Arama sonuçları

1. KingMe

Broşür çalışması

Tesekkür ederim ewet croel de yeniyim ve kendimi gelistirmek için elimden geleni yapıyorum. profil bilgilerinizde Çorum İskilipte bulunduğunuz yazıyor bu benim hosuma gitti bnde Çorum Osmancıktayım
  2. KingMe

Broşür çalışması

mrb arkadaslar kolay gelsin Bir organizasyon firması için hazırladığım broşürü sizlerle paylasmak isterim eksik gördüğünüz yerleri soylerseniz sevinirim
  3. KingMe

Osmanlı tuğrası

mrb arkadaslar kolay gelsin bir afiş tasarımı yapıcağım ve bana osmanlı tuğrasının transparan olanı lazım sizlerde varsa bana yardımcı olursanız sevinirim logonun sade olanı tercihimdir siz yinede hangisi olursa gönderin şimdiden tesekkür ederim iyi çalışmalar
  4. KingMe

Photoshop Raw Problemi

Mrb Arkadaslar programda raw resim üzerinde çalısmak isterken resmi acmaya çalıstığımda Böyle bir hata ile karsılasıyorum Bu problemi nasıl aşabilirim
  5. KingMe

Kalem Sorunu

Opacitiy ve flow Un %100 olmadığından olabilirmi ?
  6. KingMe

Cs6 Kulllanıcıları Yardım Lütfen

@Yaşar KARADENİZ Windows 8 64 bit i kullanıyorum. programın orjnal dll sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama 32 bit in dll sini bulamadım. Help Mee :S
  7. KingMe

Cs6 Kulllanıcıları Yardım Lütfen

Mrb arkadaslar cs6 yükledim cs6 nın 64 bit olanını açıyorum ve yeni leyer olusturmak için ctrl + N ile yeni leyer olusturuyorum ama karsımda beyaz ekran gelmiyor leyer panelinde ise açmıs olduğum çalısma gözüküyor Resimli olarak da gösterebilriim
  8. KingMe

Reklam Panosu

@danisman Fotoğraf stütyosu için Hazırlanan bi reklam Panosu Logolar biraz yazıyı bastırdığı ortada o yuzden yazıların boyutunu biraz daha büyütebilirim göze de daha hoş ve okunaklı olabilir
  9. KingMe

Reklam Panosu

@handone Tesekkür ederim hocam saolasın
  10. KingMe

Reklam Panosu

Mrb arkadaslar.. Dükyanını dekore Eden bir fotoğracının Reklam panosunu tasarlamasını yapmaktayım bu tür işlerde yeni olduğum için Sizlerinde görüşlerini almak istedim Çalışmam aşşağıda yayımlanmaktadır
  11. KingMe

Croel Draw x5 renk problemi

@Kürşad Çakır Onu nasıl yapabilirim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz croel e yeniyim
  12. KingMe

Croel Draw x5 renk problemi

mrb arkadaslar croel draw x5 programına yeni çalısmalara basladım fakat bi anormal durumla karsılastım sizce bunun çözümü ne olabilir ? Örneğin sade bi renk yapıyorum içini boyuyorum ve programda çalıstığım renk ile jpeg renk hiç birbiri ile ilişkisi yok...
  13. KingMe

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

dersiniz ilgimi çekti ama görseller ve fırcalar lingini dowland edemiyorum :(
  14. KingMe

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

@KingMe Hakan bey sizi tekrar rahatsız ediyorum ama ayrıntılı bi sekilde arka plan temizleye bilmem için Knockout 2 adında bi program varmış ama ben sağlam bi link bulamadım sizin bilginiz varsa bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
  15. KingMe

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

@Hakan Dağdeviren Görüşünüz için tesekkür ederim Sizlerinde yardımı ile biryerlere geleceğime inanıyorum
  16. KingMe

MRB GRAFİKERLER AİLESİ YAYINLAMIS OLDUGUNUZ DERSİNİZİ İZLEDİM VE KENDİMCE CALISMALARIMI YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ http://b1302.hizliresim.com/16/d/k1ckm.jpg
  17. KingMe

Stenize yeni katılan bir üyeniz olarak cok beğendim ve zevkle takip edeceğim siteniz üzerinde baska kaynaklar varsa da lingini yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz. Photo shopta yeniyim ve öğreneceğim ck sey var öğrenmeye nereden ve nasıl baslamalıyım tavsiyelerinizide bekliyorum Simdiden...
Yukarı Alt