli kısımlar

Corel Draw ile siyah beyaz bir görselin bazı kısımlarını renkli hale getirme. Veya tam tersi :) Seçtiğimiz görseli dublicate yaparak birini grayscale hale getiriyoruz. sonra her iki görseli de seçerek C tuşuna basıyoruz ve görselleri üstüste getiriyoruz.(siyah beyaz görsel üstte kalacak...
  5. Erkan Nehir

HTML renk kodları

Aslında konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bu sitede HTML renk kodlarını görüntüleyebiliyor ve anında test edebiliyorusunuz. Umarım yardımcı olur. Not: bu web sitesi ile herhangi bir ilgim yoktur sadece bir renk kodunu öğrenmek için arama yaparken buldum...
  6. Erkan Nehir

Grafikerler.org/Logo_1-Erkan Nehir

Herkese başarılar.
  7. Erkan Nehir

Photoshop Tenis Topu Ders

Photoshop ile tenis topu çizimi. bir layer açarak elliptical marquee tool ile bir daire çiziyoruz. Tam bir daire olması için çizerken Shift e basılı tutuyoruz. Ve içini tenis topu rengine yakın bir renkle dolduruyoruz. Sonra ctrl+D yapıyoruz. Daha sonra tenis topu yüzeyi efekti vermek için...
  8. Erkan Nehir

İlk film afişi çalışmam

İlk kez denediğim bir film afişi çalışması. Arka plan manzara fotografı bana aittir.
  9. Erkan Nehir

Online Photoshop ve flash dersleri (İngilizce)

Dosya indirmeye gerek kalmadan photoshop ve flash tutorial videolarını izleyebileceğiniz bir site. Anlatımlar ingilizcedir. http://www.marmarislink.com/eng/flash-tutorials.htm
  10. Erkan Nehir

Birkaç Karakalem çalışmam

11. Erkan Nehir

Alpay Ekmek Kurumsal-3/Erkan Nehir

"Pay" hecesinden yola çıkarak payını alan eller tamamen vektör çizimle buğday formuna sokulmuştur. Kuruluşun hizmet alanı göz önünde bulundurularak sıcak renkler kullanılmıştır. ALPAY ismindeki AL hecesinin aynı zamanda "kırmızı" manası göz önünde bulundurularak kırmızı renk seçilmiştir. "Pay"...
  12. Erkan Nehir

Kartvizit çalışmam

kendim için hazırladığım kartvizit çalışmalarım. Hangisini kullanacağıma henüz karar veremedim.
  13. Erkan Nehir

Tarot kartı çalışmam

Bir firma için tasarladığım bir tarot kartı çalışması
  14. Erkan Nehir

Kaplan, aslan, husky

Yukarı Alt