Freelance 3d Max ve Google Sketchup ile stand tasarımı yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz..
daha önce konu ile ilgili çalışma örneklerizle birlikte bize ulaşabilirsiniz..
DİYAR FUARCILIK HİZMETLERİ
Selma Tuna
selma@diyarfuarcilik.com
0543 543 57 34
Fuar stand tasarımı yapan firmaya 3 boyutlu çizim yapabilecek,daha önce benzer çalışmalar yapmış
arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.
Ücretlendirme çizim başına olacaktır.
info@orjinfuarcilik.com'dan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Corel'de taş dizayn ve desen hazırlama,lazer kesim hakkında 1 yıllık tecrübe sahibiyim..
Kendimi bu konuda geliştireceğim bir firmada çalışmak istiyorum.
merhabalar...
ps 3 te fotoğrafı dekupe yaptıktan yeni belge açarken arka planı transparent seçmeme rağmen fotoğraf yine arka plan beyaz olarak geliyor..
kafayı yedim ..yardım..
corel x5 te tools altında visual basıc seçeneği çıkmıyor..takvim macrosunu nerden bulabilirim..yada
x5 te takvimi nasıl yapabilirim.? yardımlarınız için teşekkür ederim..
Arkadaşlar merhaba
Ben özel bir kursa gidiyorum.Grafikerlik programları eğitimi alıyorum..
Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler.
Açıkcası yaşım 39 ve bir bayan olarak meslek anlamında...
:) Özel bir kurumdan Photoshop Corel Illıstrator Indesign eğitimi alıyorum.
Şu an Photoshop ta fotoğraf düzenleme ağırlıklı olarak çalışıyoruz.
Hem öğrendiklerimi uygulayacak hem de usta insanlardan bu konuda yardımcı olabilecekleri bir iş arıyorum..Stajyer olarak da düşünülebilir..
Geçmişte...
:)Herkese merhabalar,
Ben de grafikerlik eğitimi almaya başlamış,yeni bir adayım.
Özel bir dershaneden grafikerlik eğitimi almak için başvurdum.Ancak sundukları yeni bir alternatif kafamı ciddi anlamda karıştırdı.
Şöyle ki:
Temel derslerden sonra 1 yıl sürecek bir eğitimle "Usta öğretici"belgesi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.