Arama sonuçları

1. danisman

Etkileşim / 2

Etkileşimi iyi anlamak için iletişim süreçlerini, şekillerini ve yollarını iyi bilmemiz gerekir… İletişimin olduğu her yerde etkileşim de var demektir. Birileriyle göz göze geldiğinizde veya varlığını hissettiğimizde, etkileşimde dolaylı yoldan başlamış demektir. Kişilerle yapacağımız...
  2. danisman

Etkileşim

Önümüzde yerel seçimler var malumunuz üzere… Hem sektör anlamında beni takip eden arkadaşlarımıza yardımcı olması için, hem de yerel yönetimlere talip olan arkadaşlarımıza küçük de olsa, yeni bir ufuk açmak için bu yazıyı kaleme almış bulunuyorum… Bir projeyi halka sunarken, gerekli olan...
  3. danisman

Şimdi gülebiliriz...

Kaç sefer yaşlanır insan? Yaşlanıncaya kadar kaç sefer gülebilir gerçekten? Kaç sefer yaşlı olduğunu hisseder? Gençlik, hangi nokta yada noktaya ulaştığında yaşlılık sinyalleri yakmaya başlar? Bu konuyla ilgili, bir çok soru var elbette beynimin kıvırcık yollarında! Bizim bilmediğimiz bazı...
  4. danisman

Yarışma Hakkında

Merhabalar, öncelikle böyle bir yarışma için sitemizi tercih eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum... Yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımız için küçük ipuçları ve bu logo çalışmasında onlara ışık tutacağına inandığım yardımcı notlar sunmak istiyorum... Briefi güzelce okuduğunuzu...
  5. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Merhaba, 12 Kasım 2012 tarihine kadar www.reklammarket.net isimli siteye üye olarak, kahve fincanı kazanabilirsiniz... Bu konu başlığı altına adınızı veya üye olduğunuzu yazınız... Tarafımdan yapılacak çekilişle 50 kişiye grafikerler.org logolu kahve fincanı hediye edilecektir...
  6. danisman

Grafik Tasarımında Font Tercihleri nasıl olmalıdır?

Grafik çalışmaları birçok kesim tarafından basit ve hakir görülüyor olsa da çok zor, meşakkatli ve deneyim gerektiren çalışmalardır. Grafik tasarımda dikkat edilmesi gereken birçok husus ve kural vardır. Bu işi yapan arkadaşlarımızın çoğu bunu bilir veya yaşayarak zamanla öğrenirler. Bu...
  7. danisman

Günün sözü!

İnsan olabilmek beyin meselesi değil, yürek meselesidir! Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

Günün sözü!

Bir gün güneşi arkasına alarak, gölgesini geçmeye çalışmadıysa insan, çok şey kaybetmiş demektir... Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

Gayfe

Her akşam yemeğinden sonra, babam "ben gidiyorum derdi" üç dört yaşıma girene kadar, pek anlamazdım ama yaşım altı gibi olunca, bir akşam “ben de geleceğim” dedim… İşte o akşam, ilk kez kendi kendime bir karar vermiştim ve uygulamaya koymuştum. Babam önce şöyle bir baktı bana, hiçbir şey...
  10. danisman

Promosyon Kataloğu / 2012-2013

Merhabalar, 2012-2013 yılı promosyon kataloğumuzu aşağıda yer alan linkten inceleyebilirsiniz... Fiyatlarımız piyasaya göre %15 indirimlidir... http://data.axmag.com/data/201209/U58968_F129695/index.html
  11. danisman

Hatırlama artık beni, hiçbir İstanbul sabahında!

Gözlerim aklına gelmesin, boğazın serin sularını gördüğünde, Saçlarım aklına gelmesin, saçlarını yalayıp geçen bir meltem estiğinde, Ellerimi anımsama, sesimi kanıksama hiçbir şekilde, Varlığımı astın ya sen, bir Mayıs sabahında! Hatırlama artık beni, hiçbir İstanbul sabahında...
  12. danisman

Bir mektup / Dijital Aşklar

Aşk hala aynı diyenlere şaşırıyorum… Hele ki, bu zamanda aşklar asla “aynı” değil. Aşk’ın da zamanı olur mu, demeyin. Her şeyin bir zamanı var olduğu gibi, aşkın da gerçekten var olduğu ve sonradan deforme olduğu zamanlar vardır. Ben bu zamanlarda yaşanan birçok aşkın, deformasyona uğramış...
  13. danisman

Tual Baskı Makinesi

Makinemiz, tual baskı başta olmak üzere her türlü açık renk kumaşlı tişörtlere fotoğraf kalitesinde baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Baskı ebadı, en olarak 42cm, uzunluk 2mt'ye kadar ayarlanabilir. Sert metal, dekota, fotoblok üzerine baskılar yapar. Baskılar kalıcıdır, tekstil üzerinde...
  14. danisman

Sidikli Sahiller!

Yazımız, isminden de anlayacağınız üzere gündem dışı. Nereden aklıma geldi, nereden icap etti diyenler için açıklayayım, sabahları erkenden kalkarak, her yeri koşarak dolaşan birisi olunca, birçok şeyden de haberdar olma olasılığınız yüksek oluyor… Bu “mavi bayrak” denen şey nedir ve ne için...
  15. danisman

Korkmayın, okuyun lütfen...

İnsan neden korkar, nelerden korkmalıdır? Korkularımız ortak mıdır, yoksa farklı şeylerden mi, korkarız? Birçok şeyi ortak olan biz insanların, korkularının ortak olduğunu düşünmeye başladım son zamanlarda. Aslında ülke olarak, yani bu ülkede yaşayan insanlar olarak, daha hayata başladığımız...
  16. danisman

Yamyamların farkında mısınız?

Gece haber bültenlerinin neredeyse tümünde, büyük bir yaygara koparılarak ekranlara yansıtıldı. Sevgili Peygamberimizi kötüleyen, O’na art niyetle yaklaşılan ve hakaretler içeren bir film çevrilmiş ve bunu bir avuç Kıpti denen topluluğa ait bireyler yapmışmış! Bunu duyan Libyalılar da ABD...
  17. danisman

İtiraf...

Birileri sorduğunda mutsuzluktan ve huzursuzluktan dem vurmaya bayılır. Ülkenin genel sorunlarından birisi olan bu duruma alışmaya çalışmak bir yana, bunu bildiği halde kabul edemez. Her zaman kabiliyetli, her zaman bilgili, her zaman en iyisidir! Bu günün dünyası bunu istemektedir! O’da bu...
  18. danisman

Unuttum diyen yalancıdır!

İnsan asla unutmaz. Unuttuğunu söyleyerek ya yalan söyler, ya da kendisini kandırır. Unutmak diye bir şey yoktur. Unuttuğunu söyleyebilmek belki biraz cesaret göstergesi, belki biraz inatçılıktır. Geçenlerde unuttuğumu düşündüğüm birçok şeyi aslında bal gibi hatırladığımı fark ettim. Kim...
  19. danisman

Modern İnsan….

İnsanlar değişti demişiz, demişler, demekteler, diyecekler… İnsanlar neden değiştiler, değişimden kasıt nedir? Nedeni olan bir değişim midir, bahsettiğimiz? Yoksa mecburi bir istikamet midir, kat ettiğimiz yol? Tüm bu soruları ve yanıtları bulmaya çalışan ilk kişi değilimdir herhalde...
  20. danisman

İlginç Tişört Vektörleri

Merhaba, elinde ilginç tişört vektör seti olanlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim, şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar...
Yukarı Alt