Arama sonuçları

1. BaTuHaN

Yuksek Çözünürlü Gul dosyasi

eline sağlık paylaşım için teşekkürler
  2. BaTuHaN

Süper Koleksiyon

paylaşım için teşekkürler
  3. BaTuHaN

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

4. BaTuHaN

TwirL iLe Yazı Efekti

çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler..
  5. BaTuHaN

Resimlerinize plastik görünümü verme

evet arkadaşlar belki %99unuz biliyor bunu ama psyi bilmeyenlerde olabilir sırf içime dert oldu diye açtım bu konuyu herkes resimli ps dersleri veriyor benim yeterli bilgim olmadığı için brush vs vs paylaşıyorum basit de olsa bir ders paylaşmak istedim bazı forumlarda böyle başlıklar altına...
  6. BaTuHaN

Ben batuhan :)

@admin değişirse iyi olur :) batuhan26 olabilirmi? Sırf batuhan daha ii olr :)
  7. BaTuHaN

Birbirinden güzel fontlar 1 !!!!!

paylaşım için teşekkürler..
  8. BaTuHaN

Araba parcalari Buyrun iceri

Dosya içinde (.jpg formatında) Egsozlar Jantlar Ön farlar Sinyallar Spoiler Stoplar Sticklar resimleri mevcuttur. http://rapidshare.com/files/50123399/Par_alar.rar.html yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar not:alıntıdır
  9. BaTuHaN

Ben batuhan :)

selam arkadaşlar 16 yaşındayım forumu çok beğendim photoshop dersleri die googledan aramıştım girdim fakat daha çıkamadım adım batuhan bat die hitap edilince bir garip oluyorum :) online olduğum saatler: sabah 7:00 8:30 akşam 17:30 arası 24:00 gibi
  10. BaTuHaN

Beraat Kandili

@admin yaw bat deyince bir garip oluyor ismim batuhan batuhan die sölerseniz sevinirim arkadaşlar :)
  11. BaTuHaN

Bir kaç çalışma

mod adaylığı istiyorum ama belirli saaatlerde online ım o yüzden pek cesaret edemiyorum :)
  12. BaTuHaN

Bir kaç çalışma

@nrl-design eet ilk resimdeki benim
  13. BaTuHaN

Beraat Kandili

beyler hiç mi çalışma yok :)
  14. BaTuHaN

Beraat Kandili

İlk çalışma benden olsun uğraştım ama inşallah olmuştur :)
  15. BaTuHaN

Beraat Kandili

öncelikle hepinizin kandilini kutlarım :) kandilde gönderebilebilir mesajlar var elimde sizde kart vizit atarsanız ps ile birleştiririz :) adminler yapr sanırım ben yprm da işinize yaramaz şimdi asdasda:D buyrun mesajlar: ♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan...
  16. BaTuHaN

Beauty retouch Çocuk resmi (çok sevimli) !!!

güzel olmuş ellerine sağlık merteral :)
  17. BaTuHaN

Bir Hüznün Hikayesi

18. BaTuHaN

Sitemize yeni üye olanlar için güzel avatarlar 80x80 piksel

paylaşım için teşekkürler..
Yukarı Alt