Arama sonuçları

  1. reddark

    Indesign Noktalama İşaretleri Sorunu

    Merhaba. Resimde görmüş olduğunuz sorunu yaşıyorum. Yazıyı yazıyorum tam nokta ünlem vs. koyarken. Noktalama işareti yazının başına gidiyor. Windows 7 işletim sistemi , indesign ise Türkçe CS6 kurulmuş durumda
  2. reddark

    Videolu Illustrator Dersleri Seti

    Arkadaşlar merhaba. Toplam 25 parça dersten oluşan bir set. Ben de şans eseri buldum sizlerle paylaşmak istedim. Linkleri yüklemeye başladım fakat belki; " Gerek yoktu, forumda vardı." diyen olabilir diye baştan söyleyeyim... Araştırdım ama bulamadım, o yüzden sanırım yok ... Dersler...
  3. reddark

    Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

    Arkadaşlar 4 tane seçenek mevcut müşteriye bir tanesini göndereceğim. Sizin gözünüzden hangisi iyidir acaba? Başka bir fikriniz varsa onu da alabilirim. Sadece hangisi, elbette yorum yapın fakat öncelikle hangisini seçeceğim bunda yardım edin lütfen.
  4. reddark

    Baykuş Kitap - Cafe

    Merhaba. Basıma gitmek üzere. Sizce tasarım nasıl ve baskıda bir problem yaşar mıyız? Olabildiğince düz renkler kullandım.
  5. reddark

    Ütopya Kitap & Cafe

    Merhaba. Ütopya denilince aklıma gelen ilk espiri bu oldu. Sizin aklınıza gelen bir şey var mı acaba?
  6. reddark

    İskenderiye Kitap - Cafe

    Arkadaki görsel bir kitaptan alınma. Kendileri öyle istediler. Çalışma benim içime pek sinmedi ama 15 dakikada bukadar olur diye de kendimi evutuyorum. Değerlendirmelerinize...
  7. reddark

    Bir yerden bakan adam.

    Arkadaşlar, şu resime benzer bir görsel aramam lazım fakat ne yazsam bilemedim. Elinde bu şekilde görseli olan paylaşabilir mi acaba? Ya da yardımcı olursanız ben araştırayım.
  8. reddark

    Menderes Taşımacılık

    Değerliyorumlarınıza sunarım.
  9. reddark

    Prenses Çay Logo -1

    Prenses Çay için yapılan logo hakkında yorumlarınıza...
  10. reddark

    İlk Çalışmam

    Değerli yorumlarınıza...
  11. reddark

    Illustrator'de dershane logosu

    Arkadaşlar Illustrator'u kurcalaya kurcalaya böyle birşey yapabildim? Olumlu olumsuz yorumlarınza ihtiyacım var. İyi çalışmalar.
  12. reddark

    Illustrator'de maskot denemesi

    Illustrator ile ilk maskot denememdir. Araçlara photoshoptan aşina olduğumdan biraz kurcaladım biraz da yapılan çalışmaları inceledim zannımca böyle birşey oluyor bu maskot (!) Sizden ricam acımadan eleştirin :) teşekkür ederim.
Yukarı Alt