Arama sonuçları

1. İlyas ATMACA

Gitme SEN

sağolun, teşekkür ederim.
  2. İlyas ATMACA

Sevgili

" Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin. " çok hoş söylemiş üstad...
  3. İlyas ATMACA

Unut beni

4. İlyas ATMACA

El değmemiş sevdayız

teşekkür ederim.
  5. İlyas ATMACA

Beni Sevdiğini Bilmek

6. İlyas ATMACA

Çocuk

Bak çocuk sakın düşme gözlerimden, Bir tebessüm ol dikkat çek yanaklarımda Bir ben olup kal hep yanımda Sen mutlu olmayı hak ediyorsun Haydi bir kahkaha fırlat havaya Bu havalar sensiz çekilmez oluyor be çocuk Her yağmur damlasında kaldırımlar üzerine sıçrıyor Kirletme kalbini...
  7. İlyas ATMACA

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Mousun kuyruğu klavyenin dili :D sohbet poleni ;)
  8. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar! Darağacına tutunmuş oldu ellerim.. Kara kepenklere esir olmuş sensiz yüreğim. yalnızlık ve karanlıktan korkmam da, Sensiz bir başıma kendime nasıl katlanabilirim.
  9. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar! İsyan çığlıkları atıyor ruhum.. Cinnete sürüklenmiş hırçın duygulara esir oldum.. Sen söyle şimdi ne yapalım?..
  10. İlyas ATMACA

Ey Yar

Ey yar! Sen ruh halimin en güzel neşesi, düşlerimde gözlerin, gözlerimde düşlediğimsin...
  11. İlyas ATMACA

Bu Gece

@Şerife ERTAŞ bir duvar yazısı derki hoşunuza gitmez ise bu yazılanlar, asla dikkat çekmez her ne kadar hoş olursa olsun karalanlar... Asıl bu dizeler özveri ile okumaya başlayandadır. hoşluk ve mana okuyanın gönül güzelliğidir aslında...
  12. İlyas ATMACA

Bu Gece

bu yazılanlar bir ziyafet ise sizin açınızdan bu şef veya garsonun ağız tadı değil sizin damak tadınızla ilgilidir. ayrıca hiç bıkmadan okumanız ayrı bir tat veriyor bu mısralara.
  13. İlyas ATMACA

Bu Gece

Gökyüzüne serilmiş bir çarşaftır güzelim, güzel tenin Her benin benzer bir yıldız tanesine, Düşüp kaysam yanağından ellerine, Ilık bir yağmur olup yağasım var, bu gece bedenine... Bu gece, güzelliğin gelse balkonuma, Usul usul penceremden sokulsan koynuma... An gelsin bir diye bahsetse...
  14. İlyas ATMACA

Bir Yolculuk

değer kaybetmiş bir toplumdu... doğrular içinde yalan olan hayatlar birey bire bir kaybetmiş bireyliğini, neden oldu bilinmez ? fakat; doğrular içinde yalan oldu hayatlar İlyas ATMACA
  15. İlyas ATMACA

Bir Yolculuk

Eski şiirlerimi ve bu yazdıklarımı bir araya getirdiğimde, yaklaşık 60 veya 70 şiir daha eklediğim taktirde kitap çıkacak ve kitabımın adı ''DOĞRULAR İÇİNDE YALAN OLAN HAYATLAR'' bir şiirimden adını alıyor Ayrıca beğeni ve takipleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum size
  16. İlyas ATMACA

Bir Yolculuk

Bu aralar daha bir seviyorum, yolculuk etmeyi... Düşünüyorum da ardıma koyup gitsem mi her şeyi ? Kafama takmadan akşam ne yiyeceğimi, Kafama takılmadan terk etsem bırakıp gitsem seni. Bir yolculuk var sadece, bir yolculuk aklımda... Kapılıp gitsem eski bir taşıt yorgunluğuna. Sonunu...
  17. İlyas ATMACA

Günaydın

Bu sabah; bir tatlı kaşığı mutluluk döktüm ekmeğinin arasına bak bakayım seni mutlu edebilmek bu kadar kolay mı ? yok diyorsan eğer ki; bütün güzellikleri sofra edeyim, sereyim kahvaltı masana, sen mutlu uyan diye yeni güne, yeni mutluluklarla günaydınlar aşkıma günaydınlar olsun...
  18. İlyas ATMACA

Anne

Sen uzak kaldın diye hiç bahar yüzü görmedim anne Hep mart ayında kaldım, Hep yüreğim, günlerim yanmakta Hiç uçuramadım bana aldığın mavi uçurtmayı Uçurtmam kopacak diye korktum anne Kopmasaydı ellerim avuçlarından Ne olurdu sanki kopmasaydım sıcacık bağrından Kopup düştüm mayın kılıklı...
  19. İlyas ATMACA

Keşkelerim Anne

Güzel günlerim oldu her ne kadar acılara tutunsam da, kahkahalarım vardı içinde binlerce göz yaşı barındırsam da, bazen mutluydum yalnızlığımla, bir gamsızı andırırdım etrafımda üzülenler olduğun da bilinmez ki; en büyük acı her zaman yürekte saklıdır. Saklım da kaldın, her ne kadar...
  20. İlyas ATMACA

Zaman

ah be zaman neden seninle anlaşamıyoruz? hep varsın, hiç yetmiyorsun da, neden güzel olan herşey kısa kalıyor ? neden ayrılıklar, acılar hiç bitmiyor ? bir yanda kendime hiç artırıp ayıramıyorum seni öte yanda bitmiyorsun ki; öpeyim annemin hasret kokan, emekçi ellerini oysa ki; hiç...
Yukarı Alt