Arama sonuçları

1. Shahyn

yemek resimleri

süpersin duygujum bu arada sitede grafik bölümü mezunu arkadaşlar varmı???
  2. Shahyn

Tablo resimler

teşekkürler güzel paylaşım :)
  3. Shahyn

aRsivinizde MutLaka buLunması gereken ResimLer

teşekkürler sağlam bi paylaşım olmuş çözünürlükler iyidir umarım :))
  4. Shahyn

Yüksek Çözünürlüklü Pasta ve tatlı resimleri

teşekkürler ömer işe yarar ;) bu arada yakında canlı yayına yine beklerim haftaya yayını nete aktarıyoruz.. :)
  5. Shahyn

işinize yararmı bilmem ama çok saglam resimler bakın..!!skull agırlıklı ;)

teşekkürler... baskı olarak kullanım alanı dar ama web siteleri için kullanılabilir... yada dediğin gibi rock teması olarak :)
  6. Shahyn

Atatürk resimleri

@duygujum ne mutlu sana :) teşekkürler
  7. Shahyn

coreldraw plug-ing

anladım sizin bahsettiğiniz kurulum buymuş demekki.. ben photoshopta .8bf uzantılı plugin dosyasını plugin klasörüne atıyodum oluyodu bunda da öyle olur diye düşünmüştüm.. ok sağolasın...
  8. Shahyn

coreldraw plug-ing

ben hala yapamadım... options dan plugin yolunu gösterdim ama hiçbişey değişmedi malesef :( ... ya bende bi sorun var yada bende kurulu olan corelin çalışşmasında...
  9. Shahyn

LineTurk logosu çizimi

@BiGG_BoSS Ya kardeş süpersin yaa ne diyim allah sana uzun ömürler verisn :)))linetürk logosu haa :D :D :D
  10. Shahyn

Müzik layout çizimi

@BiGG_BoSS bi fotoyu cmyk ya çevirip nete bi upload etsene bakalım explorer gösterecek mi?? gösterirse linki bana da verde farklı kaydetle indirip bakayım ben de çok şaşırmış olurum bu vesileyle ;)
  11. Shahyn

Kendi anlatımım çanta çizimi

@BiGG_BoSS eminmisin??? çanta firması logosunda çantamı kullanır sence?
  12. Shahyn

LineTurk logosu çizimi

hahaha süper :D bu kadar kolaymıydı bu çizim yaw :p burdaki tutoriallere her girişimde yeni bi şokla karşılaşıyorum.. muhteşem :D :D
  13. Shahyn

Kendi anlatımım çanta çizimi

hmmm... eline sağlık emek var sonuçta ama basit olmuş :) pek gerçekçi bi görünümü olmamış... çizimlerin işlerde kullanılabilme özelliği olmalıdır o bakımdan söylüyorum... bu çizimi herhangi bi işte kullanamazsın sende biliyosun ama amatör olarak çizime başlıcaklar için güzel bi el alıştırması...
  14. Shahyn

Müzik layout çizimi

eline sağlık kardeş paylaşım güzel ancak arayüz hazırlamışsın anladığım kadarıyla sanırım o yüzden linkleri vermemişsin... bunu bu şekilde yapıp nete upload edersen anasayfa, hakkımızda vs resim olarak gider ve lini olmaz... bi de web için yapacağın hiç bir çalışmada CMYK renk kullanamazsın...
  15. Shahyn

coreldraw plug-ing

@MehmetBozaslan est. ne haddimize :)
  16. Shahyn

coreldraw plug-ing

@MehmetBozaslan anladım hocam teşekkürler ilgin için ancak sorunumu sanırım tam olarak aktaramadım... ben photoshopa plugin i kopyala yapıştır şeklinde yüklüyodum ama diyosun ki yol olarak verdiğin yolu göstermem gerekiyor... iyi de bu yolu nerden göstercem?? kurmak için bi program mı lazım...
  17. Shahyn

coreldraw plug-ing

@MehmetBozaslan cs2 nin pluginlerini dediğin klasöre kopyaladım ama çalışmıyor... şu kurma olayını açık olarak bi anlatırmısın yada sorun nedir? olmadı da bende... corelin kurulu olduğu klasörde plugin klasörü içinde sadece digimark diye bi klasör var başkada bişey yok oraya kopyaladım ama...
  18. Shahyn

trasnsform ile resim kopyalama

@hasandk mesafe verip kopyalacağın nesneyi seç.. Alt+f7 kombinasyonuyla transformation penceresini aç.. ne yana kopyalacaksan onu seç... seçince (yatay kopyalayacaksan H dikey kopyalayacaksan V) H veya V alanında seçtiğin nesnenin boyutu yazıca... aradaki mesafenin ne olmasını istiyosan o ebata...
  19. Shahyn

coreldraw plug-ing

ciddimisin :o allah allah yaaa daha neler öğrenicez :) çok teşekkürler kardeş çoık yararlı bilgiler... bu arada bi soru sormak istiyorum... biliyosunuz photoshop plugin leri versiyonuna göre değişiyor... yani photoshop cs nin plugin ini ps cs2 de veya cs3 de kullanamıyoruz... peki corelde hangi...
  20. Shahyn

coreldraw Lightning BRSH

kardeş ne ki şimdi bu.. indirdim dosyayı ama vektörel dal çizimlerinden başka bişey değil... konuyu açıkca anlatırsan hoş olur...
Yukarı Alt