anladım sizin bahsettiğiniz kurulum buymuş demekki.. ben photoshopta .8bf uzantılı plugin dosyasını plugin klasörüne atıyodum oluyodu bunda da öyle olur diye düşünmüştüm.. ok sağolasın...
ben hala yapamadım... options dan plugin yolunu gösterdim ama hiçbişey değişmedi malesef :( ... ya bende bi sorun var yada bende kurulu olan corelin çalışşmasında...
@BiGG_BoSS
bi fotoyu cmyk ya çevirip nete bi upload etsene bakalım explorer gösterecek mi?? gösterirse linki bana da verde farklı kaydetle indirip bakayım ben de çok şaşırmış olurum bu vesileyle ;)
hmmm... eline sağlık emek var sonuçta ama basit olmuş :) pek gerçekçi bi görünümü olmamış... çizimlerin işlerde kullanılabilme özelliği olmalıdır o bakımdan söylüyorum... bu çizimi herhangi bi işte kullanamazsın sende biliyosun ama amatör olarak çizime başlıcaklar için güzel bi el alıştırması...
eline sağlık kardeş paylaşım güzel ancak arayüz hazırlamışsın anladığım kadarıyla sanırım o yüzden linkleri vermemişsin... bunu bu şekilde yapıp nete upload edersen anasayfa, hakkımızda vs resim olarak gider ve lini olmaz... bi de web için yapacağın hiç bir çalışmada CMYK renk kullanamazsın...
@MehmetBozaslan
anladım hocam teşekkürler ilgin için ancak sorunumu sanırım tam olarak aktaramadım... ben photoshopa plugin i kopyala yapıştır şeklinde yüklüyodum ama diyosun ki yol olarak verdiğin yolu göstermem gerekiyor... iyi de bu yolu nerden göstercem?? kurmak için bi program mı lazım...
@MehmetBozaslan
cs2 nin pluginlerini dediğin klasöre kopyaladım ama çalışmıyor... şu kurma olayını açık olarak bi anlatırmısın yada sorun nedir? olmadı da bende... corelin kurulu olduğu klasörde plugin klasörü içinde sadece digimark diye bi klasör var başkada bişey yok
oraya kopyaladım ama...
@hasandk
mesafe verip kopyalacağın nesneyi seç.. Alt+f7 kombinasyonuyla transformation penceresini aç.. ne yana kopyalacaksan onu seç... seçince (yatay kopyalayacaksan H dikey kopyalayacaksan V) H veya V alanında seçtiğin nesnenin boyutu yazıca... aradaki mesafenin ne olmasını istiyosan o ebata...
ciddimisin :o allah allah yaaa daha neler öğrenicez :) çok teşekkürler kardeş çoık yararlı bilgiler... bu arada bi soru sormak istiyorum... biliyosunuz photoshop plugin leri versiyonuna göre değişiyor... yani photoshop cs nin plugin ini ps cs2 de veya cs3 de kullanamıyoruz... peki corelde hangi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.