Arama sonuçları

1. ilhnklv

Grafik tablet

@Ahmet ALTUN İlginiz için çok teşekkürler siteyi araştırıyorum hemen.
  2. ilhnklv

Grafik tablet

@Ahmet ALTUN Saydığınız markaların marketlerinde wacomun bu modeli yok ki çoğunda tablet bile yok.Bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkürler iyi forumlar.
  3. ilhnklv

Grafik tablet

@Ahmet ALTUN Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Peki bu tablete İstanbul'da hangi mağazalardan ulaşabilirim ve fiyatı nedir bilginiz var mı?İnternetten satış yapan birkaç yer buldum fakat hiçbirinin fiyatı diğerinkine uymuyor ve bazıları çok astronomik rakamlar veriyor.Şimdiden cevabınız...
  4. ilhnklv

Grafik tablet

Merhaba arkadaşlar.Grafik tablet almak istiyorum fakat marka ve model arasında biraz kararsızım o yüzden tecrübe eden arkadaşlardan bilgi ve tavsiye almak istiyorum.Almak istediğim ve hakkında az bilgiye rastladığım fakat bir kaç kullanıcının yorumlarıyla bilgi alabildiğim Wacom'un ''Wacom...
  5. ilhnklv

Belediye logoları

CDR. formatındadır. INDIR
  6. ilhnklv

Moda Vektörleri-Baskı Desenleri 9 CD

Linkler ölmüş.Edit lütfen.
  7. ilhnklv

TRafik işaret levhaları(CDR)

Dosya CDR. formatındadır. Buradan indirebilirsiniz
  8. ilhnklv

Kız kulesi

9. ilhnklv

Hayko

@filipiti Teşekkürler.
  10. ilhnklv

Vectorel barkod (CDR.)

İndir; https://rapidshare.com/files/3548597345/119_BARKOD.cdr
  11. ilhnklv

Desinatör Aranıyor

CV gönderebileceğimiz herhangibir mail adresiniz var mı?
  12. ilhnklv

Atatürk sözleriyle Atatürk.

@Erkan Nehir Farkında olmadan iki tane açmışımdır kusura bakmayın.
  13. ilhnklv

Oto manipülasyon

Teşekkürler yorumlarınız için.Zamanım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım.
  14. ilhnklv

Karakalem çalışmalarım

@htc_gny Teşekkürler :)
  15. ilhnklv

Freelancer arıyormuş !!

@Funda Arıcı Anladım ve katılıyorum :)
  16. ilhnklv

Freelancer arıyormuş !!

@Funda Arıcı İlanı aynen olduğu gibi yazdım yazım hataları benden kaynaklanmıyor:) yazım hatasına mı yoksa ''satın almaya mı'' rahatsızlık duydunuz :)
  17. ilhnklv

Freelancer arıyormuş !!

İlanda aynen şu yazmaktadır:İHRACAAT FİRMAMIZA FEER ÇALIŞACAK GRAFİKER ARANMAKTADIR BEĞENİLEN ÇALIŞMALAR 200€ KARŞILIĞI SATIN ALINACARTIR. Sizce bu ilanın gerçeklik payı nedir?İlanda belirtmiş olduğu fiyat doğrultusunda kendileriyle irtibata geçmek istedim ve firma hakkında bilgi alabileceğim...
  18. ilhnklv

Atatürk sözleriyle Atatürk.

@Erkan Nehir Benim tarafımdan açıldığını hatırlamıyorum ve açıldığınıda göremedim.Çalışma bana aittir.Başkası tarafından açıldıysa bilemem.Link vermeniz mümkün mü acaba ?
  19. ilhnklv

Karakalem çalışmalarım

Yorum ve eleştirilerin için teşekkür ederim benim açımdan sana karşı bir çıkışma söz konusu değil.Resimlere gelicek olursak resimlerin orjinalinde belirtmiş olduğun gibi yüzlerde vs herhangi bir beyazlık ve ton kaybı yok.Taramadan kaynaklı olabilir ve üzerinde photoshopla renk ayarı yapmayışımın...
  20. ilhnklv

Hayko

@htc_gny Teşekkürler htc_gny :)
Yukarı Alt