Arama sonuçları

1. ilhnklv

Web arayüz tasarımı yaptırılacaktır.

İlgilenen arkadaşlar referanslarını nereye gönderecek acaba?
  2. ilhnklv

Kapak Tasarımları Yapacak Uzman

İletişime geçebilirsiniz. ilhan_kalava@hotmail.com
  3. ilhnklv

E-Ticaret firmasina grafiker/yonetici

@fkaracaa İletişime nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz? Ne bir adres ,ne bir telefon numarası mevcut.
  4. ilhnklv

Fotomakine

PhotoshopCS5+Lapazz A5
  5. ilhnklv

Kız kulesi

@10ur83 Bununda burda anlatılıp çizilebilecek birşey olmadığınıda anlamışsınızdır umarım (= Size tek önerim olabilir grafik tablet ile çizim yapmanız (ben mouse ile çizmiştim) ve tabi ki öncelikle Photoshop'u biraz kurcalayıp öğrenmeniz.
  6. ilhnklv

Acil grafiker aranmaktadır...

ilhan_kalava@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  7. ilhnklv

Grafiker Aranıyor

Bu nasıl bir ilan?Kale Center bildiğimiz Güngören'de ki alışveriş merkeziyse böyle bir ilan vermemeli diye düşünüyorum.
  8. ilhnklv

Kız kulesi

@10ur83 illustrator değil photoshopla çizdim yanlışın var (= Ayrıca diğer beğeni ve yorumlar için de çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  9. ilhnklv

V for Vandetta (PSCS3)

Teşekkür ederim yorumlarınız ve beğenileriniz için.
  10. ilhnklv

V for Vandetta (PSCS3)

11. ilhnklv

Mekanın cennet olsun seni unutmayacağız.

@Hasan YILDIZ @Şerife ERTAŞ Evet katılıyorum büyük üstad ve yerini kimse dolduramaz.Yorumlarınız ve beğenileriniz için ayrıca teşekkürler.
  12. ilhnklv

Çalışmalarım

13. ilhnklv

Manzara (yağlı boya)

14. ilhnklv

Kız kulesi

@Hasan YILDIZ Teşekkürler Hasan Bey :)
  15. ilhnklv

Tshirt baski desen tasarimi

Bu firmayı kesinlikle önermiyorum bilginize.
  16. ilhnklv

Ürün tanıtımkataloğu tasarımı

@tunceratalay Direk net bir cevap gelmiş :/ Çalışmanın içeriğini bilmeden her zaman bu kadar net fiyat mı verirsiniz?Tamam 8 sayfalık şuna benzer bir çalışma olacak denilmiş ama içeriği nedir 1 sayfada kaç ürün olacak ve bu ürünlerin dekupajı vs olacak bunları düşünmeden ve konuşup...
  17. ilhnklv

Grafik Revizasyon

@Manzit İş hakkında daha detaylı bir açıklamayla ilhan_kalava@hotmail.com adresine mail atarsanız yardımcı olabilirim.
Yukarı Alt