Arama sonuçları

1. Ndesign

broşür tek kırımlı önlü arkalı

klasik broşür çalışması olmuş ellerine sağlık --- kardeş bu kuvars su nerede ? merak ettimde
  2. Ndesign

Reklam Ajansına Grafiker Arkadaşlar

photoshop, corel, freehand, quark, dreamweaver, firework ve birazda flash verda bende ne üniversite var nede 3 yıllık deneyim :)
  3. Ndesign

Yeni gelenlere toptan hoşgeldiniz :D

merhaba arkadaşlar beni bilenler bilir ne zamandır giriş yapamıyordum işlerden dolayı ben imşaat sektörüyle uğraşıyorum yaz sonuna kadar da fazla takılamıyacağım sadece ben burdayım demek için bir uğrayayım dedim hepinize iyi forumlar sağlıcakla kalın
  4. Ndesign

Bir erkek neyi Bekler!!!

erkek sıfatını bu kadar aşağıya çektiğine göre :)
  5. Ndesign

corelde tablo, fatura, irsaliye... (görsel ders 10)

bu ders güzlmiş ellerine sağlık
  6. Ndesign

ben geldimmmm

selamlar bizden aramıza hoşgeldiniz
  7. Ndesign

portable programlar

merhaba arkadaşım hemen hemen bütün programların portable( yani kurulum gerektirmeden kulanabileceğiniz) versiyonu mevcut şu link i inceleyin isterseniz http://www.softvnn.com/forums/forumdisplay.php?f=151
  8. Ndesign

SeLam ve Merhaba ( :

aramıza hoşgeldin sen bilginin paylaşılarak zenginleşeceğine inananlardansın bu yüzden tşk ediyorum iyi forumlar
  9. Ndesign

selamlar

hoşgeldiniz...
  10. Ndesign

ındesing videolu dersler

sağlam ve piyasada pek bulunmayan bir ders e başlamışsın başarılar fakat video formatlarını mpeg yapman daha iyi olur çünkü swf yi bırak avı çalıştıramayan arkadaşlarımız bile revaşta
  11. Ndesign

Adobe Photoshop CS4 v11.0 BETA

en son sürümü CS3 bunu biliyoruz bak ne yazıyor CS4 beta yani deneme aşamasında :)
  12. Ndesign

Slm

aramıza hoşgeldin tuncayy
  13. Ndesign

merhaba

aramıza hoşgeldiniz...
  14. Ndesign

selam

aramıza hoş geldiniz
  15. Ndesign

merhaba arkadaşlar

aramıza hoşgeldiniz