walla ben uzun zamandır kullanıyorum bende bulamadım ne blim sitede böle soru cevap olayını görünce belki bilen vardır diye sormustum. Varsa bilen çok hora geçer..
cıks öle değil mesela corelde bi yuvarlağı göz kararı 1 cm kenara kopyaladıktan sonra ctrl+D yaptıgın zaman istediğin kadar çoğaltabiliyoz buunun aynısını photoshop ta yapabiliyozmu diye sormuştum
M&R TANITIM Grafik, Tasarım, Reklamcılık
yani bi reklam ve grafik ajansının başkasından ücret karşılığı logo yaptıracağını sanmıyorum yada öle bi firmanın oldugunu sanmıyorum :D
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak photoshop la ilgili.
Mesela corel de bişeyi kopyalayı ctrl+D ile duplicate yapabiliyoruz.
bunun aynısını photoshopta ara ölçülerini verereken istediğimiz yene duplicate edebiliyomuyuz?
sanırım yok. internette emprime desenlerinden ziyade grafik ve grafik tasarım larla bide programların kullanımı hakkında bilgiler var. ben yaklaşık 8 senedir desinatörlük yapıyorum. ya bi şirkete girip çalısman gerekir yada bu işi bilen birisinden ders alman gerekir. internette sadece kullanımı...
kardeşim öle bişey sormuşunki sorunun cevabı çalışmış oldugun iş yerine göre baskıcı ustanın kalıbı çeken ustanın kalitesine göre deiğişir. ben çalıstıgım iş yerlerinden birisinde 90 lık matbaa tramı vermiştim kalıpcı hiç sorun etmeden açmıstı tramları kalıpta şimdi çalıstıgım yerde 45 lik...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.