Arama sonuçları

1. yakup ozbek

Vektörel Kabartmalı Otomobil Logoları

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  2. yakup ozbek

portable programlar

Aradığınız Sayfa Bulunamadı Size Şunlardan Versekdiyor yetişememişiz bu portable progrmların linkini yenileme imkanın yokmu kardeşşş
  3. yakup ozbek

son yapılan işlemin geri alınması (görsel ders2)

saolasın güzel bi paylasım bilgi
  4. yakup ozbek

Kitap Kapaklarım

walla nediyem hepsi bence birbirinden güzel olmus renk ve konu uyumlarıda süper başarılı bir çalışma
  5. yakup ozbek

ahşap görünümlü tabela işaret levhaları

saolsın ablacık işe yarar bunlar :P
  6. yakup ozbek

film vector

teşekkür ediyorum burçin hanım bunlar çokkk işime yarıcak özellikle katolog çalışmalarımda :)))
  7. yakup ozbek

bir sorum olacak !

walla ben uzun zamandır kullanıyorum bende bulamadım ne blim sitede böle soru cevap olayını görünce belki bilen vardır diye sormustum. Varsa bilen çok hora geçer..
  8. yakup ozbek

bir sorum olacak !

cıks öle değil mesela corelde bi yuvarlağı göz kararı 1 cm kenara kopyaladıktan sonra ctrl+D yaptıgın zaman istediğin kadar çoğaltabiliyoz buunun aynısını photoshop ta yapabiliyozmu diye sormuştum
  9. yakup ozbek

arkadaşlar bakarmısınız!

M&R TANITIM Grafik, Tasarım, Reklamcılık yani bi reklam ve grafik ajansının başkasından ücret karşılığı logo yaptıracağını sanmıyorum yada öle bi firmanın oldugunu sanmıyorum :D
  10. yakup ozbek

bir sorum olacak !

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak photoshop la ilgili. Mesela corel de bişeyi kopyalayı ctrl+D ile duplicate yapabiliyoruz. bunun aynısını photoshopta ara ölçülerini verereken istediğimiz yene duplicate edebiliyomuyuz?
  11. yakup ozbek

Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

saolasın güzel bişeye benzior
  12. yakup ozbek

yeni bikaç desen

yüklerken siteye caps ların yanında çalışmalarınıda yollasanız daha çok işimize yaarardı bidaha çalışcaz bunları :D
  13. yakup ozbek

amatör eşarp desenlerim

ben eşarp desenleri çizerken 2/3 renkli hiç çizmedim walla genelde 8/9 renk çiziyorum bide renkleri kullanırken daha canlı renkler kullanın.
  14. yakup ozbek

desinatörlük hakkında bilgi

sanırım yok. internette emprime desenlerinden ziyade grafik ve grafik tasarım larla bide programların kullanımı hakkında bilgiler var. ben yaklaşık 8 senedir desinatörlük yapıyorum. ya bi şirkete girip çalısman gerekir yada bu işi bilen birisinden ders alman gerekir. internette sadece kullanımı...
  15. yakup ozbek

Tram Değeri

kardeşim öle bişey sormuşunki sorunun cevabı çalışmış oldugun iş yerine göre baskıcı ustanın kalıbı çeken ustanın kalitesine göre deiğişir. ben çalıstıgım iş yerlerinden birisinde 90 lık matbaa tramı vermiştim kalıpcı hiç sorun etmeden açmıstı tramları kalıpta şimdi çalıstıgım yerde 45 lik...
  16. yakup ozbek

Emprime Soru - cevap

@Adile Dilbilmez istanbulun neresindensin ?
Yukarı Alt